ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ на ЕВРО 2012 ..::18::..

• 21 952
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Ай стига бре, пак има глас за заглавието и то последователно се гласува само за първият мач.
Блу ме радва как прилежно отразява и тези гласове.. Имам чувство, че някой се е**ва с нас..  Mr. Green  
1 на Испания и Х за жабарите от мен.

Не е нужно да си Петела, достатъчно е да познаваш правилата на футбола.
Коефициентите на УЕФА решават тогава.

Така е така е, имаш право. Правила във футбола много. Аз, признавам си, не съм запозната с всички тях, но винаги ще се намери някой да ти ги разясни. Това му е хубавото на тези форуми. Докато живея - уча се.  Simple Smile

П.П Аз гледам активно от САЩ '94-та, макар много неща да се промениха от тогава до сега, винаги ще помня златното поколение на лъвчетата. Или да кажа '93-та след гола на Емо Костадинов с/у петлите.
Бяха силни и славни времена, като се върна назад още мога да усетя емоцията, бурната радост, колко сполотени бяхме всички - излизахме по улиците и беше паради и знамена и .. беше уникално!!!!  ooooh! Нямам думи да го опиша.
За съжаление си спомням тези дни и с лека горчивина, тъй като не виждам шанс да се повторят скоро.  

# 556
Реал Мадрид се появи в по-зрял етап - както казах, още по времето на Капело (той, мисля, 96та или 97ма стана треньор - аз малко по-късно си харесах Реал). Wink И харесах Реал заради играта, не заради инат на някого. hahaha Та това е моята история. Grinning

Хубава история  Hug  
И аз се запалих заради директният стил на Мадрид, нетипичен за испанските отбори.
'97-ма Дон Фабио ни направи шампиони на Испания, завърна се през '07-ма, за да повтори подвига. Сега го чакаме '17-та и ще празнуваме требъла.. по 1 на всеки 10  Joy   Hug

# 557
Хари Реднап напуснал Тотнъм  newsm09 newsm09 newsm09
Не мога да си представя шпорите без  него.
Ех, поне да беше поел национала. Уникален е Хари. Направо като гръм от ясно небе дойде това.

# 558
  • София
Реал Мадрид се появи в по-зрял етап - както казах, още по времето на Капело (той, мисля, 96та или 97ма стана треньор - аз малко по-късно си харесах Реал). Wink И харесах Реал заради играта, не заради инат на някого. hahaha Та това е моята история. Grinning

Хубава история  Hug  
И аз се запалих заради директният стил на Мадрид, нетипичен за испанските отбори.
'97-ма Дон Фабио ни направи шампиони на Испания, завърна се през '07-ма, за да повтори подвига. Сега го чакаме '17-та и ще празнуваме требъла.. по 1 на всеки 10  Joy   Hug
Мерси, Киа! Hug
Хубавото е, че не е само Капело дърпащата сила. Sunglasses Отборът, отборът. Класни футболисти до един и страхотен колектив. Flutter Hug
Блу, верно ли? Shocked Аз имам една приятелка, която е невероятна фенка на Тотнъм... Мале, мале.. . Сега ще е в траур. ooooh!

# 559
Моето е като - Откак се помня, все пея.......Пък аз - откак се помня - все футбол гледам......

Улицата ни винаги е била футболна....Задължително преди и след мач имаше Студио на улицата... В почивката - също....Въобще днешните ТВ Студия и Форуми боб да ядат пред това каква агитка се събираше в квартала.......Определени мъже се събираха и по домовете за да гледат мачовете.....У нас бе традиция......Та.....още от невръстна съм запалена по футбола....Задължително, нямах право на избор просто hahaha hahaha hahaha, трябваше да съм от Левски.......

И част от агитка съм била, и от болница съм бягала за да гледам мач в София, и благодарение на футбола попаднах в компания в университета, от която се гаджосах с мъж ми, после и бракувах....Що картофи сме изяли с тази компания в разни гаражчета на футболните мачове......Въобще - възможно най-богата палитра от футболни спомени имам.....Няма да е пресилено да кажа,че футболът е част от живота ми, в никакъв случай не от най-значимите(то заради годините ми вече, приоритети други), но определено от важните........

От малка ми е любовта към....вратарите Mr. Green...не знам защо........Че и истински истории имам с вратари, но за тях ще замълча, че те са за един друг часови пояс и с точка червена.......

Та от тез вратари заслепена, полевите футболисти не ми бяха на сърце.....Но.....един Марко Ван Бастен ме омая.......Та около него и либоФ към Милан, Холандия.....Друга изневеря към вратарите - нямам! Дори им бях писала на Милан едно време, та ми пратиха автограф  и картичка на Ван Бастен, със значка на Милан........Черпах в училище дори......

Нямам твърди любимци, според зависи симпатизирам.......А и с този букет у нас от любимци.....Все пак семейния мир и хармония е над всичко.....Мъж и среден син от ЦСКА, голям син и щерка - Левски, борбата е дребното да е от ЦСКА, но да видим кой ще надделее....Пък за чужбинско - и Реал, и Барса, и Юве, и Интер, и Ливърпул, и Ман. Сити, и още и още......Писала съм хиляди пъти - сърцето ми е най-щастливо, когато играе националния отбор на България......Тогава си пия сока или безалкохолната бира с наслада.........

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 12:51 от Мама Цоцоланка

# 560
Супер сте  Hug, много ми беше приятно да прочета спомените ви!
Аз съм от Левски, но нямам никакви спомени защо е така  newsm78. Приятелите ми казват, че е заради баща ми, който е левскар, но аз не помня да ме е агитириал, за да ме привлече.
С половинката ми сме се събрали и двамата от Левски, и двамата за Ман. Юнайтед. Той пък гледа футбол като вас - откак се помни  Simple Smile С него е много забавно да се гледа мач, доста е емоционален особено като играят Левски  Crazy .
Обаче вие ми скривате шапката - много знаете, то треньори, то правила, години ... истински футболни запалянковци  Simple Smile Покрай вас ще взема и аз да се изуча и да вляза в час, че последните години не съм се интересувала подробно от футбол.

Гласувах с 1 Испания - Ирландия и 2 Италия - Хърватия

# 561
  • Ænima/Albuquerque
От мен Испания и Хърватска днес.

# 562
хахаха, и аз ще разкажа тогава:

Цялата рода бяха от ЦСКА и аз за да съм опозиция станах от Левски на около 6-7 годишна възраст, така си и остана, а после само любовта ми се засили към синия екип.
На Ман.Сити станах фен на около 14-15 годишна възраст, тоест преди около 21 години, първия ми английски мач, който гледах беше техен, тогава нямаше мачове по телевизора освен нашите си родни.Играеха Сити-Милуол, влюбих се в духа на Сити, в публиката и до днес.
Валенсия дойде доста по-късно, като емигрирах в Испания живях 5 години във Валенсия и нямаше как да не подкрепям местния екип, а Депортиво ги подкрепям, защото сега живея в Ла Коруня:)))

Да се похваля днес ми дойде поръчката от Англия Екип на Сити-горнище и долнище, тениска на Сити, шампионско шалче на Сити и пижамка за 6 месечната ми дъщеря-розовка с емблемата на Сити, много са хубави:)

За мачовете днес съм заложил като Киа- 1 и Х

Viva La Roja!!!

# 563
  • София
Аууу, честита придобивка, mancity! Hug Да й се радваш. И най-вече - малката да нуна сладко-сладко. hahaha Flutter

# 564
  • София
Днес гласувах за Испания и Хърватска.

Девер ми живее в Испания и по-точно в Мадрид. Онзи ден звъни по скайп да пита сина ми какво иска да му донесе. Моя хубавец си пожелава футболен екип на Барселона и в следващия момент чувам чичо му как се примолва "А не може ли на Реал Мадрид, че ще ме набият в спортния магазин, ако поискам екип на Барса!"  hahaha.

# 565
Аууу, честита придобивка, mancity! Hug Да й се радваш. И най-вече - малката да нуна сладко-сладко. hahaha Flutter

Мерси, не мога да им се нарадвам:), чаках до сега защото пижамката и шалчето бяха достъпни от 10-ти юни чак, имаше ги в каталога, ама не бяха достъпни.

# 566
  • Mars Hotel

Девер ми живее в Испания и по-точно в Мадрид. Онзи ден звъни по скайп да пита сина ми какво иска да му донесе. Моя хубавец си пожелава футболен екип на Барселона и в следващия момент чувам чичо му как се примолва "А не може ли на Реал Мадрид, че ще ме набият в спортния магазин, ако поискам екип на Барса!"  hahaha.

hahaha

# 567
Да споделя за желаещите - промоция в Спортс Директа  за 2 бр. тениски на Англия - http://ebm.enews.sportsdirect.com/c/tag/BP2G8uB8dkXsB8jd2jAAP$2u … Drdjvl%2540abv.bg

До края на юни месец има код за 10% намаление на всички футболни артикули - 10% off football products XJUN2 Valid from 1st June - 30th June

hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy

# 568
  • София

Мерси, не мога да им се нарадвам:), чаках до сега защото пижамката и шалчето бяха достъпни от 10-ти юни чак, имаше ги в каталога, ама не бяха достъпни.
Познавам готиното чувство. Аз бях така през 2008ма като бях в Мадрид - купих си екип на испанския национален отбор и така гордо се развявах по улицата. А хората умираха да ми се кефят. Flutter
Много ми е радостно като се сдобия с някой екип - имам на Левски, на Юнайтед само тениска (на Бербатов - подарък ми е), и на испанския национален. Още малко, та ще си взема и на Реал, дай Боже. Flutter

# 569
  • София
Малко колоритни снимки от Германия - Холандия http://www.dnes.bg/index/2012/06/14/holandiia-germaniia-derbi-s- … -tribunite.161311. Първата е страхотна Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт