INGLOT 1

• 71 622
  • 713
  •   1
Отговори
# 30
И аз мислех да си взема оранжево от Дъгата. Но на живо в магазина, нещо не ми харесаха цветовете. А като ги пробвах, реално разликата в нюансите е много малка  Rolling Eyes Мисля да си взимам отделни цветове.

# 31
  • София
Жаки , виж на какво попаднах случайно : http://makeupgameonpoint.com/2012/03/07/inglot-and-urban-decay-makeup-tutorial/  . Надявам се да ти е от полза.  Grinning

Аз обещах да тествам четките на Инглот и да споделя -  харесаха ми.  Heart Eyes Имам тези двете : 1 и 2

# 32
  • София
Някой може ли да ми каже цената на Rainbow сенките?  Grinning

# 33
  • София
10.50 лв.

# 34
  • София

Благодаря ти, аз харесах два броя и ще мина тези дни през магазина  Grinning

# 35
  • София
Вижте какво са ми писали на ФБ страницата на Инглот по повод запитването, което им пуснах кога ще имат зареждане на всички цветове.
"Здравейте, нямаме липсващи сенки от Freedom. Ако имаме някоя липса от тях, я доставяме в рамките на същия ден от централния ни склад."
Дали аз съм случила да попадна там тъкмо преди да се осъществи въпросното доставяне, или консултантките не си правят труда изобщо да съобщят за тези липси за да се допълнят... Отивам в понеделник направо със списък с номера подбрани по снимки в нета и за каквото го няма ще си изискам пред мен да се обадят за доставка  Crossing Arms

# 36
Само така  Sunglasses

# 37
Момичета, някоя мяркала ли е цвят пепел от рози  Rolling Eyes Много го искам за комбинация с лилаво.

# 38
Момичета, някоя мяркала ли е цвят пепел от рози  Rolling Eyes Много го искам за комбинация с лилаво.
Matte 358 http://www.temptalia.com/images/summer2011/inglot_matte3palette027.jpg
Но той е малко по-лилаво пепел от рози.
Точно като роклята на Меги
Този цвят го свързвам само с тази рокля Blush

# 39
И това ми върши работа, мога да го смесвам с малко сиво или лилаво за изменение малко на нюанса  Wink Много обичам този цвят, но точно определен нюанс от него, който трудно ес намира, за каквото и да го търся  Laughing

# 40
Купих си първите сенки за акцент на долния клепач с кафяв грим АМС 32- нещо тюркоазено. Определено съм доволна  Peace

# 41
Утре до обяд ще го щракна да се види на дневна светлина. Peace Ама много ме е яд, защото адски много си харесах едно патешко жълто, ама си казвам, зеленото е по-хубаво и като се прибрах щях да се застрелям. #2gunfire А иначе другия пигмент, които си взех е   Heart Eyes

# 42
A няма ли как да го замениш в магазина?
Аз в момента се чудя евентуално какво бих могла да предложа..... Thinking каква му е цената на пигмента?

# 43
Това принципно би бил най-добрия вариант, но не вярвам да го приемат, защото е пигмент и няма как да се докаже дали аз съм си отcипвала или съм го ползвала. Иначе, принципно съм отворена към всякакви цветове.Имам 14 броя от техните сенки в палитра и са предимно синьо, зелено и лилаво. Последните пъти се изчанчих, явно от настъпващото лято, и си взех жълто (но със зелен подтон), грейпфрутено и едно доста крещящо зелено, тип тревно. Та съм отворена към всякакви предложения. Предпочитам пак инглотски сенки, защото така или иначе се гримирам всеки ден, но и мога да ги продам.Цената на пигментите е 22 и някакви стотинки.

# 44

Ето и обещаните снимки. Ще ме извините, защото никак не се оправям с фотоапарата. Blush Първите 4 снимки са на дневна светлина, другите 2 на тъмно, без светкавица. Най-добре се вижда на третата и на шестата. Цвета поне за мен е уникален но е почти 1 към 1 с друга сянка на Инглот която имам.

Общи условия

Активация на акаунт