Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 7

• 122 234
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Между баща и 6-годишната му дъщеря роми:
- Тате, ще ме вземеш ли от детската градина днес?
- Кажи на мъжа ти да те вземе, аз съм на училище!
  tooth

"На космическия кораб „Кенеди” са разположени два двигателя с ширина 5фута. Разбира се, конструкторите на кораба са искали да направят тези двигатели по- широки, но не са успели.
 Защо?

Работата е там, че тези двигатели са се доставяли по жп линия която преминава през тесни тунели. Разстоянието между релсите е 4 фута и 8,5дюйма, затова конструкторите на двигателите са могли да ги направят широки само 5 фута.

Възниква резонния въпрос, защо разстоянието между релсите е 4 фута и 8,5дюйма? Откъде се взе тази цифра?
 Оказва се, че жп линиите в Щатите е направена по прототип на английските железници. А в Англия са правили жп вагоните по същия принцип и размер като трамвайните. Съответно първите трамваи в Англия са се произвеждали по образ и подобие на каретите. А дължината на оста на каретата е …4 фута и 8,5дюйма.

Но защо?
 Защото каретите са се произвеждали така, че осите им да попаднат в коловозите на английските пътища, за да се износват по- малко колелата. А разстоянието между коловозите е било, представете си, 4 фута и 8,5дюйма.

Ама защо?
 Ами просто римляните са започнали строежа на пътища в Англия, оразмерявайки ги така, че да са подходящи за техните бойни колесници. А дължината на оста на стандартна римска бойна колесница е …правилно се досетихте- 4 фута и 8,5дюйма.

Накрая се добрахме до това откъде идва този размер във времето.
 Но все пак, защо римляните са измислили да правят своите колесници с оси точно в тази дължина?
 Ами защото в такава колесница обикновено са впрягали два коня. А 4 фута и 8,5дюйма – това е бил точния размер на два конски задника! Да се правят колесниците с по- дълги оси е било неудобно, понеже се е нарушавало равновесието на колесницата.

Следователно, ето това е отговора на първоначално зададения въпрос. Даже сега, когато човек лети в космоса, неговите най-висши технически достижения пряко зависят от размера на конския задник, измерен преди две хиляди години!"

smile3529Отдавам чест на автора за обширното проучване! Ако е вярно - горко на нас, човеците! Не сме мръднали и на един дюйм напред  Mr. Green

# 151
  • на североизток от Рая

- Моят старец не спира да си гризе ноктите...ужасен навик.
  - Оооо, аз моя го отучих.
  - Как ма? Ръцете ли му вързваш?
  - Не! Крия му зъбите.

# 152
  • в 1001-та нощ
Попитали Радио Ереван:
- Защо няма жени - футболни коментатори?
- Защото не е по човешките възможности да се играе толкова бързо. - отговорило радиото.

# 153
BMW - Bring Me Women

Двама тревомани:
- Усмихни се идва патрулка!
След 10 минути
- Стига се хили вече сме в патрулката

Mr. Green
Скрит текст:

Тя: Кажи ми как се прави. Аз съм слушала само от приятелки.
Той: Първо го вземи в ръце.
Тя: Уф, каква гадост.
Той: Няма нищо страшно. Сега хвани го за главичката с една ръка.
Тя: Така? А сега какво?
Той: До тук добре, сега го хвани и с другата ръка.
Тя: Така ли?
Той: Виждаш ли, справяш се.
Тя: А сега какво?
Той: Сега смучи.
Тя: Шегуваш се!
Той: Не се шегувам. Започвай да смучеш.
Тя: Уф! И какво, другите така ли правят?
Той: Да.
Тя: Сигурен ли си?
Той: Казах ти, имам опит. Не ми е за пръв път. Повярвай ми. Посмучи малко.
Тя (смучейки): Нямм…
Той: И как е?
Тя: Соленичък….
Той: Но е приятен на вкус, нали?
Тя: Не е лош, а сега какво?
Той: Сега разтвори крачетата.
Тя: Така ли?
Той: Така, само че повечко ги разтвори, иначе няма как да се стигне до там. Дай да ти покажа.
Тя: А, ясно.
Той: Ето така. А сега отново го взимаш в ръка…
Тя: М-ммм…
Той: Когато го измъкнеш, вземи го в устата…
Тя: Аха-а….
Той: О-о-о, това е…
Тя: А с това жълтеникавото какво се прави? Гълта ли се?
Той: Въпрос на вкус. Може да го глътнеш ако искаш.
Тя: Ще пробвам…. Мммм…вкусно, пробвай!
Той: Не, не искам, не ми предлагай.
Тя: (гледа обидено)
Той: Гледай ме. Сега опитай да издърпаш с пръсти това розовото....
Тя: О-о-о….
Той: За да ти е по-лесно можеш да си помогнеш с устни
Тя: Ммммм….
Той: Може да посмучеш, понякога помага.
Тя (смучейки): Мммм…
Той: А-а-ах, свърши.
Тя: Аха, усетих.
Той: Вкусно ли беше?
Тя: Честно казано, не беше зле.
Той: Искаш ли още?
Тя: Няма да откажа. Само, че защо трябва да е толкова сложно?
Той: Но мило, нищо не може да се направи. Просто така се ядат раци.

# 154
Попитали Радио Ереван:
- Защо няма жени - футболни коментатори?
- Защото не е по човешките възможности да се играе толкова бързо. - отговорило радиото.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

‎- Как ще се развие мач ако играят Колумбия и Холандия?
- За 80 минути холандците ще изпушат тревата, а през останалите 10 колумбийците да изсмъркат очертанията.

# 155

Надали.  Wink Няма космически кораб Кенеди. Кенеди се нарича космическият център на Наса, от който се изстрелват ракети, совалки и т.н.

Смятай колко е вярно останалото.

# 156
Естествено, че не е вярно. Но като история е добре.

# 157

smile3529Отдавам чест на автора за обширното проучване! Ако е вярно - горко на нас, човеците! Не сме мръднали и на един дюйм напред  Mr. Green

Ловис, постът ми е в отговор на това.  Peace

# 158
  • в 1001-та нощ
Влиза една еврейска двойка в кабинета на сексолога:
- Какъв ви е проблема? - пита той
- Ами ... и ние не сме наясно и затова искаме да ни гледате докато правим секс.
Докторът се позачудил, ама то какви ли не случаи са минавали през кабинета му, пък и Хипократова клетва е давал все пак. Свършили си те работата, докторът казал, че нищо ненормално не открил и им представил сметката за 50 долара. Мъжът платил и си заминали.
След една седмица - пак същото. Пак нищо патологично. Пак сметка за 50 долара и т.н. няколко месеца.
Накрая докторът ги попитал за какво все пак е всичко това.
- Ами, докторе, - рекъл мъжът - тя е омъжена и няма как у тях. Аз съм женен и също няма как у нас. На мотел ни искат 100 долара, в Хилтън - 300. затова идваме да го правим в тук за 50. Освен това и здравната каса ми покрива 43 долара...

# 159
# 160

Надали.  Wink Няма космически кораб Кенеди. Кенеди се нарича космическият център на Наса, от който се изстрелват ракети, совалки и т.н.

Смятай колко е вярно останалото.

Затова го споделих с вас като виц Peace

# 161
  • Galaxy 13197853088
Един мъж се оженил... Първата брачна нощ! След банята, мъжът се върнал в спалнята и гледа... жената легнала напречно на леглото. Казал й:
- Мила, не така...
И тя легнала по диагонал. Той отново:
- Ама, не мила, не така. Тя помислила, помислила и взела че се обърнала по корем.Мъжът казал:
- Е, не, скъпа, ей така трябва да легнеш - по гръб, крачетата ги сгъни в коленете....
И сам си мисли: "Ей, че случих на жена, скромна, невинна девица....дори не знае как се ляга с мъж в леглото..."
А тя си мисли: "Господи, колко много мъже и всички са с толкова различни претенции...."

# 162
  • Бургас
Мъж говори на жена в бара:
- Да бях художник - да те нарисувам; да бях поет - да те опиша; да бях скулптор - да те извая; ами аз като съм прост тенекеджия. . .

# 163
Статус във Фейсбук: "Много е топло, тази вечер няма да се завивам"
Отдолу: 666 комара харесват това.  Grinning

# 164
Статус във Фейсбук: "Много е топло, тази вечер няма да се завивам"
Отдолу: 666 комара харесват това.  Grinning

Joy

Общи условия

Активация на акаунт