все пак е някаква утеха, че не съм единствената изкукала по въпроса с (не)намесата в отношенията с други деца - аз не знам как да реагирам

а по повод това:
все пак е някаква утеха, че не съм единствената изкукала 

Така няма и драми, когато му изключа компютъра дистанционно (от моя с който са свързани).
Да е жив и здрав и да ви носи голяма радост.

За това и се карам ,опитвам се да я наказвам, тя обещава че повече няма да прави така и после пак..... 
.Иначе е от вамирите и никога не му се спи,постоянно ми правят забележка в градината,че не съм му създала режим и им нарушавам следобедния рахат на госпожите. Последното 20от градината е,че вече му било малко леглото и щели да му разтягат канапето да спи там.
). После майка им крещи подире им като побъркана и единия в едната стая, другия - в другата. Напоследък съвсем изпушвам. Постоянно съм в нервна криза.
Пък и Алекс уж по-голям вместо повече да разбира той се държи бетер като бебе. Ох,и с него ни е трудно. И той си е седнал на ушите здраво. Ходи на психолог и логопед. Опитваме се да въвеждаме ред по дадените ни препоръки ама това се оказва мнооого трудно. Въведохме ограничения в гледането на телевизия и яденето на бяла захар и сякаш това съвсем го направи опък. Не знам до къде ще доведе всичко това, само знам, че толкова скъпо (буквално) ми излиза всичко това.