Смешки от форума - 6

• 75 914
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Признавам се за муня, не видях, че са 6  Joy

# 106
Здравейте,искам да попитам какво ви е мнението за това при уплаха да се реже под езика,така човек се успокявал и се освобождавал от самия стрес.Някой пробвал ли е? Как се чувствате след това,много ли е болезнено? Вярвате ли че е възможно да помогне по някакъв начин.
Joy

# 107
3 пъти мери един път режи.... hahaha

# 108
  • София
Здравейте,искам да попитам какво ви е мнението за това при уплаха да се реже под езика,така човек се успокявал и се освобождавал от самия стрес.Някой пробвал ли е? Как се чувствате след това,много ли е болезнено? Вярвате ли че е възможно да помогне по някакъв начин.
Joy
Това сигурно след като ти пробият зърната, за да потече кърма - така се лекува уплахата от процедурата  Crazy

# 109
  • София
След днешния безумен ден в Клюкарника,
ето този въпрос, касаещ модел гащи, тотално
ме закова  Laughing:

Цитат
А имате ли такива с дупка, тоест отдолу са отворени? Където може да се мушне пенис  или нещо подобно...по желание.

# 110
Е, в Сен Тропе едва ли е в перуански солес, но идеята е, че форумката е решила, че това са 125 килограма белуга, а не 125 грама водка.
Ето това ме развесели преди малко. Пускат снимка на някаква касова бележка от някакъв си плаж някъде си, където явно е доста скъпо... Ето я бележката.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/579322_1010 … _603467236_n.jpg/
И този коментар:
Цитат
Аз не разбрах, това касовата бележка на Ники Михайлов ли е, ако да, как са изяли толкова кила риба   Rolling Eyes
Форумката съм аз, а ти Малката Госпожица Мърморана, се посмей на собствената си тъпота. Под килата риба имам предвид 3 KG Langouste, и след това има още 5 Langouste по 800 гр, въобще не става  въпрос за белуги и цени.

# 111
  • UK
Е, в Сен Тропе едва ли е в перуански солес, но идеята е, че форумката е решила, че това са 125 килограма белуга, а не 125 грама водка.
Ето това ме развесели преди малко. Пускат снимка на някаква касова бележка от някакъв си плаж някъде си, където явно е доста скъпо... Ето я бележката.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/579322_1010 … _603467236_n.jpg/
И този коментар:
Цитат
Аз не разбрах, това касовата бележка на Ники Михайлов ли е, ако да, как са изяли толкова кила риба   Rolling Eyes
Форумката съм аз, а ти Малката Госпожица Мърморана, се посмей на собствената си тъпота. Под килата риба имам предвид 3 KG Langouste, и след това има още 5 Langouste по 800 гр, въобще не става  въпрос за белуги и цени.
Ами... Добре, ама лангустата също не е риба. Simple Smile

Но ще ти дам жокер - има и риба в касовата бележка. Десет точки, ако успееш да я откриеш. Simple Smile Подсказка - не е Кока Кола.

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 01:37 от Малката Госпожица Мърморана

# 112
Не ставай смешна, че и жокери щяла да ми дава, ходи си избивай комплексите някъде другаде  Tired

# 113
ме закова  Laughing:

Цитат
А имате ли такива с дупка, тоест отдолу са отворени? Където може да се мушне пенис  или нещо подобно...по желание.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 114
  • UK
Не мога да се съглася, че аз съм смешната в случая. Не знам защо се почувства длъжна да дойдеш да ни обясниш коя си и колко точно смешна можеш да бъдеш ти, ама като ти копирах мнението не го направих нито с лошо чувство, нито пък ти погледнах ника, нито съм те виждала преди или поне не съм те забелязвала. Не че сега ще те запомня, но ти благодаря за смеха от снощи. А за комплексите ми не се тревожи, нямам такива свързани с морските дарове. Simple Smile

Рибата е лаврак, между другото.

# 115
ме закова  Laughing:

Цитат

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Мен "или нещо подобно"-то ме впечатли най-много. Фантазията му е майката. Mr. Green

# 116
"Здравейте , от утре ангелите са при мен , но още от днес се чувства една приятна промяна във семейството , детенцето ми днес е разкошно - послушно , добричко ...., а обикновенно го прихващат от време на време неговите и става неуправляем и дори агресивен , ако не стане на неговата . Днес никой неможе да го познае. Има промяна и във съпругът ми към добро .....той ли е , не ели той ? "

"Много ми е хубаво, едно такова отпуснато и ангелско! Имам чувството, че ако се обърна достатъчно бързо, ще ги видя! Усещам ги около мен
Ама то било много хубаво да имаш ангели на гости!"

ooooh! ooooh! ooooh!

# 117
Какви ли хапчета пие? Whistling

# 118
"Имам чувството, че ако се обърна достатъчно бързо, ще ги видя!

hahaha hahaha hahaha

# 119

Общи условия

Активация на акаунт