Смешки от форума - 6

• 76 354
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
  • Австрия
Ааа, и за там имаше -  от същата потребителка  Laughing

# 451
Това е цялото включване по съответната тема:

Цитат
Всяка тема за ************* в тоя форум ме убеждава, че съм един много щастлив човек, защото имам не един, а няколко истински приятели. Много ми е мъчно, че на света има (явно) немалко хора, които не са познали истинското приятелство Sad

То не е ли на всяка тема в тоя форум това идеята - да те убеди колко си по-добре във всяко едно отношение спрямо общото ниво? Както и да ти стане мъчно за останалите заблудени души.  Mr. Green

# 452
Цитат
Мъже, имам въпрос към вас...това прави ли го някой въобще или е долна лъжа?
Вече двама мъже ми го казват... и се чудя, за балама ли ме взимат, или просто имат извратено мислене от време на време.
Било по-чисто и различно. Правели го два-три пъти в живота си, но все пак...?

Цитат
Проблемът е, че намерих опаковката до леглото....Ако изневерява, не би ли следвало да се крие след това?

Цитат
Най-странното е, че нямам никакви, ама абсолютно никакви причини и поводи за съмнение.
И случката става рано сутринта, когато аз отивам на работа а господина се прибира... и виждате ли, връщам се аз - опаковка. Маструбирал. Чудя се аз защо, ами - по-чисто и различно било..

Laughing

# 453
Цитат
Живота е шарен, радост и тъга, шишо бакшишо и синове ала бала жик так..  дайте да обсъдим, че да ми е мирна главата... Grinning

Mr. Green

# 454
Цитат
Свекър откакто сме женени - 2 г. ни е дал едно агне и две прасета за общо 300 лева, тъй като му е трудно, нали е пенсионер и разбирате ли поиска пари от сина си.Всъщност прасето беше само едно и то глистиво  и кльощаво.....
Стиснати хора...

# 455
Цитат
Свекър откакто сме женени - 2 г. ни е дал едно агне и две прасета за общо 300 лева, тъй като му е трудно, нали е пенсионер и разбирате ли поиска пари от сина си.Всъщност прасето беше само едно и то глистиво  и кльощаво.....

Велико!  Joy Можеше да е мършава мисирка  Mr. Green

# 456
Хобсънов избор:  Mr. Green

Цитат
Здравейте, иска ми се да обсъдя с вас дали жените в двойките са инициатори на жененето или има и старомодни мъже, които по собствена инициатива казват "да"?

Темата я сложих в шапчицата, но първи пост определено е за тук:

Цитат
Знам, че има поне 100 такива теми, но нямам никакъв хал да търся - едвам гледам в 2 посред нощ...изведъж от никъде нападение и съм в паника...както впрочем и самите хлебарки - изглежда съседите са пръскали и тази вечер ни нападнаха банда объркани хлебарки (знам че не са от нашия дом, защото са много неориентирани - излизат на светло,  не знаят къде да се скрият и на къде да бягат), но една много стресирана полази и по спалнята

Не съм сигурна какво за хлебарки се търси - отрова или психотерапевт?

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 03:07 от Nickkie

# 457
  • София
нашите хлебарки са направо психопатки! не са просто объркани. Движат се по шкафа, в който обикновено не държим храна, подходяща за тях.

# 458

Цитат
Знам, че има поне 100 такива теми, но нямам никакъв хал да търся - едвам гледам в 2 посред нощ...изведъж от никъде нападение и съм в паника...както впрочем и самите хлебарки - изглежда съседите са пръскали и тази вечер ни нападнаха банда объркани хлебарки (знам че не са от нашия дом, защото са много неориентирани - излизат на светло,  не знаят къде да се скрият и на къде да бягат), но една много стресирана полази и по спалнята

Rolling Eyes Стига дееее, на мен направо ми дожаля за прокудените и стресирани хлебарки ...

# 459

Цитат

Rolling Eyes Стига дееее, на мен направо ми дожаля за прокудените и стресирани хлебарки ...
Ами приюти прокудените създания, ще са едни щастливи хлебарки с грижовна и мила стопанка... Mr. Green

# 460
Ех, тая Трещерица, значи! Напише нещо и не мисли за последиците - след нея потоп!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=658756.135

# 461
Цитат
Знам, че има поне 100 такива теми, но нямам никакъв хал да търся - едвам гледам в 2 посред нощ...изведъж от никъде нападение и съм в паника...както впрочем и самите хлебарки - изглежда съседите са пръскали и тази вечер ни нападнаха банда объркани хлебарки (знам че не са от нашия дом, защото са много неориентирани - излизат на светло,  не знаят къде да се скрият и на къде да бягат), но една много стресирана полази и по спалнята
Как жената е разбрала че са стресирани?  Rolling Eyes

# 462
  • София
Ами по това, че са неориентирани - бягат без посока Mr. Green
На дамата с грамотността ме сърбят пръстите да й отговоря, ама ще се въздържа.

# 463
  • в пералнята
Да ви светна ако не знаете:

Цитат
Държанките ги държат за секс. А съдържанките се смятат в правото си да получават материално издържане доживот заради домакинска работа, която най-често също не вършат.

и отговорът:
Цитат
С две думи съдържанките са ударили кьоравото- хем получават пари за една работа, хем и нея не вършат:)
А вие от кои сте?  Joy Joy Joy

# 464
  • София
Сериозно ли е това със "съдържанките"  #Crazy Линк, моля.

Общи условия

Активация на акаунт