Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 27

• 65 767
  • 773
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, някой опитвал ли е пиците в "Sorry, Charlie"?

И аз се интересувам от офертата на Егур, Егур, дали е достатъчно количеството за вечеря на двама човека? Иначе от стари коментари си спомням че мненията бяха положителни за качеството на храната, но не и за количеството  Mr. Green

# 346
  • София
И аз се интересувам от офертата на Егур, Егур, дали е достатъчно количеството за вечеря на двама човека? Иначе от стари коментари си спомням че мненията бяха положителни за качеството на храната, но не и за количеството  Mr. Green

Ние бяхме в другия ресторант, до Шейново, но като се има предвид, че са на един собственик, сигурно количеството и качеството на храната е същото. Платото за двама беше като за замезване.  Grinning  Имаше някакви предястия (може би беше кьопоолу) и беше в малка купичка, колкото да топнеш залче. Иначе беше много вкусно.

# 347
Момичета, продавам ваучер по тази оферта з амасаж на четири ръце- двама рехабилитатора: http://grabo.bg/sofia/dvoen-relaks-za-tzialoto-tialo-shvedski-ma … a-4-ratze-0vrz8qf. Важи до 10 юли. Проблемът е, че са двама мъже. И половинката е категорично против. Та ако някой иска да се възползва от предложението - продавам го за 22 лв.

# 348
  • София

Пробвахме ги миналата седмица. Пиците са хубави Peace Имайте предвид само, че са сравнително малки - те в офертата са дадени грамажите.

# 349
Момичета, продавам ваучер по тази оферта з амасаж на четири ръце- двама рехабилитатора: http://grabo.bg/sofia/dvoen-relaks-za-tzialoto-tialo-shvedski-ma … a-4-ratze-0vrz8qf. Важи до 10 юли. Проблемът е, че са двама мъже. И половинката е категорично против. Та ако някой иска да се възползва от предложението - продавам го за 22 лв.

Ти защо му казваш  Grinning  Peace

# 350
Само да вметна ,че двата ресторанта арменски не са на един собственик и нямат нищо общо.Когато и да сме ходили винаги сме оставали доволни,но на свободна консумация.Порциите са достатъчни за да се нахраня и да остане Winkно това за всеки е различно,кой колко може да поеме.Искам да кажа,че говоря за Егура за другия нямам мнение Hug

# 351
Само да вметна ,че двата ресторанта арменски не са на един собственик и нямат нищо общо.Когато и да сме ходили винаги сме оставали доволни,но на свободна консумация.Порциите са достатъчни за да се нахраня и да остане Winkно това за всеки е различно,кой колко може да поеме.Искам да кажа,че говоря за Егура за другия нямам мнение Hug

На основата на какво го твърдите това? Егур, егур е на Хилда Казасян. А Гоар го презентират в сайтовете за групово пазаруване с "при Хилда е вкусно".  Което на мен ми говори че и той е неин. Но не съм ходила в Гоар, за да го твърдя на 100%.

Иначе моето мение е че двама души няма да се нахранят с предлаганата оферта за Егур, егур. Ще трябва да се допоръча и още нещо, освен ако не сте никак гладни.

# 352
Някой да знае какво стана с DaBar? Не пускат оферти напоследък, а в сайта за доставка пише, че не работят... Thinking

За съжаление в ресторанта им в малкото НДК, не  знаят нищо. Просто една вечер затворили и на другия ден ги е нямало Sad

# 353

Не обърквайте хората сега - Егур, егур и Гоар са на един и същи собственик и той е Хилда Казасян, вижда се ясно и по интериора на заведението, че са дело на един човек Peace
За количествата - ние с мъж ми сме ходили вече два пъти в Гоар и на нас платото с предястия, миниатюрното кьопоолу и лавашът ни бяха достатъчни като количество, всъщност хапнахме и по един десерт, а десертите вече бяха огромни. Но да, платата са по-скоро малки като количество. Иначе новата оферта на Егур, егур и на мен ми допада и може и да взема, ще видим Wink

# 354
  • София
Момичета ,благодаря за мненията относно Егур,Егур.Като цяло ме интересува качеството на храната ,не толкова количеството ( не че не е важно ,но е упоменато в офертата 700 гр).Разбирам ,че офертата си заслужава  Peace .

# 355
Няма да влизам в излишни спорове,кое на кой е.....за да напиша значи съм сигурна на 100%.
НО това в момента не се обсъжда,да не изместваме темата момичета Hugна мен храната ми допада Peace

# 356
  • София
Да се включа и аз със скорошно посещение в ресторант Гоар.Ние бяхме с ваучер за плато мезета и сега като се загледах в това,което се включва в рест.Егур е почти еднакво с малки изключения.
Та за ресторанта.Изключително добро обслужване,прекрасна градина с дъх на липа,много професионално обслужване от страна на персонала.Храната вкусна и според мен напълно достатъчна.Допълнително съм си поръчала грис-халва,защото просто не се стърпях да не си хапна нещо сладичко.
Сигурна съм,че който и ресторант да изберете ще се почувствате специални.

# 357
Няма да влизам в излишни спорове,кое на кой е.....за да напиша значи съм сигурна на 100%.

Спорът наистина е излишен, когато фактите говорят: В търсене на бохемския "Гоар"Peace

# 358
  • София
Днес се възползвах от ваучера си за тази оферта, сърцето ми беше свито, но 10/10 за денталния специалист:

http://grabo.bg/sofia/usmihni-se-smelo-pregled-i-postaviane-na-z … n-implant-0ftvn4g

# 359
  • София
Ха, сега като погледнах изтеклата оферта, забелязах една нова (за мен) и много приятна екстра в Грабо:

"Не изпускай предложенията на
Нуридент
Запиши се"

Отдавна ли го имат?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт