Смешки от форума - 6

• 76 197
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Явно не четете достатъчно в СО, дами.
Не се тревожете за смях си е  Hug
Упс, изпреварили са ме  Embarassed

# 376
Цитат
Няма други възкръсвали се освен мен и Исус. 

Joy Joy Joy Joy Ох е не, не, не  hahaha Уникална е!!!

# 377
  • гр. София
Как беше - когато ти говориш на Бог - това е молитва. Когато Бог говори на теб - това е шизофрения  Mr. Green
Може да го съотнесем и към Йоан Кръстител...

# 378
Цитат
На Земята отново мога да се върна винаги когато пожелая (ако толкова ме обхване носталгия) и в далеч по-добър живот от този. Йоан* ми го предлага като вариант. Щял да ми даде богатство и власт, политик щял да ме направи на която искам страна...какви ли чудесии не ми предлага взамяна. Но аз отдавна съм му казвала, затова и дойдох да му го докажа, няма по-голяма сила на този свят от любовта.

Йоан Кръстител вярва в богатство, власт и политика, а Lizet33 му проповядва Любов...

# 379
Как беше - когато ти говориш на Бог - това е молитва. Когато Бог говори на теб - това е шизофрения   Mr. Green
Рецептата за лечението е на предната страница, дали ще подейства?  Laughing

# 380
  • гр. София
Как беше - когато ти говориш на Бог - това е молитва. Когато Бог говори на теб - това е шизофрения   Mr. Green
Рецептата за лечението е на предната страница, дали ще подейства?  Laughing

Хаха, вярно, че имаме и рецепта  smile3532 smile3532 smile3532

# 381
Чета и не вярвам на очите си.
Ама той Йоан Кръстиел брат и бил.  ooooh!

# 382
О, ама това от нея ли е? Ясно.

Знаех си, че е от нея, знаех си.  hahaha Ама пак е страшно.  Thinking

# 383
  • София/Горна Оряховица
Чета и не вярвам на очите си.
Ама той Йоан Кръстиел брат и бил.  ooooh!

Е като й е брат, защо тогава му се е карала, че й бил дал такъв скапан живот? И това пишеше  hahaha .

# 384
Не ми е смешно.
За пръв път четох авторката в темата за справянето след смъртта на майка (в която нямам право да пиша, щото, очевидно, ако не отглеждаш деца, си човек без каквото и да е семейство, но това е друга тема).
Та след това всичко, което съм чела от нея, ми минава през призмата на тези и постове. Определено не ми е забавно.

# 385
Да бе, нямаш право, я стига.  Hug Мен там буквално ме е вбесявала авторката, но от бяс полза няма.

# 386
  • Mars Hotel
Коя е тази тема?

# 387
Пуци,  Hug Hug  Hug
Нямам право, защото е в СО. Може пък и да е по-добре, че нямам...

Извинявам се, ако тонът ми е прозвучал малко рязко, просто ми е... тези дни по тези теми.

# 388
     Ники,  Hug
     ако правилно са се ориентирали потребителките с нюх към "преражданията" във форума, този образ е трети или четвърти поред на един и същ потребител. И е тенденциозно създаден, измислен.

# 389
  • сф
не съм по темата, но някой би ли ме открехнал дали преди ксения е имало друг.. образ, така де - друг профил на същия човек?

Общи условия

Активация на акаунт