INGLOT 1

• 71 573
  • 713
  •   1
Отговори
# 690
Лолипоп предлагат празни палитри подобни на тези на инглот, но незнам дали стават за техните сенки.

# 691
Вчера питах в Инглот на каква цена е празната палитра за 10 цвята, оказа се, че вече е 43 лв...

43 лева!!! Money  Shocked Money
Тотално са прекалили тези хора! Аз в техен магазин не съм влизала от 3 години сигурно. Имам две палитри - една 20-ка и една 10-ца. Попълних ги за 1-2 години още в началото,когато отвориха. Тогава цените също не бяха ниски, но по спомен 10-цата беше -50% някъде  ooooh!
А рефилите на каква цена са в момента?

От е-бай може да се поръча най-обикновена правоъгълна палитра, в която спокойно могат да се редят всякакви рефили  Peace Аз имам две такива и ги ползвам за единичните сенки, които купувам. Така и не забравям за някой забутан цвят  Crazy

# 692
Мисля, че сенките не са поскъпнали, май бяха 8,50 или 9,50.
Малко са ми хаотични магнитните палитри без гнезда за сенките, но може да се окажат най-удобни.

# 693
Ммм, да....качеството на продуктите не отговаря на цените  Rolling Eyes
Само това, че имат голямо разнообразие на цветове, не е достатъчна причина за високата цена.
Да не говорим за голямата разлика в цените в различните страни  Rolling Eyes
Явно от Inglot са решили, че сте станали по платежоспособни и са решили и вас да ви "зарадват" с нови цени  Laughing

# 694
 Joy
по-скоро държат по-бързо да затворят и другите си магазини в БГ  Grinning

# 695
Определено много бързо ще ги затворят. И преди нямаха никакви клиенти, а сега си представям. Гримовите маниаци си накупихме палитрите, куфарите и четките още в началото и сега кой ще им купува при такива цени неотговарящи на качество? Те гонят Мас. hahaha

# 696
  • София
Наистина им е доста пуст магазина, аз нали често минавам край мол-а. Виждам понякога единствено някой да си прави маникюр или грим-но предполагам, че са по-скоро познати на персонала.

# 697
Лолипоп предлагат празни палитри подобни на тези на инглот, но незнам дали стават за техните сенки.
В сайта пише, че сенките на Лолопоп са 3х3 см, а тези на Инглот са 3,2х2,8, и с малко по-скосени ъгли, няма да стане.

# 698
Момичета, какво ще кажете за коректорите им? Искам някой който прикрива добре и се нанася лесно.

# 699
не се такива!
По принцип Инглот е про. козметика, а всяка такава изисква умения или по точно тертип.
Не е сложно, но за съжаление тук в БГ никой не ти обяснява, то даже и консултантите никой не ги учи, камо ли те нас. Имах сенките им повече от 3 години и ги считах за боклуци до като не дойде една гримьорка от Украйна да ми покаже как се работи с тях. Не че станаха нещо невероятно, но поне ги ползвам и не ги считам за безполезно похарчени пари.

# 700
Кажи как се работи с тях? Аз имам 2 цвята от тези с блестящи частици, които нямат никаква пигментация и въобще не ги ползвам. Имам и 3 цвята, които са с добра пигментация и ги харесвам много, но рядко ги ползвам, понеже съм си купила цветове, които не са подходящи за ежедневието ми.

# 701
а някакъв добър  фон дьо тен на inglot???

# 702
  • на последния етаж
Каква е цената на червилата в Inglot?

# 703
Наскоро бях в Сердика Център и ми се стори, че и магазина на Инглот /освен този на Wycon/ е закрит, или греша?
Ще го местят другаде или и той е затворен окончателно?

# 704
И на мен ми направи впечатление ,май е затворен окончателно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт