Смешки от форума - 6

• 75 947
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
  • Mars Hotel
Болна не, но с личностни проблеми.  Naughty

# 211
  • n/a
Може би киселото мляко се вкисва от някакъв неразрешен конфликт.  Thinking

Благодаря!  Hug

# 212
  • Gone with the wind

Laughing Laughing Laughing
Само да не реши да ми ги предаде като я изконсумирам  Mr. Green

# 213

Това си е болно, хич не ми приказвай.  Naughty

# 214
  • София
само да вметна, че бирата и виното май са с по - големи личностни проблеми от киселото мляко...  Thinking
но ако при млякото идват от кравата, при тях откъде са  Confused

# 215
  • София/Горна Оряховица
Обида от съседното гроздче ... или съседното храстче хмел  newsm78

# 216
Бирата и виното поне са напитки за възрастни, а тази боза, дето и децата я пият, не ми се мисли с какви личностни проблеми е контаминиранаMr. Green

# 217
Цитат
Всички вече знаем, че си бил бременен, раждал си естествено и си кърмил, само ей тва не бЕхме разбрали - че си мътил и пилци!

# 218
Вяра във вирусите?  Shocked При наличието на микроскопи?  ooooh!

Всъщност тези хора доста убедително твърдят, че досега снимка на вирус НЕ Е ПРАВЕНА, както и че не е възможно да бъде наблюдаван с микроскоп, защото не съществуват вируси. Дори според науката, вирусите са с изключително малки размери, хиляди пъти по-малки от бактериите.
Това, което ни се представя като снимки на вируси, всъщност са клетки на организма или други микроорганизми.

Мътна е цялата работа и определено има поле за спекулации.
Цъкни в гугъл и ще се учудиш колко малко "снимки" на вируси има. 99% са компютърни анимации, напомнящи рекламата на Доместос.
Макар че клоня към официалното схващане, ме тревожи тази недоизясненост на въпроса. Склонна съм да повярвам, че учените наистина не са способни да наблюдават тези микрорганизми чрез микроскоп.

# 219
Не смея да запитам, ако наистина вируси няма, от какво ли ще да се причинява СПИН-а?

# 220
Не смея да запитам, ако наистина вируси няма, от какво ли ще да се причинява СПИН-а?

Можеш да питаш в темата за ГНМ (примерно).
Моля ви, не излизайте чак толкова офф-топик.

# 221
Три поста по-нагоре съм много он-топик, но някак ГНМ успя да предизвика по-голям интерес у всички списващи.

# 222
Знам, това се случва всеки път, когато някой постне нещо от Алтернативния.  Laughing

# 223
  • София
Е, хубава работа - как от какво? Ми от неразрешен конфликт или от кофти секс примерно  Joy Joy Joy Joy Няма вируси, не, не  Naughty Naughty rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ох, ще ме уморите с бирата с личностните проблеми  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Искам няколко и то по-студени и с по-големи проблеми веднага...Или да помоля ангелите да ми ги донесат? newsm78 newsm78 Joy Joy

# 224
Цитат
Всички вече знаем, че си бил бременен, раждал си естествено и си кърмил, само ей тва не бЕхме разбрали - че си мътил и пилци!

Даже се сещам за кой потребител става въпрос.  hahaha

Дори според науката, вирусите са с изключително малки размери, хиляди пъти по-малки от бактериите.

Ето затова има малко снимки.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт