Смешки от форума - 6

• 76 233
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Цитат
просто всички са избързали с развитието заради ранното захранване, организмите им са се видяли в чудо и им се е наложило бързо да пораснат.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 406
  • гр. София
Това нова еволюционна теория ли е?  Mr. Green

# 407
# 408
  • гр. София
Бедни, ми, бедни Дарвине... Confused

# 409
Цитат
просто всички са избързали с развитието заради ранното захранване, организмите им са се видяли в чудо и им се е наложило бързо да пораснат.

Не знам кога и как съм захранена, но искам да порастна още. Сега да спра да ям ли? Или да търся с какво да се захраня?  Laughing

П.П. Предвид възрастта ми, единственото за което се сещам е една специфична солена течност, която не се купува от магазина. Дали да не пробвам?  Rolling Eyes Захранващия ме ще е доволен.  Crazy

# 410
Цитат

Пуци, не те ли е срам да заблуждаваш така  Naughty
Захранена съм по старите методи, пък не успях да порасна над величествените 158 санта  Crossing Arms

# 411
И аз съм точно толкова, Ърмаяни, вероятно организмите ни толкова са се видели в чудо, че са блокирали.  Mr. Green

Естел, ама много си петъчна!  hahaha hahaha hahaha Сигурно ще пораснеш, веществото е високопротеиново, чувала съм.

# 412
Внимавайте много с приказките за протеини в работно време! Ако и да е петък, не се знае на кой от какво му става "пощянка".  Joy

# 413
Внимавайте много с приказките за протеини в работно време! Ако и да е петък, не се знае на кой от какво му става "пощянка".  Joy

hahaha

Доволни количества сок от ананас променяли соленото в сладко. Съм чувала.  Mr. Green

# 414
Звинете, някак изотвътре ми дойде, освен това Естел е виновна.  Mr. Green Дали да не се отделим в петъчна? Колега?

# 415
Подкрепям с всички крайници, колега. Честта е ваша да отпочнете.

# 416
Ами аз не знам как да я озаглавя, а знаеш, че в момента съм в силно летливо състояние и вече започнах да пиша глупости.  Blush

# 417
# 418
Цитат
Абсолютна дискриминация би било това, само хетеросексуални двойки да могат да се признаят за официално съжителстващи. Ако идеята е да се регламентират отношенията между съжителстващи на семейни начала лица това трябва да включва и еднополовите двойки, а също така и съжителстващите тройки, четворки и т.н.

# 419

Общи условия

Активация на акаунт