Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 27

• 65 848
  • 773
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Накупих си ваучери за:
- почистване на прозорци
- профилактика на климатик
- пране на мека мебел
Като ги оползотворя ще дам отчет.
много се ентусиазирах:)
И на мен ми трябва пране на мека мебел.
Дали бихте препорь4али бау4ер?

# 196
  • София
Да кажа, че не съм доволна от фотоепилацията на студио Савана.

Кажи повече - защо не си доволна? ...

И аз със същата молба. Колко процедури имаш там, каква зона, какво те е разочаровало...

# 197
  • София
Имаше ли някой посещавал TS Salon? Помня, че са пускали оферти.  Thinking

# 198
Здравейтеее Simple Smile някой има ли опит с ваучери за зъболекари/конкретно пломби?

В момента има 3-4 активни, но търся нещо изпитано за близък човек. Ако случайно сте пробвали, много ще се радвам на отзиви за конкретни доктори Embarassed

# 199
  • София

Кажи повече - защо не си доволна?
Аз направих няколко процедури там - спрях ги сега, заради слънцето - но при мен ефектът е много впечатляващ...

Аз също съм много доволна от резултата. До момента съм правила 5 пъти цели крака и има много добър ефект. Ходя в Савана в Борово.

# 200
Аз съм била в TS salon три пъти, подстригване с топла ножица и боядисване. Подстригването и едното боядисване беше при Грета и останах доволна, дори сега отново съм си взела ваучер. Другото боядисване беше пълна скръб, огромен провал-беше друго момиче, като само след три-четири дни все едно косата ми никога не е виждала боя.

# 201
  • София
 Thinking Мерси, дано и аз попадна на някоя опитна.

# 202
  • София
Аз да кажа мнението на ММ за тази оферта за климатик на автомобил http://www.napolovina.com/offer.php?id=1980.
Казали са му, че досипват толкова антифриз /който се плаща отделно/, че му е излязло колкото без ваучер.
Не си струва!

# 203

Кажи повече - защо не си доволна?
Аз направих няколко процедури там - спрях ги сега, заради слънцето - но при мен ефектът е много впечатляващ...

Аз също съм много доволна от резултата. До момента съм правила 5 пъти цели крака и има много добър ефект. Ходя в Савана в Борово.
Не съм доволна, защото съм на осма процедура на ръце и има резултат докато ходя.Обаче спра ли да ходя точно на около 40-50 ден ела гледай как ми изникват. Бих помислила, че проблемът е в мен, но същото се случва с приятелка на мишници и триъгълник по на 10 процедури, както и със сестра и на 9 процедури крака. Ходим от септември някъде и все си мислим, че до сега трябваше да няма никой и да се радваме на ефекта за примерно 2г., а не за 40-50 дена. Единствената полза е чекосъмчетата никнат по-светли, по-меки и по-нарядко....

# 204
Аз да кажа мнението на ММ за тази оферта за климатик на автомобил http://www.napolovina.com/offer.php?id=1980.
Казали са му, че досипват толкова антифриз /който се плаща отделно/, че му е излязло колкото без ваучер.
Не си струва!

Антифриз се слага в охладителната система на автомобила, а не в климатика. Работя в сервиз (не в този) и мога ти кажа, че офертата е много изгодна. При нас само диагностиката на климатика е 40лв. Отделно се плащат фреона и маслото за климатика. Маслото се сменя задължително, а фреона при необходимост се дозарежда. Плаща се изразходеното количество и от двете и цената им никак не е малка, плюс и сумата за диагностика. Диагностиката не е за подценяване изобщо понеже се източва системата и се зарежда на ново и с контраст и се проверява за течове.

Профилактиката на климатика (и смяната на поленовия (карбонов)) филтър е желателно да се прави всяка година. А ако климатика се ползва интензивно целогодишно (климатроник) и по - често.

# 205
  • София
 Съгласна съм с agnesana.

# 206
  • София
Докладвам за антицелулитен масаж в Белисимо (Bio Wellness Center Bellissimo) по отминала оферта от грабо. Вече се превърнах в опитно зайче на масажистите, но поне мога бързо да разпозная качествения антицелулитен масаж. Party
Масажистът ми обясни доста неща за този вид масаж, какви точно движения се извършват при него и потвърди, че няма нужда да си посинен, за да има ефект. Според него масажите трябва да се правят в последователни дни, без почивка, иначе ефектът не е максимален. Сега ще направя серия от няколко масажа при него, пък да видим резултат дали ще има. Единствения минус, който забелязах засега е, че не остана време за обработване на корем, но за 30 мин. май е нормално.
Коригирам си впечатленията от Белисимо - бях на втора процедура, която продължи 20-25 мин., обработиха ми само задна част бедра, седалище и за съвсем кратко паласките. Като попитах "Ами предната страна на бедрата?", отговорът беше, че щяло да бъде некомфортно усещането, нямало нужда, там съм си добре... Ами няма да ходя отново! Close

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 13:15 от Mini Rebel

# 207
  • София
използвах си ваучера за маникюр в water flowers, доволна съм  Peace
момичето работи бавно, изпипва си нещата и не претупва, има доста лакове за избор на цвят,
единствения минус - много ама много отдалечено, поне за мен  Laughing

# 208
  • София
момичето работи бавно, изпипва си нещата и не претупва, има доста лакове за избор на цвят,
+1 Чудесно, но за хора от района. Иначе е да девет дена път с камили.  Peace

# 209
  • София
+1 Чудесно, но за хора от района. Иначе е да девет дена път с камили.  Peace

И от мен + 10. Ходя редовно, удобно ми е там и винаги има къде да се паркира  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт