INGLOT 1

• 71 573
  • 713
  •   1
Отговори
# 675
Защо затвориха магазина във Варна? Определено ще ми липсва
жалко...сега само интернетпокупки ни остават...

# 676
Извинявам се за лекия офтопик, но някой знае ли какви са цените на празните палитри? От преимерно 5-10-20 цвята?  bouquet
По спомен палитрата за 10 сенки е 20лв. Малките излизаха по-скъпо.

# 677

Имате ли представа дали този продукт вече е наличен?

# 678
  • гр. София
Преди около 3 седмици купих празна тройка. Струваше 20 лева. Кожодерство.  ooooh!

# 679
# 680
Да, и аз имам спомени, че за двойка ми взеха петнайсетина лева, което оскъпява сенките почти двойно.  Ако големите са колкото казва Жаки е ок, но ако са на по-високи цени (те ми казаха някакви цени на пълни палитри, които ми се видяха с доста повече отгоре), просто ме изгубиха за тези сенки.

# 681
Над 20лв са за 8 рефила сенки или 4 ри руж.Даже по спомен мисля ,че идваха към 29 и нещо ,абе 30 да си го кажем направо ,което за мен е твърде много за празна палитра и аз съм на път да ги зарежа ..прекаляват Rolling Eyes

# 682
Ако са вдигнали цените и на палитрите от 10 с тази политика скоро ще им закрият всичките магазини...много жалко
 Confused изобщо още като се махнаха от Mall of Sofia за мен направиха голяма грешка.
Да не говорим, че сега в Сердика си имат доста голям конкурент в лицето на Wycon

# 683
Дори не знаех, че има такава фирма там... Къде е магазинът?

# 684
Дори не знаех, че има такава фирма там... Къде е магазинът?
На същият етаж като Инглот, точно до магазина на Сваровски.
Имам в блога ревю на някои техни неща. Като цяло приличат тотално на Кико и имат много подобни на техните неща, някои са направо идентични.

# 685
Супер bouquet
А аз чак сега ти виждам блога, голяма съм гъска Simple Smile Много полезен, благодаря ти:)

# 686
  • София
А има ли тема за Wycon? Да споделя някои впечатления.

# 687
Aми май нямат още тема, сега ще погледна  в търсачката.  Освен да им направя една да споделяме впечатления Grinning

# 688
  • София
И аз не намерих. Направи, направи  Hug

# 689
Вчера питах в Инглот на каква цена е празната палитра за 10 цвята, оказа се, че вече е 43 лв. Съжалявам, загубиха ме. Крайно време е китайците да пуснат имитации по два долара, за да преосмислят идеята...
Освен това всъщност не харесвам двете сенки, които си взех. Уж са хубави цветове, точно най-универсалните бежово и кафяво и пак изглеждат странно на очите ми, особено бежовото, в което избива някакво жълто. Може да е просто лош подбор на цветове, но не изглеждаше така.

Общи условия

Активация на акаунт