Смешки от форума - 6

• 75 838
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Цитат
Купих си детоксикиращите лепенки. Впечатлена съм, наистина, защото резултатът беше осезаем - бодрост. Най-интересното е, че обикновено сутрин си почиствам езика от налепи, а след като използвах този псалтир налепите почти изчезнаха.

Laughing

hahaha Няма нищо по-силно от вярата!

# 526
Псалтир църковна книга ли беше или молитва?  Blush

# 527
  • София

същата.

# 528
  • София
Аз съм вегетарианка и не искам в храната ми да попадне дори 1 молекула местна.Затова си имам няколко доверени местенца за хранене навън,където съм си занесла тенджерка и тиганче.

Не иска местна, явно иска чуждоземска храна. поне така е писала  Joy Joy Joy Joy

Не съм работила...Сервитьорките си печелят добре,но работят по много часове.Имах съквартирантка стрийптизьорка на Мария Луиза,не вземаше много,се нямаше пари и дори открадна от Пънкито,което пък съвсем нямаше. :35:400лв.заплата май всички взимат.Гадно!
Цитат

Това пък от каква тема е за стрийптизьорките?  newsm78

# 529
За най - добре платените професии за жена във Варна.

# 530
  • София

Joy Joy Joy Joy То това май важи не само за Варна  hahaha hahaha

# 531
Пак съм изтървала култова тема, може ли линк моля  Praynig

# 532
# 533
  • Gone with the wind
... не помръдва километража, не отлепва от 20. Натискам вече със сила при което инструктора се развиква: "леко бе, момиче /тогава бях още момиче, ех/ вдигна 140, искаш да излетим ли?". А аз горката съм гледала водомера [/size]
...

Тези водомери, къде ли не ги слагат вече  Mr. Green

# 534
Не видях да сте сложили линк към тази тема, макар че някои пишат и там. Има к'во да се прочете. Mr. Green Laughing

# 535
А, хемороид до хемороид беше обезсмъртено вече, Бебе.  Mr. Green

# 536
# 537
Аз карам от 1984г. Можеш ли да си представиш как се променят такива навици? Сядаме, слагаме колана, палим и тръгваме. А сега заради "умните" ни хрантутници трябва винаги да мислим и за фаровете!!! Аман от глупости и издевателства над нас! Малко ли други грижи имаме??? Ами за колко неща само по автомобила мислим, за да го поддържаме в изправно състояние??? И да бъде той безопасен на пътя?
...
Колко ченгета трябва да нахраним, ако забравяме да включим фаровете??? Малко ли е, че се стараем да спазваме правилника и да не създаваме опасни ситуации на пътя???

Егати сложния навик, все едни на нивата ще копаете. И пак не разбрах, как на първи октомври изведнъж ви се възвръща тоя навик?

А, твърде не се възвръща. През зимата не карам. Не беше ли от ноември до март?

newsm20

# 538
# 539
Цитат
Докато при педерасите детето няма начин да си е изцяло тяхно. Едната половина винаги ще е на сурогатната майка и ще носи нейните гени... Това е малка подробност но все пак пречи щастието да е пълно. Педерасите както винаги са прецакани...

Общи условия

Активация на акаунт