Смешки от форума - 6

• 75 755
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Като споменахте тази потребителка... чуден пост: то стил, то изразни средства, то правопис...  Crazy

Цитат
Първо се извинявам,че мнението ми се цитира повече от веднъж,но в момента пиша от тела.си и не знам защо винаги го праща повече от веднъж.факт е,че българкана не държи на здравето си-не ходи редовно на гениколог,не си прави проф.прегледи ,защото или все има работа и нямала време,или си мисли,че на нея и няма нищо...или най-тъжното няма пари.просто знам,че ако бръкне гениколога долу и от изследванията почти всички мъкнем по някои гадина,натресена ни от мъж чукал жени имено без презерватив.тенденцията е страшна,повечето около 20 нагоре си си мислят,че ако кажат на мъжа ,с който си лягат да си сложи презерватив той ще ги разкара.по добре да ме зареже от колкото после да си съсипя здравето.толкова нашумелия анален крие много рискове,ужаснт грешно е да се прави първо анален без презерватив,колкото и да го мие хил.микроби от дебелото черво вече са по него.и много неправилно е тъкмо да правите анален и да го извади и направо сеск.презервативи задължително се сменя,защото всичко от гъза се разнася във влагалището.това ми го е казвал АГ-то,когато ходих на консултации.така че пазете се мили мои ,нито едно е*ане не си стува здравето ни.   

Представих си как "АГ-то" казва: Внимавай, защото
Цитат
всичко от гъза се разнася във влагалището

# 662
И аз си го представих. hahaha

# 663
  • София
Хм, аз много графично си представих железният обкрачен как маха с ръце със сетни сили и крещи "Пшшш, маа, пшш!", а тя, злобата недна, се киска, донамества и разстила фусти над него: "Нямааа, нямааа!"

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Попиках, разревах, направо Бах!

# 664
Като споменахте тази потребителка... чуден пост: то стил, то изразни средства, то правопис...  Crazy

Цитат
Първо се извинявам,че мнението ми се цитира повече от веднъж,но в момента пиша от тела.си и не знам защо винаги го праща повече от веднъж.факт е,че българкана не държи на здравето си-не ходи редовно на гениколог,не си прави проф.прегледи ,защото или все има работа и нямала време,или си мисли,че на нея и няма нищо...или най-тъжното няма пари.просто знам,че ако бръкне гениколога долу и от изследванията почти всички мъкнем по някои гадина,натресена ни от мъж чукал жени имено без презерватив.тенденцията е страшна,повечето около 20 нагоре си си мислят,че ако кажат на мъжа ,с който си лягат да си сложи презерватив той ще ги разкара.по добре да ме зареже от колкото после да си съсипя здравето.толкова нашумелия анален крие много рискове,ужаснт грешно е да се прави първо анален без презерватив,колкото и да го мие хил.микроби от дебелото черво вече са по него.и много неправилно е тъкмо да правите анален и да го извади и направо сеск.презервативи задължително се сменя,защото всичко от гъза се разнася във влагалището.това ми го е казвал АГ-то,когато ходих на консултации.така че пазете се мили мои ,нито едно е*ане не си стува здравето ни.  

Представих си как "АГ-то" казва: Внимавай, защото
Цитат
всичко от гъза се разнася във влагалището

На мен повече ми хареса поста на следващата потребителка в същата тема:

Цитат
И винаги, ама абсолютно винаги се завършва с анален, никога не се редуват двете отверстия, че дори и трите

# 665
изчетох последните 15 стр , почти се напиках от смях Joy Joy Joy страхотни сте Hug

# 666
Вулгарници!  hahaha Я слушайте тука:

Цитат
Лично аз се придържам към библейските пророчества, защото те са изпитани. Няма нещо, което Бог да е казал и да не е станало

Sunglasses

# 667
  • София
Хм, аз много графично си представих железният обкрачен как маха с ръце със сетни сили и крещи "Пшшш, маа, пшш.", а тя, злобата недна, се киска, донамества и разстила фусти над него: "Нямааа, нямааа."

Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha

# 668
Много сексуални експерти се навъдиха, значи, направо само да чете човек и да се смее, смее, смее...
Не знам само от жегите ли изтрещяват или по принцип са си така...

# 669
  • Австрия
 Joy

С него си говорим че по кофите с боклук съм го намерила  Mr. Green Понеже аз го заприказвах в елмаз-а!Поразровиш ,поразровиш и съкровището се показало,поотупаш праха и хептен лъснало  Mr. Green

Crazy

# 670
# 671
  • До сърцето...
Хм, аз много графично си представих железният обкрачен как маха с ръце със сетни сили и крещи "Пшшш, маа, пшш.", а тя, злобата недна, се киска, донамества и разстила фусти над него: "Нямааа, нямааа."

Чак цвилих от смях, да не говорим за сълзите ... Домочадието се уплаши  Joy

# 672
Цитат
Управен е и може веднага да се влезне да се живее с паркинг.

# 673
Цитат
Управен е и може веднага да се влезне да се живее с паркинг.

Аз нищо не разбрах...  Превод, моля!

# 674
Ще купуват апартамент, но изказа е...

Общи условия

Активация на акаунт