INGLOT 1

• 72 916
  • 713
  •   1
Отговори
# 510
  • София
И аз като си взех четката, казаха, че е последната Simple Smile Или зареждат често (което не ми се вярва), или имат няколко "последни" Grinning

# 511
Инглот има ли четка подобна на 217? да използвам талона за намалението Simple Smile

# 512
Инглот има ли четка подобна на 217? да използвам талона за намалението Simple Smile
Не, но имат други много добри които приличат на MAC-ски.

# 513
Не, но имат други много добри които приличат на MAC-ски.

благодаря!  Hug
жалко, аз такава си нямам  Tired

# 514
Здравейте момичета аз исках да ви попитам къде точно се намира магазина на Inglot в Пловдив  Simple Smile

# 515
Здравейте момичета аз исках да ви попитам къде точно се намира магазина на Inglot в Пловдив  Simple Smile

В халите, на първия етаж отстрани  Peace

# 516
Благодаря  Hug

# 517

В халите, на първия етаж отстрани  Peace
А това да не се отнася случайно за магазина им в София?

# 518
  • в 1001-та нощ
не, в София има магазин в Сердика Център  Peace в халите не е имало никога, а няма и къде  Blush

# 519
Аленка, а в Инглот дали няма да можеш да намериш търсения нюанс на червило? /някакъв нюд, но някак млечен и розовеещ, т.е. бежово, но топло/

# 520
  • в 1001-та нощ
чудесна идея ми даваш  Blush поне изборът е огромен  Hug

а мисля и на 21 септ., като съм наоколо - да отскоча   bowuu

# 521
Момичета, аз се каня да си направя палитра сенки от Инглот и се чудех защо квадратните са много по-популярни от кръглите? Или Инглот са спрели кръглите?

# 522
  • Провинция
Момичета, аз се каня да си направя палитра сенки от Инглот и се чудех защо квадратните са много по-популярни от кръглите? Или Инглот са спрели кръглите?

А може ли подробсноти как се правят тези палитри-от къде се поръчват цветове,палитрата?

# 523
  • Стара Загора

А може ли подробсноти как се правят тези палитри-от къде се поръчват цветове,палитрата?

В магазините на Инглот (Варна, София и Пловдив). Продават празни палитри и рефили (сенки, по 8,50 е бройката). Избираш си цветове и според нуждите колко броя да ти е палитрата, купуваш такава (има за 2,4,5,10 и т.н. броя).

http://www.inglotcosmetics.com/brushes/products/657

# 524
  • Провинция

В магазините на Инглот (Варна, София и Пловдив). Продават празни палитри и рефили (сенки, по 8,50 е бройката). Избираш си цветове и според нуждите колко броя да ти е палитрата, купуваш такава (има за 2,4,5,10 и т.н. броя).

http://www.inglotcosmetics.com/brushes/products/657

благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт