Холандска тема - 40

• 46 500
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Шанел, ние изкарахме едно такова грипче ли беше, не знам. Ноеми беше най зле, Т, кашлица сополи. После се тръшна Софи, но за 1 ден и мина. Влачиха сополи и кашлица десетина дни. Аз се влача цяла седмица, първо гърло и кашлица, сега ужасна хрема и така ми тежат клепачите, че ми се затварят очите. Нищо не сме пили, освен децата проспан. Съседите ни и т е са натръшкани, както и половината клас на Софи.  За Аркан- обади се на доктора и обясни по телефона, те ще преценят дали е за преглед. Все пак е мъничък. За свещичките не знам, аз не давам парацетамол. Щом имаш течен пробвай с него, ако наистина е висока Т.
Мила, ти много сложни неща правиш. Ще вдим днес моите произведения.
Днес посрещнахме Синтъра в училището на Софи. Дойде с бяла лимозина.  hahaha
В Екшън и Ксенос е доста заредено с разни торто-бискито неща за правене и оформяне. Поне за лаици като мен. А и д ане ме е яд като ги счупят нещата.
Милика, от тези готвите салати в кутийки ли? На мен ми става вупер зле от тях, не само от аромата, но и са бъкани с консерванти. Раздразват ми супер червата и ми е зле поне една седмица след това.  Мъжа ми напоследък ги забърква в домашен варианти доста е задобрял. Буха вътре каквото свари и го докарва горе долу.  Mr. Green

# 721
shanel1982, от зъбките е. И температурата, и това, че ака често, и това, че е раздразнителен, крив... Може да е понастинал, защото казваш, че е сополив, но ако питаш за кашлицата, ще ти кажат, че е нормално. Имаш право за парацетамола, свещичка ще ти помогне, ако я изхвърля- давай му от българския панадол, предполагам, че това имаш в шишенце с дозатор и с вкус на ягоди. Аз го добавях в млякото и никакъв проблем нямаше. От онези капки хомеопатичните Аркан трябва да пие, а не да мажеш на венчетата му. В инструкцията пише: по 3 капки всеки час при силни болки. Дават се с лъжичка, но може да ги добавиш и в млякото, аз съм пробвала и двата варианта. Имат ефект, моят син се успокои.

На всички ви пожелавам весел семеен празник днес; здрави, щастливи и обичани да са ни всички дечица!

# 722
Добро утро !! Laughing
Какъв сняг на парцали се сипе,дано поне до обяд се задържи,че при нас дават най -малкото сняг за цяла Холандия.Да се порадват децата,преди плажа  Peace.Аз стегнах куфарите,днес някои неща още довършителни,и довечера започва приключението.Ще пренощуваме пак в хотел до летището,за да ни е спокойна сутринта,а и там си оставяме колата на паркинг.
Децата и те леко сополиви,Елисе имаше разстройство...дано само това е било,и ни се размине. Praynig
Желая на всички весели пред-Коледни емоции!! HugНие живот и здраве на 23 вечерта сме си в къщи. Peace

# 723
  • Eemnes, NL
Добро утро момичета
Меган вие пак в Мексико ли ще ходите? Как пуснаха децата от училище 2 седмици по рано?
Ние тая година за Коледа и Нова година ще сме си в Бг. не съм си била по това време там от 13 години... и ми е много странно. Peace Но със сигурност ще е хубаво.

# 724
Ние още преди лятната ваканция направихме запитване. PeaceМъжът ми е ззп-ер,4есто се налага по време на училищните ваканции да работи.Затова и при нас минава номера до момента Laughing.Имат обекти-училища,административни сгради,които все по ваканционно време се реновират.
Сега хапвам набързо и да довърша задачите....а навън какво е хлъзгавко с този мокър сняг  ooooh!
И аз не съм си ходила зимно време в бг....Варна зимата е много пуста и сива Crossing Arms

# 725
Мегън, весело прекарване, за мохитото да не се повтарям Simple Smile)
Тук в момента вали много слабо, а ми се искаше да натрупа. Сутринтта беше по-силно. С Ноеми махаме гащи навън цяла сутрин. Първо не и харесваше особено, после дори кара колело в снега и едвам я прибрах преди малко.  hahaha След малко се мятаме в парка...как обичам сняг.  Дажи по един малък порт ударихме за сгряване със съседката. Изобщо снега ме радва почти колкото слънцето лятото.

# 726
  • Eemnes, NL
Тука вече почва да натрупва newsm44
Цък  Flutter

# 727
  • Финландия
Момичета, можете ли да ми кажете какво се случва dnes на Shiphol-летище в Амстердам. Защо трябва да летим през друго място? Твърдят, че там имало буря. А сателитната прогноза ми говори друго...

# 728
  • Nederland
Viiviia, не е толкова зле положението със снега. Летище Schiphol не е затворено, дано да излетите нормално!

Меги, лек полет и приятна почивка! Да, и мохито, много мохито! Grinning

sterretje, много сладка Снежанка си имате! Heart Eyes

Весел уикенд на всички! Nature Snowman

# 729
Меги, весело изкарване на ваканцията и внимавайте с 21ви  Wink  Mr. Green

При нас не натрупа много, дори почти се стопи, но хубаво валеше. Simple Smile

Диде много ти е сладка снежанката  Heart Eyes

Viiviia надявам се да сте излетели, но да, уцелихте лош ден за летене. Сутринта валеше силно сняг и също прогнозата беше за силни ветрове.

Ние още не сме излезли от черната серия...сега сме с разцепено око. Добре поне не се наложи да го шият...3 месеца вече тъкмо едно свърши и ден след това ново идва, чак ми е странно вече. Thinking

# 730
 Hug аз онзи ден питах и по вече не успях да вляза да почета. Ходихме на док, на амоксициклин 125 е  ooooh! Ама то първо кашлица, после запушен нос, разстройство, температура. Вече е по добре, въпреки че си ставаме нощите с часове, но малко остана още 6 месеца. Днес правим 6 месеца, ще се захранваме, да видим какво ни чака  Laughing
Ние сме тук за първа година по това време, не ми е много забавно, но имам ли избор. За това започнах с уреждането на рождения ден на Мерт, покани и т.н. Вчера украсявахме училището, следва елхата в къщи. Бяхме на консултация в четвъртък, док обясни че Дентинокс, което се е мажело било като видя, че избил зъб, докато пробие целият, а това както каза Горчива луна с лъжицата. На 20ти ще си имат гощавка на училище и питаха дали ще сготвя нещо да занеса. Още не съм доизмислила, но мисля някакви коледни сладки и пита със сирене   newsm78
Тогава носи ли се подарък за учителките?

# 731
  • София
Здравейте, в Амстердам, в сравнително по-централната част, можете ли да ми кажете къде има голям магазин за детски играчки - с Мега блокс, Лалалупси и такива? Благодаря!

# 732
Привет момичета  Heart Eyes
Да знаете ,че не съм ви забравила...заради всички ви наваксвам с мухита,маргарити и какво ли още не Joy  grinning039 cheers cheers

# 733
Виждаме, Меги, виждаме....
Забавлявайте се на слънце. Hug

Днес моята сестричка пристигна с мъжа си и съм много хепи.
Сега почва едно излизане, разходки, вечери и пр. неща.  Simple Smile

# 734
Ехооо къде се изгубихте всички?  Grinning

Меги, теб те наблюдаваме колко и дали и за нас пийваш.  Wink Браво, само така. Забавлявайте се.

Ох, трябва да измисля какво да направя за керставонд-а в сряда.  Thinking Дайте идейки за нещо бързо, че точно този ден ми е нанагорно и нямам много време да приготвям.

Общи условия

Активация на акаунт