Смешки от форума - 6

• 76 178
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
  • Насред хаоса
 rotfImao rotfImao Паднах от стола от хилеж.  Joy Не е истина просто!

# 361
Не е лесно да си българин:
Цитат

Да ви кажа честно, струва ми се, че дори и гейовете ни не са като американските (бегли лични наблюдения), баси и държавата, нищо не ни е наред. Crossing Arms

И фино прокараното:
Цитат
Това, че някой практикува анален секс, не го прави автоматично хомосексуалист. Питай съфорумките.

Не можах да устоя на стилистичната фигура:

Цитат
Те не са по-малко човеци от дебелите мустакати хетеро лели примерно, ако и последните да са порядъчни съпруги и майки на дофини, графове, принцеси, графини и прочее българска синьокръвна аристокрация от Люлин 654.
Днес сте против обратните, щот не били нормални, утре срещу кой ще си надървите мустаците?

# 362
Цитат
Всичко е свързано със земетресението. Мен цял ден коремът ми е подут, значи ще има нови трусове!

# 363
  • UK
Това беше сарказъм.

# 364
Ужасно ми е любопитно защо колчето трябва да е било ползвано за връзване на кон преди употребата му като садило. Много мистериозно. И мистично. И трансдендентално. И езотерично.
  Конят е символ на сила. Мощтост на двигатели се мери в конски сили. Както конят такова на кобилата дълбоко, така и дълбоко да потъне в дън земя болестта.

# 365
Хиляди благодарности.  Simple Smile

# 366
  • Австрия
Цитат
Моята смърт беше много внезапна, не успях да осъзная какво стана. Когато видях майка, помислих че виждам привидението и, че е дошла да ми помогне за нещо. Трябваше ми време да осъзная че не съм вече жива. Осъзнах цялата трагедия на случилото се чак когато Йоан ме поведе на Земята при тялото ми (доста посмачкано безжизнено). Въпреки това не ми беше жал за живота, жал ми беше за близките които се погубваха от мъка и ми беше жал за бизнеса който трябваше да промени света. Във всеки случай така беше замислен и имаше огромен потенциал.

Дъщеря ми се съсипа от рев горката, не преставаше да реве денонощно в продължение на дни и седмици и никакви успокоителни не помагаха...Направо умирах от мъка да я гледам така. Беше изпаднала в дълбока депресия. Бях там до нея в стаята, а не можех да я успокоя и това ме убиваше просто. В един момент не издържах и заплаших Йоан че ако не направи нещо просто ще го унищожа. Оказа се че било елементарно и сама да го направя.

Сега ако се замисля страх ли ме е че мога пак да умра, НЕ, изобщо. НО, имам вече освен горните, и други причини да остана...Бъдещия ми съпруг и неродения ми още син. И...разбира се мисията за която съм родена и върната, аз не съм си я изпълнила.
На Земята отново мога да се върна винаги когато пожелая (ако толкова ме обхване носталгия) и в далеч по-добър живот от този. Йоан* ми го предлага като вариант. Щял да ми даде богатство и власт, политик щял да ме направи на която искам страна...какви ли чудесии не ми предлага взамяна. Но аз отдавна съм му казвала, затова и дойдох да му го докажа, няма по-голяма сила на този свят от любовта.

*Йоан Кръстител

# 367
  • Mars Hotel
 Shocked
Това не е смешно, това е страшно.

# 368
Коя е тази унищожителка на Йоан Кръстител?

Shocked
Това не е смешно, това е страшно.

Много.

# 369
  • срещу двата комина :)))
Цитат
Моята смърт беше много внезапна, не успях да осъзная какво стана. Когато видях майка, помислих че виждам привидението и, че е дошла да ми помогне за нещо. Трябваше ми време да осъзная че не съм вече жива. Осъзнах цялата трагедия на случилото се чак когато Йоан ме поведе на Земята при тялото ми (доста посмачкано безжизнено). Въпреки това не ми беше жал за живота, жал ми беше за близките които се погубваха от мъка и ми беше жал за бизнеса който трябваше да промени света. Във всеки случай така беше замислен и имаше огромен потенциал.

Дъщеря ми се съсипа от рев горката, не преставаше да реве денонощно в продължение на дни и седмици и никакви успокоителни не помагаха...Направо умирах от мъка да я гледам така. Беше изпаднала в дълбока депресия. Бях там до нея в стаята, а не можех да я успокоя и това ме убиваше просто. В един момент не издържах и заплаших Йоан че ако не направи нещо просто ще го унищожа. Оказа се че било елементарно и сама да го направя.

Сега ако се замисля страх ли ме е че мога пак да умра, НЕ, изобщо. НО, имам вече освен горните, и други причини да остана...Бъдещия ми съпруг и неродения ми още син. И...разбира се мисията за която съм родена и върната, аз не съм си я изпълнила.
На Земята отново мога да се върна винаги когато пожелая (ако толкова ме обхване носталгия) и в далеч по-добър живот от този. Йоан* ми го предлага като вариант. Щял да ми даде богатство и власт, политик щял да ме направи на която искам страна...какви ли чудесии не ми предлага взамяна. Но аз отдавна съм му казвала, затова и дойдох да му го докажа, няма по-голяма сила на този свят от любовта.

*Йоан Кръстител

малеее  ooooh! това е страшно направо  Shocked

# 370
  • София
Еее, не може да сте пропуснали цялостното творчество на Лизет, недейте така! Това си е цял нов свят. Ето да си отворите очите http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=664214.0

# 371
  • Mars Hotel
О, ама това от нея ли е? Ясно.

# 372
  • Австрия
Еее, не може да сте пропуснали цялостното творчество на Лизет, недейте така! Това си е цял нов свят. Ето да си отворите очите http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=664214.0

Mr. Green 

Joy

# 373
# 374
  • София

Е, само тя е на малки имена с Йоан Кръстител  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт