Смешки от форума - 6

• 76 350
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
 Tired Аз мисля, че трябва да забранят белите хетеросексуални хора, тогава може би ще настъпи мир на Земята.

# 421
  • гр. София
Tired Аз мисля, че трябва да забранят белите хетеросексуални хора, тогава може би ще настъпи мир на Земята.

Няма да настъпи мир. Тези, които ще останат след белите хетеросексуални, вече няма да има кого да обвиняват за всичко и ще започнат да се трепят взаимно.  Tired

# 422
Няма да ми пука, ще съм екстерминирана.  Mr. Green

# 423
Цитат
Здравейте! Бременна съм в 6 месец и вчера моя домашен любимец пинчер неочаквано мина през коремчето ми Sad ... дали е възможно да е повредило бебето??? Моля пишете ако сте имали подобни случаи предварително благодаря.

# 424
Неее...  линк!  Crazy

# 425
# 426
  • София
Цитат
Здравейте! Бременна съм в 6 месец и вчера моя домашен любимец пинчер неочаквано мина през коремчето ми Sad ... дали е възможно да е повредило бебето??? Моля пишете ако сте имали подобни случаи предварително благодаря.
Joy Joy Joy Joy И не само през коремчето е минал пинчера..и през главата, и през главата.... Joy Joy Joy Joy

# 427
Morgana, що пък чак през главата? Ако е първа бременност и не е много информирана, как би предположила? Аз, ако без да искам, леко ударя бременна в корема, ще умра от ужас - без да ми е минавал пинчер през главата.  Laughing

Тъй, онтопик - не мога да не се самоизтипосам, още се смея с глас:

За хобитата - много си личи, когато е отпочнато с ловна цел и определено се отчита като негатив на съответната. Така че ги избирайте на първо място с идеята, че ще ви е интересно да правите въпросното нещо. Примерно за мен близкото общуване с червеи е абсолютно неприемливо, пък ако ще цял риболовен клуб да ме посреща с бурни овации и да ме носи на вдигнати длани 3 часа ежедневно.  Mr. Green

При спининга червеи няма Simple Smile
Но няма проблем, човек не може да знае всичко.

# 428
Информирай се, за да не умираш от ужас или пък да се излагаш.

# 429
Но за сдобиване с чувство за хумор и усет за (само)ирония никаква информираност не помага Wink

# 430
Нямах предвид самоиронията ти.

Аз, ако без да искам, леко ударя бременна в корема, ще умра от ужас - без да ми е минавал пинчер през главата.  Laughing

# 431
Колега, в петък ще те изпитвам на "Характеристики и удароустойчивост на матката по време на бременност", подготвяй се.  Naughty

# 432
  • Насред хаоса
Цитат

Когато се свика международен конгрес на глупавите хора, толкова ще натежи земята баш там, че ще се обърне оста и ще се чукнем в планетата НиБируНиВинуНиШвепс и тогава и анунаките, и самокаките много ще ни се смеят и от срам ще се поминем просто.

Прогноза на Алиса, изследователка на човешката простотия; форумска врачка; пишман философка.
Joy Joy Joy

# 433
Пипи,

човек не може да знае всичко.
 Peace  

Колега, ннидей, още съм на глава първа - устойчивост на контрацепцията.  hahaha

# 434
Спор няма.  Peace
Но като знае, че не знае, е редно да си трае. Wink

Общи условия

Активация на акаунт