Смешки от форума - 6

• 75 731
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • София
алеле от последните страници сълзи ми потекоха от очите да се смея. събудих съпружието.
и мисля, че е редно да започвам да записвам клипчета ала робстенова фенка с гръмкото наименование "реакции от четене на маммата"

Историята на Пепеляшка ме уби... аз бях решила, че майка ми е строга, че ме караше да подреждам миалната и да фърча с прахосмука.
а разказът за морето ми разказа играта.

# 646
Цитат
Здравейте! Знам, че има поне 100 такива теми, но нямам никакъв хал да търся - едвам гледам в 2 посред нощ...изведъж от никъде нападение и съм в паника...както впрочем и самите хлебарки - изглежда съседите са пръскали и тази вечер ни нападнаха банда объркани хлебарки (знам че не са от нашия дом, защото са много неориентирани - излизат на светло,  не знаят къде да се скрият и на къде да бягат), но една много стресирана полази и по спалнята и аз вече съм в шок тотален. Моля за съвети - не за отрови - нямам нужда от тях, а за апарати (примерно от тези, които се включват в контакта- ултразвук, миризми разни, други звуци  - абе каквото и да е - само да спрат да си мислят, че моята къща е убежище)МОЛЯЯЯ!!!Идея спешно ми трябва и утре да купя нещо - тази вечер няма да се спи, то е ясно...но няма да издържа дълго.... Praynig И като убия съседите утре, дано този пост ми "смекчи вината"

На авторката не и е смешно, но мен голям смях ме напуши. Laughing

# 647
  • София
ХАХАХАХАХАХАХА! Хич не й трябва "апарат". Трябват й регулировчици. Да ги ориентират малко тия хлебарки. На всеки ъгъл по един и да ги насочват да излизат, без да им викат, а само спокойно да им обяснят, че са се объркали.

# 648
# 649
Точно с цитат оттам ида:
Цитат
(любител на животните е, не знам, обаче защо и се опитва да мирише като много от тях на едно място).

hahaha

# 650
Цитат
И ние имахме такава колежка- всяка вечер и изпращахме СМС от кампютър, за да не се вижда номера- "Време е за къпане, време е за преобличане" и при нас проработи, започна да се съобразява с миризмите си.  Peace Peace Peace
Шумра! hahaha hahaha

# 651
  • Там, където ме обичат
алеле от последните страници сълзи ми потекоха от очите да се смея. събудих съпружието.

Писала си "съпружие", аз прочетох "спаружие"
Много съм зле  smile3538 smile3538 smile3538

# 652
ъъъ, какво се предполага, че ще е апокалиптичното на 20?
астероид, умряло слънце или друго?т.е. какво ни чака-земетресения, взрив, вълна-цунами или вечен мрак?за да знам какво да приготвям де...

Бойко Борисов ще бъде избран за генерален секретар на ООН.

добре, хубаво, ама-какъв ще е катаклизЪма?
да знам как да действам де...

Глобален.
Земята ще приветства избора на ББ с бурно изригване на всички вулкани, космоса ще прати астероиди за заря, океаните ще се надигнат за да Го видят, а слънцето ще се изнесе в друга галактика засрамено.....

smile3532 smile3532 smile3532

Страхотно чувство за хумор!

# 653

Писала си "съпружие", аз прочетох "спаружие"
Много съм зле  smile3538 smile3538 smile3538

Сакън, не бива да му се спаружва на ничие съпружие, или поне не до преклонна 70-годишна възраст, че ... лоша работа  Wink

# 654
Гледайтиии, завиждайтиии... Crazy
А вие чакате да минат поне 40 дена. Crazy
Анален секс след нормално раждане
 ooooh!

# 655
Много внимавайте за честотата на това, което се случва на мъжете ви:

В една изневяра винаги са виновни мъжете така ли?значи няма вина няк'ва фуста ,която само чака да види гърба на приятелката и веднага е окрачила х*я на мъжа,много моля но колкото и да е железен един мъж,ако това се повтаря често просто ще подъде.

# 656
Много внимавайте за честотата на това, което се случва на мъжете ви:

В една изневяра винаги са виновни мъжете така ли?значи няма вина няк'ва фуста ,която само чака да види гърба на приятелката и веднага е окрачила х*я на мъжа,много моля но колкото и да е железен един мъж,ако това се повтаря често просто ще подъде.
Аз това мислене никога не съм го разбирала. Един мъж никой не го е карал на сила да изневерява. Колкото е виновен той, толкова и "фустата". Tired

# 657
Хм, аз много графично си представих железният обкрачен как маха с ръце със сетни сили и крещи "Пшшш, маа, пшш!", а тя, злобата недна, се киска, донамества и разстила фусти над него: "Нямааа, нямааа!"

# 658
# 659
  • гр. София
Хм, аз много графично си представих железният обкрачен как маха с ръце със сетни сили и крещи "Пшшш, маа, пшш.", а тя, злобата недна, се киска, донамества и разстила фусти над него: "Нямааа, нямааа."

Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт