Холандска тема - 40

• 46 500
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Да,царевичното нишесте е  maizena  Peace

# 706
  • Nederland
Момичета, много благодаря за информацията за колетите!
Днес го пуснах моя колет до БГ,препоръчано и сега остава да се моля да пристигне благополучно! Praynig

Мила, дано и твоя колет вече да е пристигнал успешно!

Меги, стегна ли куфарите вече?  grinning039

И честит ни първи сняг, макар и за кратко. Grinning

# 707
Тони,стягам,стягам..всеки ден по малко Joy
Днес много коварен вятър с дъжд ... Брр Sick

# 708
Момичета, знае ли някоя от вас за он-лайн магазин за сладкарски консумативи? Нямам време да ходя до центъра на Хага до оня скъпарски магазин в Пасажа, а имам спомени преди време, че някой беше давал тук адрес ... ама като не го сложих във фаворитите  newsm78 Мерси!

# 709
Hapka, във Фоорбурх има един. По-близо ти е.

Тони, не е пристигнал.  Tired

Момичета, мерси за помощта. А сега ми кажете котидж сирене къде да намеря или поне холандския еквивалент.  Wink

# 710
Стерече, мерси! Много е пораснала малкта ти девойка.
Мегън, кога заминавате?
Мила, ами котидж сирене има навсякъде.  Peace Моите са му големи фенове. В АХ има на Данон. В разни други  хр. магазини има и други марки или собствени.Взимала съм от Дирк и ЕМ-ТЕ.
Кажи сега какво ще правиш. Mr. Green
Моите искат утре да правим спекулааспопъчес. Намерила съм рецепта, купих и подправки, но направо ми призля като отворих да помириша бурканчето.  Crazy Предполагам може да се използва да съживи някой припаднал.

# 711
  • Nederland
Котидж аз купувам в Jumbo. И аз съм му фен!  Wink

# 712
И аз котидж чийз купувам от джъмбо. И от другаде съм купувала, но това от джъмбо ни харесва най-много.

# 713
Момичета, да се оплача Аркан 3-4 дена кашля, сополи, не спи, ужас. Днес да звъннем ли не ли на личния мина времето, в четвъртък сме на консултация. Все си мисля, че са зъби, но пък много е крив, ту има малко температура, ту няма. Батковците му са на антибиотик, тъй като на средния кашлицата слязла към дробчетата, а аз си мислех, че големият е най зле пак от кашлица. Проблемът е, че от вчера и ака доооста често. Сложих парацетамол, но пък цапа памперса и го вади. Направо не знам вече, имах един панадол от Бг още неотварян дадох му от него, но пък как ще дочакам до утре, до като ни приеме личният не знам  Cry Какво давате в случай, че не може да задържи свещичката?

# 714
  • NL
Сладка хапка, ето един ,зависи обаче какво точно търсишhttp://www.deleukstetaartenshop.nl/.

Мопси,ууу тези и аз нямам желание да ги приготвям.Въобще силни аромати и подправки не понасям.Едно от нещата,които избягвам да взимам са полуфабрикатите точно защото са толкова мега овкусени я на босилек, розмарин,някои на канела.Готовите салати пък ми сладнеят.

Меги,къде ще ходите на ваканция?

# 715
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
направих сладкиша по рецептата, която Калинка даде. стана разкошен...цялата къща мирише на канела.
обаче и бая калории има Rolling Eyes
ще трябва да го комкам само  Whistling

Готовите салати пък ми сладнеят.

аз исках да си взема една такава салата и като видях съдържание от 10 реда и се отказах Rolling Eyes

# 716
Здравейте и от мен,аз си ви следя всеки ден ,но просто не знам с какво да се включа Embarassed
Настроението е коледно вече,аз домакинствам и правя разни вкусотийки ,гледам да не прекалявам ,че няма и кой да яде толкоз много Simple Smile
Малката си расте,избиват и зъби за сега сме здрави,не ходи на детска гледаме се с нея.ММ е на работа пред деня ,тези дни и за разходки не става Sad,направо полудя малката у дома ooooh!
Повечето си говорите за Хага,аз съм далеч от вас...няма ли и в близост до Хилверсум
,отворена съм за компания Hug,повечето познати работят,и си обикалям с малката само.
Приятна ваканция на почиващите  bouquet

# 717
Милика, благодаря, сайтът е идеален, има опция за английски ... много брандове, абе супер е. Регистрирах се и нахвърлях туй-онуй в кошницата.

Мила Илейн, не го зная тоя магазин във Воорбург, къде е горе-долу?

Аз все пак се вдигнах днес до Пасажа, че сърце юнашко не трае. Обаче много се разочаровах. Едно, че цените им са ужасно раздути, и второ - като нямат нещо, много е дразнещо да ме убеждават да купя друго дето изобщо не може да го замести. Или е проява на некомпетентност, или на некоректност. Зер може пък да има клиенти, дето да не правят разлика между plunger cutter и silicone mold. Нейсе ... то и аз имам едни проблеми  Embarassed (ама като ми влезе мухата, че искам формичка снежинка, няма излизане)

Шанел, за съжаление съм забравила вече, моите са големи. Като не задържа свещичката, давай от панадола, само гледай да не надвишиш дозата за 24 часа! Не се притеснявай, бебешка му работа, и това ще мине  newsm10

Съчувствам на всички с бебешки неволи, ако иска някой да менка за тийнове, да ми се обади Mr. Green

# 718
Хапка, ето го - http://www.cakebakelove.nl/

Офф, и Нико е болен, днес дори ще пропуснем джима.
Няма температура, но е със сополи и не му е кеф. А на обяд Мила ще водя на английски,
после трябва да се подстригваме....дано издържи навън.

Ок, ще проверя в Джъмбо за котидж, дано правилно се ориентирам.
Мопси хвърлих око на един коледен, много бърз щолен с котидж, хихихи.
От тия дето уж ги печеш и веднага ядеш, а не да седят по седмици и да чакаш да станат. Wink

# 719
Благодаря, знам го къде е, но бях решила. че е сладкарница  Grinning
Ще отида тия дни да видя какво има и там.

Общи условия

Активация на акаунт