Смешки от форума - 6

• 76 151
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
  • Mars Hotel
Къде са ви душите?  Laughing

Цитат
Първият мъж е най-важен. Ако той е негодяй, развейпрах и негодник, това ще се отрази на душата на жената и ще ограничи възможностите й за духовно развитие.

Сега вече разбрах много неща за себе си.  Mr. Green

# 346
  • Казанлък of all places
Моля ви, смилете се над заблудената ми душа и ми дайте линк към темата,че напраууу.... ooooh!

# 347
  • Бургас
Моля ви, смилете се над заблудената ми душа и ми дайте линк към темата,че напраууу.... ooooh!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=666414.0  Mr. Green

# 348
  • Казанлък of all places
Lord Almighty Jesus Christ On a Bicicle!!! Shocked Shocked Shocked

# 349
Lord Almighty Jesus Christ On a Bicycle!!! Shocked Shocked Shocked

Ти го рече.  hahaha

Цитат
Ако наблюдавате един мъж, който се жени последователно за няколко жени, ще забележите как всяка жена е определяща по своя начин за материалното му благосъстояние. Но пък единствено мъжът е отговорен за духовния напредък на семейството.

Joy Joy Joy

# 350
  • Насред хаоса

Цитат
Ако наблюдавате един мъж, който се жени последователно за няколко жени, ще забележите как всяка жена е определяща по своя начин за материалното му благосъстояние. Но пък единствено мъжът е отговорен за духовния напредък на семейството.

Joy Joy Joy
Ами ако е имал предвид множествено число? Той в други семейства, освен в своето, други в неговото ... Малии, то една духовност се лее, не е истина!

# 351
Не знам, не знам, още осмислям новината, че жените са материалният примитив, а мъжете носят духовността. Зачетох темата, но явно не съм случила на дефлоратор, защото ми се стори твърде възвишена за мен.

# 352
Както се пее в една песен: "I'm a genie in a bottle, you gotta rub me the right way" и почва да се излива една духовност.

# 353
Е тя тази "новина" е стара, колкото света. Но че духовността се предава по полов път, ето това вече е ново!

# 354
  • гр. София
Ох, ох, ох, отидете задължително и прочетете цялата тема! От 10 минути се хиля с глас, нос ми се разтече, гим ми се размаза, не мога да се спра просто...

Ето ви част от една от лечебните рецепти:
Цитат
17. Лишеи

Натриват се с дупето на жива кокошка....

# 355
Леле,  Joy Joy Joy
Психиатрите от години се опитват да се справят с шизофренията, а то колко лесно било  ooooh! Останаха  си болниците без пациенти.

Цитат
20. При лудост (шизофрения)

На болните се прави магия за раздяла, но с духовете. Отделно от това помага и следното: Изрязват се ноктите от всички пръсти на ръцете и краката, оскубва се по 1 косъм от всяка вежда и 3 косъма от главата, над челото и над двете уши. Ноктите и косите се заливат с разтопен восък в 3 восъчни питки, като се поставят в счупено яйце. Прави се дупка в земята с колче, на което е бил вързан кон да пасе, пуска се в нея яйцето и се заравя с думите: “Да се погребе болестта, тъй както и яйцето.”

Отивам да я прочета цялата.

# 356
 Shocked Shocked Shocked Тая тема е култова, знам, но лекът за шизофрения удря челно.

# 357
Нали? А тЕя глупави психиатри учат като алтави десетина години, и пациентите им всяка пролет - в болница на лечение.  Mr. Green

# 358
Ужасно ми е любопитно защо колчето трябва да е било ползвано за връзване на кон преди употребата му като садило. Много мистериозно. И мистично. И трансдендентално. И езотерично.

# 359
  • София/Горна Оряховица
Ужасно ми е любопитно защо колчето трябва да е било ползвано за връзване на кон преди употребата му като садило. Много мистериозно. И мистично. И трансдендентално. И езотерично.
А ако коня, по някаква причина не е пасъл, дали ще подейства?  newsm78
Много въпросителни станаха, това езотериката много сложно нещо ...

Общи условия

Активация на акаунт