ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ на ЕВРО 2012 ..::18::..

• 21 974
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Отново, какъв е шанса да се случи този прецедент - нулев, ако питаш мен.  Simple Smile

Ще изчисля чрез теорията на вероятностите и ще ти докажа, че не е 0-лев Joy Говоря хипотетично, просто се замислих посред нощите Crazy
Виждаш ли, че и от УЕФА са допуснали този вариант и дават отговор на моите въпроси, мерси че го изрови   bouquet
Сега шъ спя спокойно Mr. Green

# 541
Да, заради твоята хипотеза поне научихме нещо ново. Не се бях замисляла   bouquet
Лекинка, Еликс  Simple Smile

# 542
Ако Холандия победи Португалия с 3 гола разлика, а Германия победи Дания, лалетата ще се класират Simple Smile

# 543
  • Mars Hotel
Еееее, тука вече трябва да се отнесе в/са към компетенцията на Петела от БНТ, сигурна съм, че ще има подобаващо разяснение..  hahaha

П.П вероятно продължения и дузпи, докато не се излъчи победител  Wink

Не е нужно да си Петела, достатъчно е да познаваш правилата на футбола.
Коефициентите на УЕФА решават тогава.

# 544
Добро утро.Вчера познах и двата мача да видим днес дали ще уцеля.

# 545

За всички притежатели на банските на лалета:  Hug

# 546
  • София
Още снощи исках да напиша, че се гледа голова разлика, която е с минимален шанс да бъде една и съща, особено като остават два мача до края на групите. Wink Обаче бях на телефон със слаб интернет, та не можах. Flutter
Хубав ден ви желая! Flutter Hug Hug Hug

# 547
Гърците на Европейското

Laughing Laughing Laughing

# 548
Добро утро!
Много ме е яд за Холандия  Sad

Ако Холандия победи Португалия с 3 гола разлика, а Германия победи Дания, лалетата ще се класират Simple Smile
Значи има някаква надежда  Praynig

Желая ви прохладен ден  Simple Smile

# 549
Гърците на Европейското

Laughing Laughing Laughing
Laughing Друг лаф е: "След загубата от Чехия поискали назаем 3 точки от УЕФА." Laughing

# 550
  • Бургас
За Дания и Холандия съм.
Датчаните ми станаха симпатични от Евро 1992. Знаех наизуст имената на играчите  Simple Smile. Всъщност от тогава гледам и футбол, повече световните и европейските първенства, отколкото другите.
Харесва ми тръпката, емоцията от победата/загубата. Вие кога се запалихте по футбола?
Aз по стадионите съм израснала, та от както се помня е моя  отговор!
За лалетата страдам аз днес, мъка, мъкааааа!
Иначе Португалия са ми утехата след вчера.
Днес казвам 1 на Испания - Ирландия и Х на Италия- Хърватска. Аз съм за Испания и Италия.

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 09:56 от Mira 1919

# 551
Германия - Холандия    1 (2.6%)
1    9 (23.1%)
Х    1 (2.6%)
2    9 (23.1%)
Дания - Португалия    0 (0%)
1    4 (10.3%)
Х    4 (10.3%)
2    11 (28.2%)

Общ брой гласове: 21

# 552
  • София
Испания ми е фаворит, така че избягвам прогнози там. Embarassed
Италия-Хърватска 2:1

Palia, аз съм родена 92ра - не много отдавна. 94та живеехме във Варна за известно време - не помня нищо оттогава, но са ми разказвали как съм скачала по кошарката вместо да спя и съм викала "мачччч, маччччч", плюс дежурното "Българи юнаци!" на раменете на баща ми, Бог да го прости. hahaha И така, като видял той, че обичам футбола, искал да ме запали по ЦСКА - цялата бащина рода са от този отбор. Обаче цялата майчина е от Левски, та майка ми тихо ме навиваше за Левски. И стана нейното. hahaha Така че... от 3-годишна някъде съм фен на Левски. После бях на 5, когато гледах някакъв мач Ливърпул-Манчестър Юнайтед с чичо си. Чичо ми е фен на Ливърпул и аз, за да го дразня, реших, че ще съм за другите. И оттогава тръгна - било е 97ма, значи. Реал Мадрид се появи в по-зрял етап - както казах, още по времето на Капело (той, мисля, 96та или 97ма стана треньор - аз малко по-късно си харесах Реал). Wink И харесах Реал заради играта, не заради инат на някого. hahaha Та това е моята история. Grinning
А относно европейски/световни - баща ми успя поне там да ме запали (съвсем несъзнателно, впрочем) по Германия - оттогава са ми слабост. Минах през период, в който харесвах и Италия, но после Испания се засили в последните години и много ми легнаха на сърце. Wink
Сори за дългия анализ, ама... отговарям на въпроса - приказка да става, както се казва. hahaha hahaha Embarassed Hug

# 553
Гласувах с две 1ци. Обаче ще подкрепям Ирландия срещу Испания.
Иначе съм си за Италия.

# 554
  • Mars Hotel
Гласувах с две 1ци. Обаче ще подкрепям Ирландия срещу Испания.
Иначе съм си за Италия.

+1  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт