ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ на ЕВРО 2012 ..::18::..

• 21 978
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Жалко, не виждам какви са им шансовете от тука нататък. Илюзорни. И това "играчите им нямат сили, уморени са заради дългият сезон в клубните първенства" не може да е оправдание.
Това важи с пълна сила и за немците и за повечето отбори на това европейско. Загубата от Дания се оказа по-важна отколкото очаквах.  Confused
Киа, те не са уморени. Те са "гроги". Моля ти се. Naughty Joy Joy Joy

Edit:

hahaha hahaha hahaha
И аз имах няколко секунди втренчване в трибуните поради тая причина. ooooh! Joy

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 23:49 от t1n43t0

# 526
Жалко, не виждам какви са им шансовете от тука нататък. Илюзорни. И това "играчите им нямат сили, уморени са заради дългият сезон в клубните първенства" не може да е оправдание.
Това важи с пълна сила и за немците и за повечето отбори на това европейско. Загубата от Дания се оказа по-важна отколкото очаквах.  Confused

Е, така де. Той човека ги степенува явно: уморени - леж - гроги  Laughing

# 527

Е-е-е-е, най-после два мача познати в актива ми  Hug

Баш и втория ли???? Нищо де.....втория и аз го познах.....така де...да сме реалисти........

Мазниш ли ми се? Мазниш ли ми се? Тая моя скръб те избива на песен...  Cry

Сарк, не тъжи, не скърби, теорията остава........

Louren, съжалявам единствено за теб в момента. Confused Hug[/i][/center]

А за другите лаленца в темата? Naughty Hug

Следва -
Италия - Хърватска
Испания - Ирландия

# 528
  • София
Още ли има? Shocked
Ооо-ооо-о! Ооо-ооо-о! *гали всички лаленца по стъбленцата* Няма, няма... Whistling Hug Hug Hug

# 529
  • Ænima/Albuquerque
Отсега ли започнахме да губим солидарност към останалите? Не беше така.

# 530
Още ли има? Shocked
Ооо-ооо-о! Ооо-ооо-о! *гали всички лаленца по стъбленцата* Няма, няма... Whistling Hug Hug Hug

Красив букет сме ние, ароматен.......сал това ще ни остане само..........

# 531
Още ли има? Shocked

Красив букет сме ние, ароматен.......сал това ще ни остане само..........

Така се размирисахме, ама ... то реално още не е 100% сигурно. На теория имаме шанс за втора пролет.  Hug
Лека нощ, сладури!  Hug Утре ни чака нова доза адреналин.  Simple Smile

# 532
  • София
Лека нощ и от мен! Hug Утре играе вторият ми фаворит, така че пак ме чакат емоции - дано да са приятни. Heart Eyes Hug Hug Hug

# 533

Е, така де. Той човека ги степенува явно: уморени - леж - гроги  Laughing

Е сега ще имат време да си починат и да се насладят на европейското по телевизията.
Малко ме е яд, че един от фаворитите ми си заминава безславно, но гледаме напред.

Утре големият мач Ейре - Испания  Heart Eyes
Ла Роха имат само 4 загубени мача от изиграни 25 срещи с ирландците. Нямам особени притеснения там, дано няма изненади.  Simple Smile

# 534
  • София
Един тъп въпрос за хипотетична ситуация: Какво ще стане ако всички отбори в групата завършат 3-те мача с равенство  т.е. никой не се класира за осминафинал Rolling Eyes?

# 535
Гледа се головата разлика като 2-ри показател.

Примерно при 2:2 в мач Дания - Германия и 1:1 в мач Португалия - Германия, се класира първата двойка. Така при всички изиграни срещи. Двойката отбелязала повече попадения (дори и допуснала равен брой) се класира напред.
Не съм компетентна по в/са, но така би трябвало да е. А и какъв е шанса това да се случи..  Mr. Green

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 00:26 от KiА

# 536
  • София
Гледа се головата разлика като 2-ри показател.
още една хипотетична ситуация- голова разлика няма, всички завършват 1:1  Crazy?

# 537
Еееее, тука вече трябва да се отнесе в/са към компетенцията на Петела от БНТ, сигурна съм, че ще има подобаващо разяснение..  hahaha

П.П вероятно продължения и дузпи, докато не се излъчи победител  Wink

# 538
  • София

П.П вероятно продължения и дузпи, докато не се излъчи победител  Wink

Не е логично, т.е. няма как да се знае, че и трите мача ще завършат наравно, за да им дадат продължения и дузпи Thinking  А не става да дадат такива само на последният мач...Трябва да има нови преигравания и на трите срещи според мен.

# 539
Ти сега ме хвърли в размисъл..  Joy 
Отново, какъв е шанса да се случи този прецедент - нулев, ако питаш мен.  Simple Smile
Сигурна съм, че ако стане нещо такова умните глави от УЕФА ще го измислят. Няма начин да се преиграят всички срещи. Вариант е да се играят само две продължения от по 15 мин. и евентуално дузпи.

Цитат
За два отбора с равни точки вторият критерий е головата разлика във всички мачове в групата. Ако и по този показател двата тима са равни, се гледа броят на отбелязаните голове във всички мачове в групата.

Ако след всички тези изчисления отборите продължават да са равни, те се сравняват по позициите си в класацията на националните отбори на УЕФА. Очевидно е възможно и по този критерий отборите да са равни, защото критериите продължават. При равенство и в класацията се гледа кой от отборите е показал повече феърплей в рамките на европейското първенство.

И, ако по всички тези показатели не може да се определи кой да се класира по-високо, се тегли жребий.

2. Възможно ли е да се достигне до дузпи в груповата фаза?

Интересно е, че има положение, в което класирането за четвъртфиналите може да се определи с дузпи. Това се случва, ако два отбора, които имат равен брой точки и равен брой отбелязани и получени голове, играят последния си мач в групата един срещу друг. Ако в края на мача те отново завършат наравно, класирането им се определя с дузпи, при условие, че нито един от останалите отбори в групата няма същия брой точки в края на груповата фаза.

Дузпите обаче важат само в случая на абсолютно равенство между два отбора, които играят последния си мач в групата един срещу друг. Ако три или дори всичките четири отбора в групата завършат с равен брой точки, се прилагат по-горните правила.

Ето това открих  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт