INGLOT 1

• 71 583
  • 713
  •   1
Отговори
# 660
Tюркоазено погледни и AMC 32 и 117.
При розовите обаче никак ме няма, така че някой друг трябва да се включи или да си харесаш направо в магазина Simple Smile

# 661
  • в 1001-та нощ
Палитрата, която аз взех за съфорумка също е с бъркалка, дори не ми споменаха, че има "видове"  Thinking newsm78 Изтеглиха я от Варна, може би и deadly_vesi я е взела то там, да не би на различните места да са заредени различни  newsm78 Rolling Eyes

# 662
  • Стара Загора
Tюркоазено погледни и AMC 32 и 117.
При розовите обаче никак ме няма, така че някой друг трябва да се включи или да си харесаш направо в магазина Simple Smile

Hug  bouquet

# 663
  • Бургас
Да, пазарувах от магазина им във Варна  Wink

# 664
  • София
Моята палитра за смесване я взех от МОЛ Сердика в събота, и пак е с шпатула. От едната страна е с по-широка правоъгълна форма, а от другата- леко по-тясна. Прилича на зъболекарски инструмент.

# 665
Явно новото зареждане е с шпатулки. Моята палитра е отскоро и в комплекта има шпатула.

# 666
  • Стара Загора
Влизам да похваля екипа в Инглот Варна.
И двете момичета бяха много любезни. Оставиха ме на спокойствие да си избера и да пробвам. Носех си четки и база. Едната ме попита за Zoeva (плоската) и си поговорихме за марката.
Сигурно откарах половин час там. Показваха ми, обясняваха и останах с прекрасно впечатление. Бяха гримирани страхотно, особено Виктория.
Избрах 5 сенки засега, матови. Нямаха бялото злато AMC 26. В края на месеца очаквали да получат. Загледах AMC 27, което беше по-златно, но не взех засега. Двете матови черни също бяха в липса. Купували се много и свършвали бързо. Трябваше ми и затова се огледах при Wet n'wild за такова, че ми го похвалиха, но не видях при единичките (избора в Рефан беше беден).
Дълго се чудех над патладжаненото и зеленото, които Жаки предложи и са супер готини, обаче не се навих да ги взема. Очаквах да са идея по-тъмни. Мисля ги още. Blush

На касата ми подариха и кремообразен руж. Само такъв продукт нямах и ще го пробвам с удоволствие. Само се чудя с пръсти ли да го нанасям или с четка. Laughing

# 667
не съм пробвала инглотските кремообразни, но всички на други марки, които съм имала, съм нанасяла по-удобно с ръка - става по-"тънко", т. е. по-естествено, но аз обикновено търся ефект "грим-без-грим"

# 668
  • Стара Загора
Благодаря. Hug
Аз пробвах и един от кремообразните на Шанел тези дни, също като теб ми се стори по-удобно с пръст.
Този е и тъмничък, затова така ще е най-добре. Heart Eyes

# 669
Здравейте! Може ли отзиви за коректорите и фон дьо тена на Инглот?  Simple Smile

# 670
Здравейте момичета,
дали и в Бургас имат магазин  Thinking ?

# 671
Здравейте момичета,
дали и в Бургас имат магазин  Thinking ?
Мисля че не. Само в София, Варна и Пловдив

# 672
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
За съжаление вече няма магазин във Варна  Peace

# 673
Защо затвориха магазина във Варна? Определено ще ми липсва

# 674
Извинявам се за лекия офтопик, но някой знае ли какви са цените на празните палитри? От преимерно 5-10-20 цвята?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт