Холандска тема - 40

• 46 500
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Мила,явно са взели 2 седмици от училище за ваканцията.И нашата ваканция е от 6-ти .Ние от сега направихме запитване за 10 учебни дни от декември.Удовлетвотиха ни молбата..сега остана и да резервираме , ама чакаме и други наши познати да кажат и те кога.С тях се сприятелихме от последните 2 пребивавания в Мексико.И вече заедно ходим  Crazy
Емка ще я качат 4 пъти преди ваканцията в 1-ва група ,на опознаване.Сега четвъртъка е първото.Интересно как ще мине.Днес накупихме нещата за почерпката понеделника..с голямо нетърпение си чака и тя партито JoyНа РД на Елисе изкарахме късмет с хубаво време,сега се надяваме пак на такова Thinking
Маги,да не е рожденничка каката???
Мопси милата принцеска  HugНа Емма също не и понесе,мятането на стола,пръските вода(това от 15-те мин в Мувипарка на"ледена епоха" и т.н... Умря си от страх милата, и на такова кино с нея няма да се ходи.То нея от какво ли не я е страх. ooooh!

# 76
Тъй, тъй, 2 седмици по-рано тръгваме.  Peace

За нищо не ми стига времето. Tired

Днес Мила ще "венва" в 3та група и много се вълнуваше,
да видим как е минало.

# 77
Уфф, на мен директорката ми даде да разбера, че не толерира удължаванията на ваканциите и изобщо взимането на допълнителни свободни дни.  Tired Сигурно след 2-3 години ще се престраша пак.  Laughing Много строги бе. Пак ще женим някой брат или сестра след някоя друга година.  hahaha Дано само не проверят някъде, че съм едно дете.  hahaha
Днес имам 10 мин разговор за Софи да обсъдим резултатите от ситотуц за 2ра група.
Мила, всичкидеца  ли венват, ау много вълнуващо ще е.  Laughing
Днес сме организирали бейбишауър на една приятелка, обаче е изненада и сме я излъгали, че една друга приятелка ше празнува днес рожденния ден на детето си. Бременната живее в друг град и трябваше да я прилъжем да дойде в нашия град. Иначе ако и се изтърсим 10 души с по 2 деца може би няма да дочака термина.  Mr. Green
Мегън, същата работа- 2 пръски вода и мърдане на стола Mr. Green. Много е страхлива милата. Само пищи -Меми стлах. А от едни чипмънкс вдях ужас в очите и и така им крещеше да се махат.
И на мен ми се иска някъде на топло зимата.  Laughing

# 78
Блгодаря, момичета за пожеланията!  Hug
Меги да, вчера беше рожденничка, но партито ще е в събота и ние като вас се надяваме времето да е хубаво и поне да не вали, защото ще е на открито и ще се чудим какво да ги правим децата, ако заплющи.  Thinking Ще трябва да ги заврем да играят лазер геймс.

А, от нейните партита и състезания вече ми прималява. Какви ли не поводи си намират последните 2 седмици. Сега ще зареди 3 дни  Crazy утре, в петък и в събота.
Да взема да ги похваля.  Grinning Отборът им по баскетбол се класира на 2ро място.

Аз имах онзи ден 10 минутката.  Crossing Arms Тази учителка леко ме подразни, обаче. Като цяло рапорта отличен...само на един от правописа е изкарала по-малко...и тя бе шокирана, че не съм била доволна.  Crazy Ми детето имало невероятен талант да рисува и е спортивно...що му е правопис.  Rolling Eyes Mr. Green

Кора честито ти бебче и успешна бременност!   bouquet
Мопси много хубава изненада сте й подготвили.  Grinning Със сигурност ще е щастлива.

# 79
Да, да, рокличка някаква търся.

Маги, мерси за идеята, ще го проверя и този магазин в събота.

Ако официалният тоалет ти трябва за България, можеш да изчакаш за покупката и да я направиш от България. Видях какво има по магазините в Холандия и ти гарантирам, че хубави неща, които там може да струват 50 нагоре евро, тук можеш да купиш за 50 лева и дори по-малко. В магазин Престиж в кв. Славейков на нашия Бургас  Hug , на първи етаж в дясно има магазин, където има такива прелестни роклета на цени до 40 лева, че аз лично бях смаяна.

Момичета, дали би се намерил някой около вас в Холандия да хареса кученцето от тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=665043.0

Може да се организира довеждането му през месец август, когато ще се връща натам щерката.

# 80
Maги, на колко години стана девойката? Скоро да нямаш тийнейджърка?
Дано да е хубаво време за партито.
Днес тука е такъв мрак и студ, ужас. Вече не знам кой сезон е.
Хайде да се похваля за Софи- има А+  на теста и подписах рапорта за минаване в 3 група.   Няма да имам 10 мин. хеспрек повече, да бях изпросила 2 седмици ваканция.  Mr. Green
П.С. Докато писах грейна слънце.  Crazy

# 81
Karlota, мерси за идеята. И аз си мисля, че в Бг ще има хубави неща.

Мопси, браво на Софи. И аз довечера съм на родителска.
Мила също е с А по език, но смятането е тръгнало надолу и съм в чуденка защо така.
Та май основно това искам да разбера.

Вчера беше много развълнувана от вендаха в 3 група.
Супер било, всеки си седял на отделна масичка...

# 82
Ей хора, вижте какво стана при нас преди около час... гаси ужаса...
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3885612312069.152445.1 … &l=907c24ac86
Вие имахте ли си апокалипсис?

# 83
Маги ,да ти е жива и здрава голямата госпожица,и много успехи в училище и в плуването Hug Hug  bouquet.Сухо ще е събота,не се притеснявай. Peace
Геспрека на Елисе е другият вторник,но при нaс не ги пращат в група 3 да венват.А и подписване на рапорт за минаване в следваща група,също не ми се е случвало newsm78.Само мъниците от ПСЗ имат право на 4 пъти опознаване на 1-ва група.Вчера на Емка много и хареса,и вече няма търпение да започне официално. Party Party
В интерес на истината,ние тук из Роттердам се радваме на хубаво време.В последно време прогнозите все дъжд,ама тук при нас е доста по сухо.Дано така си продължи-надеждата последна умирала Joy.Днес съм хълпмудер,и дано оживея след пикника с 1-ва и 2-ра група. ooooh!

# 84
Леле, от колата до училището вчера бях мокрааа, ама яко мокра.
Такъв дъжд се изсипа.

Меги, абе то и тук е променливо, ту пече, ту вали,
но сме далече от лято. Не  става да се съблечеш спокойно по къс ръкав или потник.

Снощи много се развълнувах на родителската.
Че се разделяме с тази учителка, много е мила.
За смятането - в клас била добре и нямала обяснение защо така теста е зле.  Rolling Eyes
Това обаче мен ме притесни малко, ама не знам и какво точно правят, че да и помагам вкъщи.

Днес ще я"изритват" от 2ра група, само нея, че тръгва по-рано и ще ходим да я гледаме и снимаме,хехе. И през логопед да минем, да пазаруваме и съберем багаж и сме готови за път.

Само не знам от тукашните температури как ще се адаптираме на 30 градуса.
Или като Никси ще се печем с кеф на слънце, хаха.

# 85
Надниквам да видя как е бил при вас първия ден от астрономическото лято.  Mr. Green
Никси, при нас беше в 23 часа, но като гледам какво е било при вас  Shocked . ЯВно там е бил в силата . Аз си признавам, че след като затворих всички прозорци захърках сладко.  Mr. Green
Мегън, ами може да е трябвало да подпиша понеже прескача един клас и че съм съгласна. Всъщност това е първия рапорт на Софи и идея си  нямам как се действа. Реших, че стандартно си слагаш парафа.
При нас в груп 1 може да ходят 2 седмици всеки ден преди да започнат, освен ако не се пада по празници. Тогава почват директно без да венват. Явно няма 2 училища с еднакви практики.  Laughing
Аз бях на схолрейс с ПСЗ, уморяващо физически, но и супер емоционално зареждащо.
Мила, не може ли да си ушиеш рокля в Бургас. Сестричката ти по-малка ли е или по-голяма?
За смятането , нашата юф обясни, че сега имали някакви нови неща в програмата. Софи беше направила грешка в последователното броене. Например казваш 5 и тя трябва да продължи 6, 7 и т.н.  А ние постоянно си броим в бакфица, това ни е играта по пътя и точно на това съм сигурна, че е супер добра. Обаче на теста точно там и е единствената грешка по смятане.  Mr. Green  Та не е притеснитело според мен.  Това последното е ново в програмата, според нашата юф.

# 86
Ами ние си ходим по потници и тениски.АЗ даже и тен си имам дето все по малко се припичам.Вчера тук беше 24 гр,с някой и друг облак.Ама имаше ли слънце,не се дишаше Shocked.От хладно на топло се ядва,ама обратното е по гадно.Ние зимата от над 30 гр ,на -5 ..по миналата година на -10 ..хихихи... Mr. Green
Отървахме днес пикника,че има гаден вятър...и засядам над филмите...релакс...така се молех днес да вали,че да не ходим....иээе Party Party Party Party Party
Мопси,браво на Софи,значи от първа в трета ли група? Peace

# 87
Мопси тинейджърката на 12 стана. Почти колкото мен е, едно гласене, пудрене, парфюмиране. Потопили сме се дълбоко в пубертета.  Laughing Не знам кое е по-добре бебешкия или същинския.  Mr. Green  Вчера една майка без да иска ми направи комплимент питайки я дали не съм сестра й.  Joy Joy Въпроса е дали аз изглеждам млада или тя по-голяма.  Whistling

Браво на Софи!   bouquet Все така да има успехи.

Меги мерси!  Hug Ха дано да имаме късмет. И аз гледах прогнозите преди да букна...но знае ли човек дали няма да се промени.
Ние също подписваме рапортите. В предишното училище даже още по време на геспрека, а в това ни го дават сами да си го тълкуваме  Laughing и им го връщаме преди следващия. На 10 минутката обсъждаме само техния адвис. В предишното разговора бе по-детайлен и от 10 минути се проточваше и повече, но дечицата бяха по-малко.

Ох, аз нямам търпение малкия да тръгне наааай-накрая на ПСЗ след ваканцията. Само ме притеснява как ще го задържат в групата да не хване свят на някъде без да го видят. Извън самата сграда няма начин, но вътре....

Снощи и при нас имаше буря, но не толкова страшно Simple Smile

# 88
Мегън, ми бива да не ти се ходи, ама чак такава буря да докараш.  Mr. Green
Преди малко такъв дъжд ме наваля, а бях махнала гюрука на бакфица, бях напазарувала и с децата. Сега съм оставила покупките да се сушат на слънце. Дано не се развалят.  Mr. Green
И аз имам тен на млада трактористка (е, не толкова млада вече).
Да, от 1-ва в 3-та група отива Софката. Много голяма се чувства и по цял ден какосва Ноеми.  Mr. Green Днес ми каза, че не иска да я изпращам вътре до стаята, но като стигна до входната врата на двора би отбой.  Mr. Green
Маги, ау ама верно почти тийн. Не ти е лесно на теб с двама пубери. Аз като се замисля, Софи като влезне в пубертета аз сигурно ще съм в критическа и ще е страшна комбинация.  Mr. Green
Тоя уикенд ще ни гостува Пом пом и е голяма радост... за някои.  Mr. Green

# 89
Честит Рожден Ден на Емма!  newsm51 newsm59 Да е здрава, щастлива с безгрижно детство, весели игри и да носи много радост на мама и тате! Меги и на вас честит празник.   bouquet

Мопси дано имам време за критическа.  Mr. Green

Ех, тен не мога да хвана (освен това гадно петно на челото, дето пак ми се появи  Twisted Evil). До скоро си ходех с есенното яке, сега без сако не излизам.

Общи условия

Активация на акаунт