Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 53

• 51 132
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Моля някой да ми измери см. под ръкавите ( на гърдите ) мъжка тениска от George at ASDA  обикновена или с якичка такава размер М , L  или XL .Много благодаря предварително   bouquet

# 46
  • Бургас
Момичета, имате ли наблюдения върху детските бански F&F (Tesco) с UV защита, например като този модел?

# 47
Имам един тъпнярски въпрос /не че другите, които съм задавала са много умни  hahaha/: Сутринта пуснах поръчка от Окадо с код, обаче много бързах и не успях мноооого хубаво да напълня кошницата Mr. Green. Въпросът ми е, ако допълня кошницата ще ми даде ли системата право да ползвам нов код, намалящ повече парички при достигане на определена сума?

# 48
може ли жокер кой е Окадо и кода ( ако не е личен)   bouquet

# 49
може ли жокер кой е Окадо и кода ( ако не е личен)   bouquet

Ето този е Окадо http://www.ocado.com/webshop/startWebshop.do.
Ето този код ползвах VOU1304996.
Някъде из нета гледах и такъв, намалящ 20 от 80 лири, мисълта ми е, ако допълня до 80 дали ще мога да ползвам този за -20 лири отстъпка. Не ми се иска да пробвам, да не оплескам нещата.

# 50
Моят съвет е да им пишеш да ти анулират старата поръчка пък ти си пусни напълно нова.

Иначе не съм запозната със сайта и условията им, но гледам доста хора практикуват така и затова ти го предлагам него вариант.

# 51
получих днес тези ук 11,че нали 10 са ни точни,тези пък са ни големи,странна работа,стелката с ролетка е 19см от край до край,но не е точно мисля
http://www.next.co.uk/x49750s8#810659x49
поръчани са от директа

# 52
  • Пловдив
Моят съвет е да им пишеш да ти анулират старата поръчка пък ти си пусни напълно нова.

Иначе не съм запозната със сайта и условията им, но гледам доста хора практикуват така и затова ти го предлагам него вариант.

Ами не е така, защото кодовете са само за първа поръчка

Сайтът предлага възможност за корекция по поръчката до уречен час - горе-долу 15-20 часа преди часа за доставка - в потвърдителния мейл си го пише
Вече за кода - не зная, не съм променяла поръчка и не зная до каква стъпка връща

# 53
Аз това го дадох само като предложение. И пак казвам не съм запозната с условията на сайта.

Добре де, аз само от любопиство питам. Ако първата поръчка се анулира, то следващата не става ли автоматично пак първа поръчка. И този код само за първа поръчка важи, така ли?

# 54
Здравейте, момичета  Heart Eyes

благодаря за темичката   bouquet  Имам въпросче относно Kiddicare , извинявам се ако вече е дискутирано  Blush
в първия пост прочетох, че не приемат бг карта, но дали мога да платя с Paypal като използвам адрес на посредник в Англия за доставката?

Предварително благодаря за отговора    Hug

# 55
  • Soon London :)
Kiddicare са големи чешити. Доста често отказват поръчка дори с английска карта.

# 56
Kiddicare са големи чешити. Доста често отказват поръчка дори с английска карта.

Жалко.. Rolling Eyes  благодаря ти за бързия отговор, juju   bouquet 

# 57
...дали мога да платя с Paypal като използвам адрес на посредник в Англия за доставката?

Мисля,че не е възможно да се разминават адресите при плащане с ПП,но не съм съвсем сигурна,има тема за Пейпал,питай там .За сайта конкретно съм пас . Peace

# 58
Kiddicare някой беше писал, че е платил чрез Гугъл чекаут. Не ме питайте какво, че идея си нямам, но понеже бях харесала столче от там и ми се е набило в главата.

# 59
А в някой сайт на  Кларкс дали приемат бг карти?
В clarks.de?

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 13:07 от FlooooWeRRR

Общи условия

Активация на акаунт