Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 53

• 51 122
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
  продавам ги ,малки са ни ук 10 са

# 31
Divya ,ако не те затруднявам, може ли да ми измериш стелката,че точно този номер щях да поръчвам.

# 32
Нещо много рядко пускат кодове от Джордж newsm78
Да бе, каква е тая суша? Даже за юбилея на Нейно Величество не пуснаха нещо Crossing Arms
Добра, не знам дали ти е правило впечатление, ама курса на ПИБ винаги е голяма тесла. Аз си направих и карта на ЦКБ. Разликата е от около 5ст. понякога, т.е . аз поръчка за такава сума не бих пуснара с карта на ПИБ.

# 33
..Добра, не знам дали ти е правило впечатление, ама курса на ПИБ винаги е голяма тесла. Аз си направих и карта на ЦКБ. Разликата е от около 5ст. понякога, т.е . аз поръчка за такава сума не бих пуснара с карта на ПИБ.
Ами точно тази сутрен разгледах по други банки. Тесла не, ами 2 тесли... Може да пусна през друга банка. Тази сутрин в ПИБ е 2,51+ а в Уникредит 2,44лв

# 34
В райфайзен преди два дни 2,426 са ми изтеглени за паунд
сандалите на некст тази година са с една идея умалени или по скоро точни,и на нас 10 са ни точни,сега чакам 11-ка да видя разликата,и за другите номера е така,защото поръчвах и на голямата

# 35
  • София
Вчера на ЦКБ курса е бил 2,43 Peace

# 36
  • София
Дали в Некст ще има още летни неща? Имам да поръчвам 1-2 панталончета, но ми се ще да комбинирам с новите, евентуално.

# 37
Момичета, за pumpkin patch има ли някакъв валиден код (изгоден)  Heart Eyes нещо БД и т н...

# 38
Дали в Некст ще има още летни неща? Имам да поръчвам 1-2 панталончета, но ми се ще да комбинирам с новите, евентуално.

Simantro ,доколкото си спомням от миналата година,повече летни неща няма да има,някъде около 10-15 август пускат есенно-зимната колекция   Peace

# 39
  • София
Момичета, за pumpkin patch има ли някакъв валиден код (изгоден)  Heart Eyes нещо БД и т н...
Получих на мейла, че имат много неща намалени с 50% Peace

# 40
Кодове от George за School shop -10% при поръчка над 15паунда до 30.06.2012. Мисля,че са еднократни.
EB878391
EB914625

# 41
Получих на мейла, че имат много неща намалени с 50% Peace
Аджеба де, то и аз него получих, ама сега и доставка искам да спестя  Joy
Нели  Hug

..изрових нета и нищо активно не намерих обаче  Confused

# 42
Здравейте момичета.  bouquetБихте ли ми препоръчали някой сайт за бельо.Нещо,като Lasenza,които със съжаление разбрах,че са фалирали.Благодаря ви

# 43
  • София
Здравейте момичета.  bouquetБихте ли ми препоръчали някой сайт за бельо.Нещо,като Lasenza,които със съжаление разбрах,че са фалирали.Благодаря ви
Аз съм много доволна от http://www.figleaves.com, доставят до Бг за 5.50 паунда. В момента даже имат промоция за 20% на всичко с код TWENTY Simple Smile

# 44
включвам се в новата  тема поне да ви следя...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт