Целулит - 3 тема

• 90 106
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Момичета,знаете ли какво намерих днес в един магазин за дрехи втора употреба?Антицелулитен масажор! Супер много ми хареса,масажа с него е доста приятен и засилващ кръвообръщението Heart Eyes Та искам да ви кажа-никога не се знае в кой магазин какво ще откриете! Масажора беше в секция Домашни потреби,където нещата бяха 10лв/кг,и платих за него 14стотинки! В заключение искам да добавя,че е много удобен за употреба,купувал съм какви ли не-а този ги разби! Успехчета  bouquet

# 616
# 617
  • Пловдив
Момичета, мога ли да се мажа с алмизан два пъти на ден или не е препоръчително?  newsm78

# 618
  • в 1001-та нощ
може  Peace

# 619
  • София

студията от които съм доволна:

за вела смуут - Дити на ул.Иван Сусанин, една процедура е 14 лв, аз правя всяка седмища по 1 бр, в началото направих 10 бр по 2 в седмицата, правя само дупе и бедра отзад и то нагоре, нямам кой знае какво за дялане, но поддържам ефект и вярвам в действието с натрупване  Peace - там има  RF

Алена, това цена в промоция ли е? Струва ми се много евтино...А ми се иска да започна процедури, само цените ме спират в повечето салони... Confused

# 620
  • в 1001-та нощ
в началото ходих с ваучер за тази цена, после стана постоянна, а с ваучери пускат на 7 лв, но не ми се занимава да дебна и т.н.  Peace

така, като цената не е висока - мога да ходя всяка седмица, което за тях е по-добре, от колкото да отида един път с ваучер и никога повече  Peace

# 621
  • София
Оо, ами чудесно! Има ефект, нали? Колко процедури горе долу са нужни за постигане на видим ефект? Нали цената си е за всички, а не за теб, като техен клиент? Rolling Eyes  Това се намира някъде в Манастирски ливади, нали? Всъщност това цена за една зона ли е или? Кое би препоръчала повече - велата или LPG? Защото се колебая и за една друга оферта за LPG...

# 622
  • в 1001-та нощ
при мен осезаем ефект имаше след 5-7 процедура, първите 10 процедури се правя по 2 в седмицата;

при мен ефект има винаги след петата процедура - от каквото и да е  Peace

цената е за всички и включва 20 мин работа на апарата - където искаш, аз в началото правих бедра отпред и отзад, дупе, корем, ханш, всичко, после минах само на бедра отзад и дупе, в това време - правиш които искаш зони, по колкото искаш  Peace

намира се, да  Peace в Манастирски ливади Peace

# 623
  • София
Сега им намерих сайта, но не пише нищо за вела смуут,а само за LPG. Ще им се обадя и за да ми обяснят по-точно как да стигна до тях, че Манастирски ливади са ми голяма мъгла Laughing Въпреки, че живея отсреща, в Борово...Благодаря ти и добре, че прочетох поста ти, защото се бях насочила към познатия и не толкова ефективен LPG...

# 624
  • в 1001-та нощ
те го наричат LPG, но не е онова класическото - има вакуум и ролкова масаж, има и RF  Peace има си каквото трябва

най-добре е да се качиш по Бъкстон до Иван Сусанин, там ляв завой и караш, някъде по средата е между бъкстон и бул.Българияк но по-близо до бул.България, винаги намирам къде да спра  Peace

на партерния етаж на нова кооперация (там всички са нови),  Peace

не очаквай някакъв лукс и лъскави витрини, но има отношение, винаги  Peace

# 625
  • София
Супер! Благодаря ти много! Hug А сега гледам цените в сайта...там пише,че процедурата е 45лв.. newsm78

# 626
  • в 1001-та нощ
ще отидеш с препоръка от мое име, аз ще предупредя в салона  Peace

водила съм мои приятелки не е имало проблем, ходели са и момичета от форума  Peace

# 627
  • София
Ооо, чудесно! Много благодаря! Hug Аз смятам дори утре да ги посетя след работа....Какво да им кажа? Simple Smile

# 628
  • в 1001-та нощ
в момента само едното момиче работи (между празниците), нейния телефон го няма на сайта, ще ти го пратя на лични да си запишеш час  Peace тя е много добра, няма да съжаляваш  Peace

# 629
  • София
 bouquet

Споделям опит от тези продукти:

И от двата, ефекта при мен беше абсолютна нула.

Единственият крем против целулит,от който аз лично съм видяла някакъв ефект е на Elancyl.

Искам да споделя и ,че си позволих да изоставя масажите за месец-два и малко се поотпуснах с храненето и резултатъъ е потресаващ...имам чусвтвото,че през живота си не съм имала толкова целулит..  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт