Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 27

• 65 853
  • 773
  •   1
Отговори
# 210
Някой има ли впечетления от студио Барбадос интересува ме конкретно тази оферта http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=3469&refid=23574&webid=67 немога да намеря нищо в търсачката   bouquet

# 211
  • Sofia
Аз да кажа мнението на ММ за тази оферта за климатик на автомобил http://www.napolovina.com/offer.php?id=1980.
Казали са му, че досипват толкова антифриз /който се плаща отделно/, че му е излязло колкото без ваучер.
Не си струва!

Антифриз се слага в охладителната система на автомобила, а не в климатика. Работя в сервиз (не в този) и мога ти кажа, че офертата е много изгодна. При нас само диагностиката на климатика е 40лв. Отделно се плащат фреона и маслото за климатика. Маслото се сменя задължително, а фреона при необходимост се дозарежда. Плаща се изразходеното количество и от двете и цената им никак не е малка, плюс и сумата за диагностика. Диагностиката не е за подценяване изобщо понеже се източва системата и се зарежда на ново и с контраст и се проверява за течове.

Профилактиката на климатика (и смяната на поленовия (карбонов)) филтър е желателно да се прави всяка година. А ако климатика се ползва интензивно целогодишно (климатроник) и по - често.
Ние бяхме в същия сервиз-с предишна оферта....беше мисля за 12 лева-доволни сме! След миналогодишното изръсване на 120 лева в уж познат сервиз и само след 2 седмици - фреона излетял-сега сме направо супер доволни! Доплатихме 10 лева за 150 грама фреон и климатика си е екстра Simple Smile

# 212
  • Sofia
 И така отзиви от мен и от фризюорски салон Неро по тази оферта
http://grupo.bg/sofia-oferta-podstrigvane-podhranvashta-maska-ma … etka-seshoar-2541
Аз със скромното си мнение и с множеството посетени салони те такова подстригване не бях срещала, имам дълга много гъста коса, праа, не е лесна за подръжка, но напоследък след раждането и всички промени нямам много време и желание за нея та се подлагам на каквото и да е....
Та как започна всичко часът ми е за 13,30 аз отивам в 13,10, ноооо в 13,35 съм готова, да излизам от салона само измиването беше масажно нищо ама нищо от офертата не беше направено както трябва, за първи път ме подстригваха след сешоара, който беше не повече от пет минути а с мен във Венера студио където си ходя се занимават поне час с косата ми,  та за първи път ме подстрига докато съм права и с машинка за подстригване / ние у нас имаме и аз мъжа го подстригвам с нея, та спокойно и той можеше да ми резне на черта косата с нея/ и с една ножичка точно два пъти ме пипна.... На края ме попита искаш ли малко лак?! Ами казах ''Не мерси, малко ми е влажна косата, но в това топло време.... и пожелах приятен ден...

Какво да обяснявам съжалявам, че не си дадох 25 лева както обикновено, а се впуснах да спестявам.... не знаят как да имат работа това е седят две мацки и се чудят какво да правят... няма да отида нито там нито другаде с ваучер за подстригване. Та 0/10 те клиенти нямат, предполагам няма и да имат!

# 213
Здравейте! Реших да се разпиша в тази тема и аз. Много съм доволна от ваучерите за ресторант Тино - ципура, салата и вино за двама. Вкусна храна, чудесни порции и отношение!  Grinning
А  за салон J'adore На ул. Позитано - много зле. Бях взела ваучер на майка ми за боядисване с боя на клиента. Като я видях след боядисването... не можах да повярвам, че някой, учил за фризьор, е постигнал такъв резултат.  newsm78

# 214
  • София
Струва ми се крайно време да се появят оферти за аквапаркове.  Wink 

# 215
  • Sofia
O,ДА ! Simple Smile

# 216
  • софия
Здравейте! Реших да се разпиша в тази тема и аз. Много съм доволна от ваучерите за ресторант Тино - ципура, салата и вино за двама. Вкусна храна, чудесни порции и отношение!  Grinning
Ние следващата седмица ще ходим и от сега се смеем, че сме само женки с деца, какво ще правим всичките бутилки вино. Имаме 5 ваучера Crazy

Аз мисля, че крайно време Гаврош да пуснат пак ваучер. Имам рд началото на следващия месец.

# 217
  • София

Аз мисля, че крайно време Гаврош да пуснат пак ваучер. Имам рд началото на следващия месец.

И аз искам....нищо, че моя е в края на другия месец..... Гаврош, Гаврош.....

# 218
  • София
Някой има ли отзиви за този хотел?
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=3716&refid=23574&webid=67

# 219
http://grabo.bg/sofia/kosa-kato-na-snejanka-podstrigvane-izmivan … -i-seshoar-0764sv

Отзиви за тази фризьорка?  Thinking Имам ваучер за маникюр и педикюр при тях, и така и така съм за подстригване, да взема да го съчетая  Flutter

# 220
O,ДА ! Simple Smile

Аз взех преди 10-на дни ваучери за някакъв аквапарк около Перник. Другата неделя ще си ги ползваме.

# 221
  • Марс
O,ДА ! Simple Smile

Аз взех преди 10-на дни ваучери за някакъв аквапарк около Перник. Другата неделя ще си ги ползваме.

Къде това, искам и аз?

# 222
Здравейте! Искам да изкажа мнение за салон "Total Fashion". Днес бях на почистване на лице. Първо започвам с обстановката- салона средна хубост, козметичката мила и сговорчива. Лягам на леглото прозореца точно до краката ми. Ок, преживях го все пак е лято. Вратата на козметиката е хармоника и се чува всичко от съседното помещение където е фризьорката( с малко дете съм и исках малко да си почина на тишинка, но това не се случи), а от другата страна трамвая. Започва почистването с коментара: Аууу има си бая за почистване Thinking( ами нали затова отивам). Като почистване беше задоволително, но я помолих да ми направи епилация. Дръпна първия косъм и не беше взела памуче да ми го махне от лицето, а реши да го ДУХНЕ  Laughing Когато приключи процедурата казах, че съм с ваучер( несъзнателно се получи, но като чета коментарите ви за отношението когато човек е с ваучер не съжалявам че не го споменах преди това). Попитах колко дължа за епилацията и козметичката ми каза: Нищо не ми дължите дръпнали сме 2 косъма  Peace За себе си мога да кажа, че няма да отида пак там дори и с ваучер не, че съм недоволна, но не ми покрива изискванията.

# 223
  • София
Да дам отзиви за боядисване на коса в TS Salon. Салонът е направен с мерак, но за съжаление не се поддържа - навсякъде има натрупани разни вещи, в дворчето е мръсно, с пепеплник препълнен с фасове и т.н. Но да минем към услугата. За първи път прекарвам час и нещо в салон  в пълно мълчание с фризьорката.  Laughing Важното е обаче, че аз докато чаках да мине времето на боята фризьорката и маникюристката (нямаше друг клиент в салона) си говореха за "с*ане", "е*ане" и се обръщаха една към друга с "копеле" и "баце". Shocked Въпреки, че офертата гласеше: Включва корените, плюс освежаване по цялата дължина на косата. , ми боядисаха само корените без никакво освежаване на дължините. Crossing Arms След като ме изми, ме поизсуши косата леко, остави я влажна и не ме разреса нито веднъж!!!  Shocked На тръгване чух маникюристката да каже : "Ама не ти ли остави бакшиш?"   Е, за кое точно, бе "копеле"? - питам аз(не го казах, просто си тръгнах).
Всъщност услугата си струваше точно колкото заплатих - 19 лв. Не бих повторилиа определено. 2/10 Stop

# 224
си говореха за "с*ане", "е*ане" и се обръщаха една към друга с "копеле" и "баце". Shocked

Лелее... тези са си сбъркали не просто професията, ами и пола! ooooh!
Ако изобщо има пол необхватната простотия.

Общи условия

Активация на акаунт