Целулит - 3 тема

• 90 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, следя с интерес темите за отслабване и целулит.. и все се каня да напиша моята "борба"
От миналата година ходя при едно момче,изключително компетентен-физиотерапевт и направихме курс -Дермосоник-изключително болезнено , но доста ефективно.. след това направихме 3 иглени мезотерапии-убийствен ефект-горещо препоръчвам.
Сега ще си правя ВелаШейп тъй като е най-ефективен ,по това което виждам по приятелките ми.
препоръчвам салона-Намира се ж в Белите Брези (София) казжа се БОРНТОКСИК.. а сега имат и доста промоций.. доколкото разбрах всички пакети за ВелаШейп са на половин цена.
преди празниците ще падне голямо шейпване Simple Smile

# 601
  • в 1001-та нощ
дермосоник-ът не беше ли нещо като вендузи на машина?

# 602
Здравейте на всички,
изчетох доста тук и реших да пробвам с велашейп, в петък даже имам час. Доколкото разбрах това има най-голям ефект, но има ли някакви странични ефекти? Чувала съм за кавитацията, че дори и да има ефект,  след време ставало по-зле. Нямам кой знае колко, не съм тежък случай и мисля, че 6 процедури ще ми дойдат тамън. Та питането ми е дали след време не става по-зле?
Мерси Simple Smile

# 603
дермосоникът-да.. чист вакуум.
но сега вече си взех пакет за вела шейп, по лек и много по ефективен
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=134578223359798&set= … ype=1&theater

# 604
  • в 1001-та нощ
Здравейте на всички,
изчетох доста тук и реших да пробвам с велашейп, в петък даже имам час. Доколкото разбрах това има най-голям ефект, но има ли някакви странични ефекти? Чувала съм за кавитацията, че дори и да има ефект,  след време ставало по-зле. Нямам кой знае колко, не съм тежък случай и мисля, че 6 процедури ще ми дойдат тамън. Та питането ми е дали след време не става по-зле?
Мерси Simple Smile

единственият "страничен ефект" в този план е, че ако не правиш после поддръжка - се връщаш в изходна позиция  Peace

# 605
точно така!

# 606
Мерсииии Simple Smile  Peace

# 607
margit88, къде ще ходиш? На каква цена? Пакет ли си си купила, или само една процедура?

Да знаеш, аз първия път си бях купила само 5, е не ми бяха достатъчни, и трябваше да продължа, макар че за 5 се виждаше разлика дори в дънките Simple Smile

# 608
В Хил Клинк ще ходя - там ходя на лазерна епилация и съм много доволна, затова се спрях и за велашейпа там. Цената е 600 лв за 10 процедури, но доколкото разбрах май ще ми направят някакво намаление, защото съм им клиент попринцип.
Като цяло на мен идеята ми не е да отслабвам (48кг съм), а да се стегна, защото вече имам целулит и е ужасно - слаба и отпусната Sad

# 609
Не можах да намеря тема за различните процедури за оформяне на тялото( моля за линк, ако има такава Praynig) и затова пиша тук. Изключително доволна съм от вендузите, въпреки че не съм редовна. Вече май не ми остана целулит по бедрата, а по дупето имам съвсем малко, който си личи само когато стисна мускулите. Така че момичета успех и не се отчайвайте Party!

Сега проблемът ми е друг. Като тегло съм добре- 55кг на 170 см- но седалищната ми област и горната част на бедрата са по-отпуснати и с малко повече см, отколкото бих искала. Не знам как точно да го обясня, но например имам „възглавнички“ между задната част на бедрата и дупето, които много ме дразнят.Не ми се ще да наблягам на спорта, защото от това отслабвам и страда бюста ми, а и сега не разполагам с нужното време. Моля ви, препоръчайте ми някакви козметични процедури за справяне с проблема Praynig. Прочетох цялата тема и се ориентирах към RF лифтинг, но с какво да го съчетая- кавитация, лимфодренаж, LPG или нещо друго? Предвидила съм януари или февруари да отделя пари за vela shale и vela smooth, но междувременно ми се иска да взема и други мерки.

ПС: Алена, чета постовете ти с голям интерес и искам да ти благодаря за помощта, която оказваш във форума  bouquet. Видях някъде, че си намерила добри цени за vela shale и vela smooth и че от една лазерна епилация си се справила с 70% с проблема с окосмяването. Би ли споделила тук или на ЛС за кои студиа става въпрос?

# 610
  • в 1001-та нощ
Привет  Peace правилно си се ориентирала към RF - това ефективно стяга кожата, събира я - изпитано, ако ще правиш вела процедури, те включват и RF, но най-добре питай все пак  Peace

Също така - добавки за кожа - аминокиселини, протеин, колаген, хиларунова киселина ....много вит.С ...

Реално тези възглавнички трябва да се изпълнят, но с постоянство можеш да постигнеш прибиране, не очаквай огромни резултати веднага  Peace

студията от които съм доволна:

за вела шейп - Spirit SPA Studio (Стрелбище) - много качествена техника, рехабилитатори ...

за вела смуут - Дити на ул.Иван Сусанин, една процедура е 14 лв, аз правя всяка седмища по 1 бр, в началото направих 10 бр по 2 в седмицата, правя само дупе и бедра отзад и то нагоре, нямам кой знае какво за дялане, но поддържам ефект и вярвам в действието с натрупване  Peace - там има  RF

за RF и IPL(обезкосмяване) - студио Боби М в Гео милев

за IPL - Power Fitness Лозенец - София (името на момичето)  Peace

# 611
аз ходя изцяло в BORNTOXIC, преди ходех на много места но спрях защото не виждах ефект
сега започвам Velashape там, както казах доскоро си правех други процедури там
IPL-също там.
цените са много добри и обстановката е свежарска Simple Smile
препоръчвам Simple Smile

# 612
  • Deutschland
Здравейте момичета,моя случай е следния.След първата бременност ми се появи целулит,който намаля с времето.Сега(6 месеца след раждането на второто ми дете) ми се струва,че е повече от първия път.Живея в Германия в балко градче и няма къде да ходя тук на масаж и процедури разни.На фитнес също не мисля да ходя,че тук те обвързват с договор 2 години няма отърване.
Препоръчайте някоя марка крем,лосион..
Упражненията ще си ги правя в къщи.
Имам да свалям още 10 кг,но това ще стане като спра да кърмя.За сега искад да започна лека полека да се отървам от целулита.Дупе,бедра и корем.

# 613
  • в 1001-та нощ
Целулитът е понятие, което масово се ползва за описване на различни несъвършенства - задържане на вода, т.е. течности - между и в клетките, натрупване на мазнини и истинския целулит - фиброзна съединителна тъкан, четси са и трите заедно, в по-тежките случаи със сраствания.

Хубаво е да си отговориш - при теб кое наричаш целулит, за да се предприемат правилните мерки  Peace

И във всички случаи - грижи - кожата да не се отпусне - щом има и отслабване  Peace

# 614
  • Пловдив
търсих дали сте писали нещо за СEHUIOSS MD, но не намерих затова да питам има ли тук използвали този уред - да дадете отзиви
http://grupo.bg/all-oferta-anticeluliten-masajor-sehuioss-vmesto … o-4261?aff_id=119
че много му се чудя  newsm78
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт