Смешки от форума - 6

• 75 857
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
  • София
 smile3532

Къде е естествено... къде е свръхестествено...  Joy Joy Joy

# 331
  • София
Къде е супер естествено...  Laughing

# 332
Моля да ми бъдат изтрити профилите

"mp42", "LadyMI","Ladi MI"

# 333
[quote ]
 кой знае какви еректилни дисфукции в женски вариант имате
[/quote]

Седя и си мисля какви ли еректилни дисфункции мога да имам.  hahaha

# 334
Къде са ви душите?  Laughing

Цитат
Съвсем обективно погледнато мъжът преди да стане на 21 година също няма някаква особена индивидуалност, но на 21 година, той придобира индивидуалност, която съответства на неговия дух и досегашно развитие.

Жената придобива своята индивидуална душа по времето на първия полов акт и тази душа е отпечатък от душата на мъжа. По време на първия полов акт тя възприема неговия начин на индивидуално взаимодействие към света и отношение към света (енергийно, на несъзнавано ниво). Затова пъврият полов акт на жената е толкова важен за нея. Първият мъж е най-важен. Ако той е негодяй, развейпрах и негодник, това ще се отрази на душата на жената и ще ограничи възможностите й за духовно развитие. Ако той е светъл и духовен, тя ще получи най-добрия дар. Затова едно време е имало правото на първа брачна нощ, когято жрецът на племето е имал правото на пръв сексуален акт. Но тогава са били времена, когато жреците наистина са били жреци и високо-духовни хора, от които всяка жена би желала да получи своята душа.

Ясно е, че жена, която няма полов акт, няма своя индивидуална душа. Също така е ясно, че този процес на индивидуализация носи много особености и противоречия. Жената е представител на колективната женска душа на Природата, има свое възпитание в семейството, а освен това върху нея се слага отпечатъка на душата на първия й мъж.

# 335
# 336
Ай стига бе!  smile3544 А фактът, че повечето мъже и жени се разделят с девствеността си преди 21 години значи ли, че всички сме едни безличници?  hahaha

Дисфукции, колега, дисфукции, обърнете внимание. Това ще да е нещо друго, макар все пак еректилно.  hahaha

# 337
  • срещу двата комина :)))

Цитат
Съвсем обективно погледнато мъжът преди да стане на 21 година също няма някаква особена индивидуалност, но на 21 година, той придобира индивидуалност, която съответства на неговия дух и досегашно развитие.

Жената придобива своята индивидуална душа по времето на първия полов акт и тази душа е отпечатък от душата на мъжа. По време на първия полов акт тя възприема неговия начин на индивидуално взаимодействие към света и отношение към света (енергийно, на несъзнавано ниво). Затова пъврият полов акт на жената е толкова важен за нея. Първият мъж е най-важен. Ако той е негодяй, развейпрах и негодник, това ще се отрази на душата на жената и ще ограничи възможностите й за духовно развитие. Ако той е светъл и духовен, тя ще получи най-добрия дар. Затова едно време е имало правото на първа брачна нощ, когято жрецът на племето е имал правото на пръв сексуален акт. Но тогава са били времена, когато жреците наистина са били жреци и високо-духовни хора, от които всяка жена би желала да получи своята душа.

Ясно е, че жена, която няма полов акт, няма своя индивидуална душа. Също така е ясно, че този процес на индивидуализация носи много особености и противоречия. Жената е представител на колективната женска душа на Природата, има свое възпитание в семейството, а освен това върху нея се слага отпечатъка на душата на първия й мъж.

а стига бе  ooooh!

Само супер естествени неща, разбира се.

Попадали ли сте на едно книжле за тийнейджъри, нещо от рода на "Как да си намериш гадже-вампир"? С много сериозни практически съвети.  Mr. Green
този интелектуален труд бих желала да го прочета, току виж ми се отворил късмета  Joy

# 338
Цитат
Жената е представител на колективната женска душа на Природата, има свое възпитание в семейството, а освен това върху нея се слага отпечатъка на душата на първия й мъж.
Joy Joy Joy
      Жива да не бях, или както е политкоректно - ЖДНБ. Горките девственици, отиват си бездушни от този свят. Какво ли става с душите на жените, ако първият полов акт не е с мъж  newsm78

# 339
Абе аз друго си мисля.
Онзи жрец, явно е бил голям жребец и ненаситник.
Представям си само какъв ненаситник е бил. Това да "минеш" всички девойки от племето не си е шега работа!

# 340
Какво ли става с душите на жените, ако първият полов акт не е с мъж  newsm78

Не се брои за полов акт, естествено. Полов акт е само онуй, що се извършва с одушевен предмет.  Mr. Green

# 341
Цитат
Съвсем обективно погледнато.....

Пуснеш ли се от хорото...пътища много.  ooooh!

# 342

Цитат
............. Но тогава са били времена, когато жреците наистина са били жреци и високо-духовни хора, от които всяка жена би желала да получи своята душа.

hahaha Тцъ , тцъ........нищо не е като едно време  Laughing

# 343
  • 1st floor

hahaha Тцъ , тцъ........нищо не е като едно време  Laughing
smile3532 smile3532 smile3532

# 344
Цитат
Пусках пералня тази вечер и ми се губят чифт чорапи и гащи, сигурна съм, че ги сложих, понеже днес ги купих.
Няма ги в уплътнението, къде за бога могат да са!

Thinking

От темата "Как се хваща смок"(ама смокът е без дисаги Mr. Green)

Цитат
Утре ще надуем климатик+силна музика, може и с мляко да пробвам и ще го чакаме да се покаже.  Rolling Eyes
  superuu

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 01:20 от Izma

Общи условия

Активация на акаунт