INGLOT 1

• 71 586
  • 713
  •   1
Отговори
# 45
Raulista, цветът е наистина уникален! С нетърпение очаквам снимка на око Heart Eyes
Ако си пускала се извинявам, ама съм голяма блейка...

# 46
Épine, точно с този пигмент няма да се гримирам, защото го разменям, но щом направя грим със сянката дубликaт на този пигмент ще покажа.  Peace
Между другото, новите пигменти на Инглот са страхотни. Останаха ми очите в тях. Heart Eyes

# 47
Épine, точно с този пигмент няма да се гримирам, защото го разменям, но щом направя грим със сянката дубликaт на този пигмент ще покажа.  Peace
Между другото, новите пигменти на Инглот са страхотни. Останаха ми очите в тях. Heart Eyes

А кой е номера на сянката, като този пигмент? Много ми хареса  Flutter

# 48
Струва ми се, че е AMC Shine 17. С което правих зеленият грим преди няколко дни

# 49
  • София

Пигментите винаги много са ме привличали,но са за по-опитни в гримирането от мен.

# 50
Да се похваля, че най- накрая и аз си взех сенки на Инглот- взех палитра за 5 цвята и 3 цвята сенки за проба- матовото коралово, матово сиво-кафяво и перлено бежово. От три дни си правя грима само с перленото бежово и сиво-кафявото и става уникално добре.  Heart Eyes Много ми харесват сенките, скоро ще мина през магазина да си допълня и останалите два цвята.
Искам да питам за перлено маслиново зелено със златист блясък дали има? newsm78

# 51
Има, но не знам какво наричаш перлено. За мен е маслинено-зелено със златист блясък и е много хубава сянка. Ще ти кажа номера.

# 52
Ами с блясък, да не е матово.. Това как се казва? Да има фини блестящи частици вътре.

# 53
Toва не е перла. Мисля, че тези с частичките ги водят Double Sparkle (DS)

# 54
  • София
Inglot имат и перлен финиш  Peace

# 55
Ами с блясък, да не е матово.. Това как се казва? Да има фини блестящи частици вътре.
Да точно такова е моето Ds 474, но не е перлено.

# 56
  • София
Минах днес през Инглот и си взех палитра за 40 сенки и още 14 цвята за начало. Ще снимам утре и ще кача Simple Smile
Стардъст, имаше зелени със златист блясък. Много са красиви  Peace

Забравих да благодаря отново на Денси за идеята с четката   bouquet Hug
Просто несравнимо по-лесно ми беше, отколкото да се боря с гадните апликатори като миналия път  ooooh!  Пък и въпросната четка (Сигма) се оказа особено интересна за консултантите и завързахме приказка.
Този път вече ме записаха и за карта, защото миналия бяха толкова кисели "дамите" в магазина, че изобщо не си направиха труда да споменат подобно нещо. Добре, че беше готино момчето днес и ми записа и сумата от предната покупка да не ме е яд  Laughing

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 02:28 от NovemberRain

# 57
То трябва да си ги искаш ли тези карти?
Защото аз вече съм направила към 100 лв в Инглот, а никой не си е направил труда да ми даде никаква карта? Tired

# 58
Карта ти дават, като натрупаш оборот над 350лв май беше. И на мен ми записаха сумата чак миналия път, а вече имах една палитра  Tired

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 11:31 от veselina_s_p

# 59
  • София
NovemberRain, бяха ли заредили вече с онова сигналнозелено или още го нямат?

Общи условия

Активация на акаунт