Целулит - 3 тема

• 90 103
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • в 1001-та нощ
хм, само за 2 месеца - наистина необичайно  Rolling Eyes

някакви хормонални промени имало ли е през това време?

през колко време бяха масажите - преди?

# 631
  • София
Ох, не знам направо!
Не, няма никакви хормонални промени..поне нищо, за което знам.
Масажите ги правих в началото през ден-два, после започнах поддържащи веднъж седмично.
Никога не съм спортувала нищо, малко ограничения на мазно и сладко и масажи..това ми е било достатъчно засега..надявам се сега като започна пак масажите, да се нормализира положението,че...не знам. Не ми се иска да започвам тренировки,но,ако се наложи... Tired

# 632
  • в 1001-та нощ
защо не опиташ с вендузи  Rolling Eyes

# 633
  • София
защо не опиташ с вендузи  Rolling Eyes

Точно това смятам да направя, след като се позачетох в тази тема, а и доста съм чувала ,че наистина има ефект.
Със сигурност ще опитам и ще споделя.
Моят целулит е от този твърдия ,май..четох за различните видове. Имам само на д. и на бедрата -острани и отзад- на бедрата отстрани боли ужасно и е много твърд..видим е и в изправено , и в седнало положение..ужас!  Tired
За  протокола -висока съм 1.70 и съм 49 кг. - не е като да съм пълна, но това, за съжаление, няма абсолютно никакво значение..

# 634
  • в 1001-та нощ
затова се вижда повече - най-добре е процедури с ролков и вакуум масаж, IR и RF

10-12 процедури през ден, след петата се вижда ефекта, после поддържащи, пробвай и с вендузи, но изтървеш ли се - пак тръгваш от нулата

включи и екстракт от бреза  Peace ако можеш да си позволиш и ензимите  Peace

# 635
  • София
затова се вижда повече - най-добре е процедури с ролков и вакуум масаж, IR и RF

10-12 процедури през ден, след петата се вижда ефекта, после поддържащи, пробвай и с вендузи, но изтървеш ли се - пак тръгваш от нулата

включи и екстракт от бреза  Peace ако можеш да си позволиш и ензимите  Peace

а.l.e.n.a, благодаря ти!
ако може да ми обясниш малко повече за тези "брези" и ензими на лични, за да не затормозяваме темичката   bouquet

# 636
  • в 1001-та нощ
добре, ще ти пиша по-късно  Peace

# 637
По-добре, Алена напиши направо тук, че има и други невежи  Embarassed

# 638
  • в 1001-та нощ
ами аз много пъти съм писала и съм коментирала, екстрактът от бреза се ползва за прочистване на пикочопроводната система, има отводняващо действие - без да обезводнява  Peace

ензимите - протеолитични на гладно - разграждат твърдия целулит отвътре  Peace

# 639
# 640
  • Варна
Къде ли не четох, но все не намирам информацията, която търся.  newsm78  Embarassed Дано Вие можете да ми помогнете. Трябват ми координати на добър АЦ масажист във Варна. Мерси.

# 641
  • в 1001-та нощ
ооо, тук беше споделяно за такъв, но май в предишни теми, дано се включат мацките  Peace

ако не - опитай с търсачката  Heart Eyes

# 642
алена конкретно към теб като най - веща по темата, имаш ли някакъв поглед върху комбинацията на шуслерови соли срещу целулит, четох отзиви и коментари, но реших да попитам и тук в темата. Иска ми се да вземам нещо вътрешно за 3 месеца съм качила 2 кг и целулита излезе още по явен, като от един месец съм на ръчни масажи. Първия път като ги правих на 10 имаше резултат, сега на 12ти и целулита не помръдва.

# 643
  • в 1001-та нощ
умишлено не се включих по-рано, защото не вярвам особено, тези соли са "измислени" много отдавна, когато още не е имало добавки, видях състава - калиеви и калциеви соли (по памет), предполагам недостигът на калций води задържане на течности и ако е бил в недостих, сега със солта - ще се компенсира и евентуално да не задържаш толкова течности - ако това е схемата

едва ли ще ти навредят, но и не очаквам сериозен ефект, зависи и все пак - какъв ти е целулитът

бях пускала една статия - чела ли си я? там ги описвам тези връзки   Peace

# 644
четох я, следя всеки твой пост с интерес, както и на всички останали. От 4 дни правя в къщи масаж с вендузите, ще продължавам с ръчните, но мисля да включа и целутрон. Беше ми пратила и трите ензима, които се пият но не ги поръчах и аз не знам защо, по скоро страх от това дали ще ми подействат ( а не са мн евтинки ). Освен това ходя 3 пъти на фитнес през седмицата, два пъти на народни танци. От скоро вземам и л карнитин по време на фитнеса. Целулита ми е от твърдия май, и не знам какво да правя, четох че трябва и вътрешно да се подейства. newsm78 Затова се чудех да включа ли солите?

Общи условия

Активация на акаунт