Целулит - 3 тема

• 90 086
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • в 1001-та нощ
ами ензимите не го стапят магически и няма гаранция но работят в тази посока отвъре и ако се комбинира с правилната външна намеса - може да има красив резултат  Peace

можеш да ги пропуснеш разбира се  Peace

вместо солите - бих те насочила към брезата  Peace

целутронът за мен нищо не прави, но ако искаш - пробвай го - за да се увериш  Heart Eyes

можеш да замениш ръчните масажи с вела шейп  Peace

# 646
Според мен шуслеровите соли не са за подценяване, като цяло. Действат на клетъчно ниво като регулират минералния баланс в организма, без странични ефекти, без опасност от предозиране, подходящи са както за бременни, така и за малки деца, иска се само постоянство. Понякога дори и при най-балансираното хранене организмът не може да усвои минералните вещества в храната, ако има нарушени процеси на клетъчно ниво.  Резорбират се от организма от лигавицата на устната кухина и фаринкса, като по този начин се избягва риска от реакция на стомана или чревния тракт. В България не са много разпространени, за разлика от Германия, където дори има готови комбинации при различни проблеми- на нашия пазар ги има само по отделно и се комбинират допълнително.
С риск постът да стане дълъг, ще дам един пример. Моя близка приятелка имаше проблеми с хронично възпаляващо се око на дете- излиза огромна ечемичка, окото се зачервява, възпалява, след оперативно премахване с пълна упойка, ечемичката излезе отново. С прием на комбинация от соли на третия ден се успокои и изчезна.

# 647
  • Пловдив
Момичета използвали ли сте магнезиево олио за масажи против целулит? Аз продължавам с амазана ,но ако има доволни ще ги съчетая newsm78

# 648
Здравейте!
Хвърлила съм око на тези клинове: http://www.novsiluet.com/стягащо-бельо/
Ако сте ползвали такъв, моля споделете впечатления.

# 649
Ох, покрай тия оферти нещо се запалих  Crazy, сега се чудя какво да избера- кавитация или LPG за стопяване на целулит. Не искам да отслабвам, но имам бричове, според вас кое е по- подходящо?
А някой да е пробвал такъв уред, имам си го в къщи, ама заради пустия мързел да съм го използвала 3-4 пъти.

# 650
  • в 1001-та нощ
LPG  Peace и ако има и IR и RF - отлично  Peace

# 651
Здравейте,аз да не забравя да ви пиша за последното ми откритие Mr. Green Загледах се в антицелулитния душ гел на Балеа,по точно в четката му отпред,и си викам "Абе,от тва може да стане супер масажна четчица!" Mr. Green И хоп! Махнах четката отпред,и се сдобих с нов антицелулитен масажор Mr. Green Избрах точно четката на Балеа,защото с нейните фини гумени иглички се получава един супер добър антицелулитен масаж-кожата се зачервява,изглажда се,и определено има ефект! Така че,който е свършил този душ гел-да не изхвърля опаковката-да махне четката и да я ползва самостоятелно   bouquet Успехчета  thumbsup

# 652
Здравейте,
опитах се да прегледам почти цялата тема, но не съвсем пълно. Смятам и аз да се преборя с целулита, но не знам от къде да почна. Купих си въпросните вендузи и правих масажи 1-2 месеца, но не мисля, че имаше особен ефект. Същевременно мажех и с някакъв много скъп крем против целулит на Лиерак. Течности пия обилно, но се оправдавам с малката ми дъщеря и не спортувам (поне за сега, защото смятам да започна). Моя близка, която е кинезитерапевт и масажист, категорично ме отказа от вендузите. Каза, че са много опасни и мога да си навлека големи проблеми. Вендузи се слагали само единично на гърба например.
Видях, че Алена говори за някакви добавки, които помагат против целулита. Това с брезата го имам вкъщи по друга причина и ще почна да го пия, но за останалите не ми стана много ясно.
Има ли козметичен продукт, който можете да препоръчате? Ще ми се да е комплект - скраб + гел примерно, за да може да подготвя кожата да приеме активните вещества?
Как мислите, че сауната и парната баня влияят върху целулита?
И последно - от всички процедури в салоните Вела шейп и Вела смуут ли са най-ефикасни?

# 653
  • в 1001-та нощ
Привет  Hug и добре дошла в отбора  newsm03

Чела ли си тази статия за целулита? http://www.bg-damma.com/krasota/kozmetichni-protseduri/1337_celu … t-razvod-zavinagi

Прочети я, за да ми е по-лесно, като обяснявам после и за добавките.

За вендузите ще си позволя да не се съглася - така "по принцип", нека каже какво точно я притеснява  Peace

Само ще добавя, че повечето съвременни антицелулитни уреди са разработени на базата на вакуум масажа с допълващи технологии (ролкова масаж, RF, IR, .....), но разбира се - човек,който си вади хляба с ръчни масажи и не се интересува от други възможности ще предлага това, с което е запознат и прави  Peace

Сауната и парната баня са отлично способстващо средство - защото активират кръвообращението, спомагат за изхвърлянето ан токсини, отводняването и ако правиш вътре вендузен масаж - още по-добре  Peace

За скраба - аз правя масаж с масла + етерични масла против целулит, посел измивам кожата и прилагам скраб и като подсуша - прилагам антицелулитен гел  Peace , ето защо:

1. масаж с масла, в които са разтворени етеричните масла, за масажа е важно кожата да е хлъзгава, от маслата и разтворените в нея етерични - кожата дърпа каквото може и заради ускореното кръвообращение;

2. измиване, скраб - почиства се кожата, отстраняват се мъртви клетки, порите са отворени, диша, подготвена е за активното в-во в другия продукт

3. измитата кожа се подсушава, прилага се антицелулитен продукт, който не е масажен, не е мазен и попива - ампули, гел, крем ... кожата е готова да приеме активните в-ва  Peace

# 654
Алена,  newsm51

Не съм чела статията, но заглавието ми се струва доста интересно.
Що се отнася до вендузите, мисля, че точно пукането на кръвоносните съдове беше основният аргумент против тях. Да - според нея ръчните масажи са най-доброто средство, въпреки че тя е сменила няколко салона, в които е работила и с машини. Каза ми по-добре да си дам парите за ръчни масажи, защото по-добре се дренирала лимфата или нещо такова, вече не си спомням.

Страхотно си структурирала стъпките в антицелулитната "програма". Наистина звучат логично. Винаги съм се чудела защо не ми се получава масажа с антицелулитен крем или гел, а се оказва, че той просто се нанасят като финал на процедурата, а самият масаж го правиш с масло (и вендузи евентуално).

# 655
  • в 1001-та нощ
аз ще ти кажа, че като клиент съм опитвала всичко, което излиза на пазара за периода то 2007г - до сега и имам идея - поне на мен какво ми действа, как и т.н.

вярвам, че с времето и ще направиш своите изводи  Peace

# 656
Снощи се рових из старите теми за целулита и попаднах на позитивното мнение на Алена за крема с екстракт от люти чушки на фирма Амрита. Така се озовах в сайта им и видях, че имат доста антицелулитни продукти. Набелязах си няколко, но ми се ще да споделите впечатленията си ако сте ги използвали вече.

http://amritalab.eu/urbanspa/anticellulite/talaso_gel
Този боди репинг с какво се прави? С домакинско найлоново фолио ли?

http://amritalab.eu/urbanspa/anticellulite/anticellulite_oil_phyto_slim
http://amritalab.eu/urbanspa/anticellulite/anticellulite_serum_phyto_slim

# 657
http://amritalab.eu/urbanspa/anticellulite/anticellulite_serum_phyto_slim
аз пък се чудя за това? Дали ще има някакъв ефект newsm78
не може ли да измислят нещо магическо за премахване на целулит  Rolling Eyes
голяма борба пада

# 658
  • в 1001-та нощ
измислено е - липосукция  Peace

само с крем чудеса не стават, колкото и да е добър  Peace

# 659
Здравейте! Simple Smile Да се похваля, вече започнах тренировки - 2/3 пъти седмично ходя на кръгови тренировки и power plate. Преди това направих един ккурс от 5 антицелулитни ръчни масажа силови, после с вендузи и ултразвук, и определено имаше резултат, просто са необходими още усилия. Правих ги при кинезитерапевт и го бях предупредила, че имам спукани капиляри. Той каза спокойно - имаш ли синини след процедурите? И аз - не. Той каза, че трябвало специално обучен човек, който да знае как да прави силовия масаж и вендузите, за да не травмира тъканите. И наистина е така. След това сама се опитвах да си правя масажи и вендузи, но нямам тази сила да се натискам при масажа, както може друг да ме масажира. Вероятно след месец-два ще повторя. Междувременно ми се иска да засиля ефекта от тренировките с някакъв отслабващ клин и се чудих на какъв да се спра. Нямам си обаче тези, за които пише, че имали вградени капсули с активни вещества, не ми вдъхват доверие, разглеждах някакви неопренови с термо ефект. Някой пробвал ли е нещо?

Общи условия

Активация на акаунт