INGLOT 1

• 72 952
  • 713
  •   1
Отговори
# 315
А представяте ли си, точно малко преди да ги направите 600лв и да вземете карта, да смъкнат сумата на 100лв. Laughing  Joy

Абсурд!  Mr. Green В Бг знак "-" не знаят, всичко е само "+"  Whistling

Ама то няма да е истински минус  Laughing

В момента ви зарибяват...вие купувате, купувате и аха да ви дадат карта и те вдигнат сумата.
Вие продължавате да купувате и да се пристрастявате.
Накрая смъкват сумата на 100лв и всички получават карти за намаление, но заради кризата и инфлацията, цените на продуктите се вдигат  Joy
Вие сте пристрастени и се радвате на картата си за намаление и въпреки, че цените са станали по-високи, продължавате да купувате като побеснели и не можете да се спрете.
Inglot е доволен, вие също!  Laughing

# 316
  • в 1001-та нощ
Аз не съм доволна, на мен ми казаха 200 лв, записала съм си и си водя "записки" за достигане на сумата, чак толкова служителката да се е объркала не ми се вярва, по-скоро си менят политиката  newsm78 което е много неприятно  Confused няма да ме откаже да пазарувам, но няма да ме настърви определено, имам набелязани цветове, по-нататък - ще си допълвам  Peace

# 317
  • София
И за мен това е абсолютно безобразие. Все едно да отида да си купя хляб и от щанда до касата да му сменят цената 4 пъти  ooooh! То бива простотия, ама чак толкова...
Така или иначе, имам покупки за над 450лв и хващам картата, но просто е обидно за клиента подобно нещо  Crossing Arms
Добре, че наистина са им хубави сенките, иначе отдавна щях да се откажа да пазарувам от тях по ред причини  Tired

# 318
  • в 1001-та нощ
а за твоя случай - да не говорим - да ти ползват снимките, да направиш толквоа покупки и да няма подарък за ЧРД-то им  ooooh! ooooh! ooooh!

Адри, направо ми се струва, че са ти завидяли за уменията  Confused

Ти вече взе ли карта?

# 319
Здравейте,

Присъединявам се и аз към феновете на Инглот. За тези карти на мен досега никой не ми е споменал, а към момента имам закупени 3 палитри десятки и около 25 сенки. Много ме е яд сега Twisted Evil Как може така да обслужват клиентите си, все едно от техния джоб ще ми дават намалението #Cussing out #2gunfire

# 320
  • София
 hahaha да, бе, то едните умения  Laughing
Просто мениджмънтът им нещо куца.
Картата още не съм я взела, те даже не ми бяха казали в началото, че има такова нещо. Разбрах от тук. После се оказа, че трябва и да ми се пишат само в единия магазин, защото не е компютъризирано, а се пише по тефтери...
Ще ходя тези дни и ще им връча каквото имам, да смятат и да ми пишат сумата.

# 321
  • в 1001-та нощ
в първия магазин дори има два тефтера и е хубаво да знаеш в кой си  Mr. Green аз знам и в кой съм и на коя страница  Mr. Green

# 322
И аз си знам тефтера и номера  Mr. Green

Иначе най-редовно не казват "какичките" в магазините за картите  Tired Ако не си поискаш или попиташ изрично - забрави. По-добре обслужват мъжете, но нещо не ги виждам вече  Rolling Eyes
И на мен не искаха да ми включат първата палитра в оборота - търсят си касова бележка.  Че кой пази касова бележка от преди половин година и то за сенки  Tired А не е като да ги продават на всеки ъгъл, както се казва. Някои момичета споделиха, че са им прибавили и старите покупки без документ. Явно много зависи на кого ще попаднеш да те обслужи  Rolling Eyes

# 323
  • София
Момчето Цецо е супер. Той винаги ме обслужва адекватно и си пита за карта... е, на РДто на Инглот никакви подаръци не ни даде на нас с Жаки, при положение, че оставихме 200лв в магазина, ама айде, няма да издребняваме  Laughing

# 324
  • в 1001-та нощ
мен винаги са ме обслужвали много внимателно, на различни консултанти съм попадала  Peace за картата попитах на 2 посещение и ми признаха предната покупка - без да показвам бон, аз и не излъгах, разбира се, то не беше и голяма сума, но все пак

а един дребничък мъж ме обслужи след филма Пъзел, по време на филма ревах 2 пъти и като слязох в магазина очите ми бяха пълни със сълзи, мокри - не ми беше мокро лицето, не се стичаха сълзи, но като си плакал - нали си личи; та аз влетях за сенки и той, като ме погледна - веднага ми одаде кърпичка, беше много мило

наистина мисля, че им липсва политика на отношение  Peace и коткане, трябва да се коткат клиентите  Peace

колежката ми е ходила 2 пъти и сподели, че не е била облечена много изискано и са се държали, като с парцалива Гаврошка, трудно ми е да си го представя, но й вярвам  Confused

# 325
Мда, този маниер на посрещане по дрехите, го има навсякъде по лъскавите и не чак толкова магазини  Rolling Eyes А аз най-редовно ходя из моловете най-неглиже  Whistling Макар, че не мога да се оплача от обслужването в Инглот. Само ме дразни тази история, че не казват нищо за картите. За другото не са виновни момичетата в магазина.

# 326
Като ходим на срещи в Мола ще пазарувате с моята карта и готово Simple Smile

# 327
На мен ми отказаха да ми признаят покупките и да ми ги запишат. Казаха, че няма значение дали си пазя касовите бележки  Twisted Evil
А ме познават по физиономия, ходили са специално да ми търсят неща в склада и т. н. Хич не съм доволна от обслужването на девойките в мола на Стамболийски.
Сега пазарувам в другия им магазин и изрично настоявам да ме записват. Определено им е неприятно. Не разбирам защо и в какво се състои проблемът.

пп. И не си купувам само по една сянка.

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 15:18 от alex_jp

# 328
Тва наистина е много тъпо Tired Не знам защо го правят. То пък и да беше голямото и невиждано намаление. Накрая ще кажат, че повече изобщо не раздават карти

# 329
А някой знае ли как е по другите държави?
Там раздават ли карти? Обслужването как е?

За облеклото....като се замисля до сега не съм имала някакви сериозни проблеми заради моето, а аз се обличам многооо, ама многоооо зле. Един единствен път една женица ме вбеси, защото аз чаках да дойде да ми даде избраните продукти, а тя вместо да дойде, ме гледаше и ми се усмихваше  Shocked Rolling Eyes Аз чаках, чаках и накрая избеснях  Twisted Evil Казах и всичко, което ми беше на устата и на душата и ми олекна.  Blush От тогава нито ме гледа, нито ми се усмихва, но и не се натиска да ме обслужва.  Laughing Голяма работа....ще го преживея някак си!   WhistlingMr. Green
Според мен дрехите и външният вид оказват влияние, но не винаги....има и други фактори, които са от значение - като излъчване, начин на изразяване, та дори и колко често посещавате даден магазин. Ако посещавате често един магазин, хората са ви запомнили и сте им симпатична, може и чувал вместо дрехи да носите и да сте си обули галошите на баба ви, те пак ще ви обслужат добре и ще останете доволни.

Общи условия

Активация на акаунт