ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ на ЕВРО 2012 ..::18::..

• 21 947
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Малко колоритни снимки от Германия - Холандия http://www.dnes.bg/index/2012/06/14/holandiia-germaniia-derbi-s- … -tribunite.161311. Първата е страхотна Simple Smile.
Е, не, не мога...
 Joy Joy Joy

# 571
  • Mars Hotel
Много умилителни снимки, Вени. Чак на мен ми стана тъжно за холандците, особено от онази с фенката гушнала фена.  Confused Саркооооо,  извинявай, че злорадствах снощи. Ох, знам какво е да страдаш така.  Cry

# 572
Аууу, честита придобивка, mancity! Hug Да й се радваш. И най-вече - малката да нуна сладко-сладко. hahaha Flutter

Мерси, не мога да им се нарадвам:), чаках до сега защото пижамката и шалчето бяха достъпни от 10-ти юни чак, имаше ги в каталога, ама не бяха достъпни.
Познавам готиното чувство. Аз бях така през 2008ма като бях в Мадрид - купих си екип на испанския национален отбор и така гордо се развявах по улицата. А хората умираха да ми се кефят. Flutter
Много ми е радостно като се сдобия с някой екип - имам на Левски, на Юнайтед само тениска (на Бербатов - подарък ми е), и на испанския национален. Още малко, та ще си взема и на Реал, дай Боже. Flutter

Онзи ден получих талон за отстъпка за тениска на Реал-шампионската имтениска, излиза на 39.90 евро с отстъпката, иначе е 49.90, страхотна е.Ама като не съм от Реал и не ми трябва, само че купувах едно колело и ми дадоха този талон.Ако някой има нужда може да му го дам, само дето важи за магазини "Zona Sport" тук в Испания.А ако искаш може и да видим как да я взема и да я получиш.....с уговорка само, че не знам дали са останали тениски, преди седмица имаше, ама това още утре мога да го проверя, че жената ще ме води в мола, а това неизменно включва мои визити в спортните магазини:))))

# 573
  • София
Аууу, честита придобивка, mancity! Hug Да й се радваш. И най-вече - малката да нуна сладко-сладко. hahaha Flutter

Мерси, не мога да им се нарадвам:), чаках до сега защото пижамката и шалчето бяха достъпни от 10-ти юни чак, имаше ги в каталога, ама не бяха достъпни.
Познавам готиното чувство. Аз бях така през 2008ма като бях в Мадрид - купих си екип на испанския национален отбор и така гордо се развявах по улицата. А хората умираха да ми се кефят. Flutter
Много ми е радостно като се сдобия с някой екип - имам на Левски, на Юнайтед само тениска (на Бербатов - подарък ми е), и на испанския национален. Още малко, та ще си взема и на Реал, дай Боже. Flutter

Онзи ден получих талон за отстъпка за тениска на Реал-шампионската имтениска, излиза на 39.90 евро с отстъпката, иначе е 49.90, страхотна е.Ама като не съм от Реал и не ми трябва, само че купувах едно колело и ми дадоха този талон.Ако някой има нужда може да му го дам, само дето важи за магазини "Zona Sport" тук в Испания.А ако искаш може и да видим как да я взема и да я получиш.....с уговорка само, че не знам дали са останали тениски, преди седмица имаше, ама това още утре мога да го проверя, че жената ще ме води в мола, а това неизменно включва мои визити в спортните магазини:))))
Проблемът е, че искам да си събера парички специално за това и да си я купя сама. Най-вероятно от Лондон ще я купя през септември, ама да видим. Flutter Засега обаче, както е лято, парите са за всичко друго, но не и за екип на Реал. hahaha Embarassed
Но благодаря, че каза. Hug

# 574
Здравейте мили дами.Господа , ако има също.много се извинявам за нахлуването във вашата тема, дано да не ви е проблем. Само , че имам нужда от вашата помощ.предполагам всички като фоневе милиеете за спорта.Каня всеки, който може и има желание да заповяда на проест за Волейбола в събота 12 часа, пред БФВ.Разпространявайте където решите.
http://www.facebook.com/events/362474797153017/

п.с. Извинете още веднъж Praynig.просто всеки човек ни е помощ!

# 575
  • София
Здравейте мили дами.Господа , ако има също.много се извинявам за нахлуването във вашата тема, дано да не ви е проблем. Само , че имам нужда от вашата помощ.предполагам всички като фоневе милиеете за спорта.Каня всеки, който може и има желание да заповяда на проест за Волейбола в събота 12 часа, пред БФВ.Разпространявайте където решите.

п.с. Извинете още веднъж Praynig.просто всеки човек ни е помощ!
Тинки, твърде е вероятно и аз да се присъединя. Hug Волейболът ми е другата спортна любов, редом до футбола и тениса. Flutter

# 576
  • Бургас
A, като говорим за любими отбори, аз съм за Черноморец- Бургас, това е нещо което никога няма да се промени, никога не са ме вълнували Левски и ЦСКА, ама никога, който играе по добре, да побеждава, а най- вече да е на терена, а не съдийската стаичка.
За Манчестър Ю. , съм луд фен от 1998год. насам, другите ми любимци там са Челси.
Испанците - Барселона; Италианците- Милан: Както и за всички отбори в които играят българи.
Германия,Франция, Швеция - нямам коментар за техните отбори, гледам им някои мачове, но любимци нямам, а за да са съм някога за някой от техните национални отбори, трябва да има някаква невероятно голяма причина, примерно да отстранят отбор, който се бори с нашия за класиране, иначе тц, не ги обичам.

# 577
  • Mars Hotel
Как е възможно да харесваш едновременно Ман Ю и Челси? Shocked

# 578
  • Sofia
Испания - Ирландия - гласувах за Испания
Италия-Хърватия - гласувах за Хърватия.

Дано имам време да се включа пак по-късно.

# 579
Аз гласувах за първия мач 1 ,за втория 2.

# 580
  • Бургас
Как е възможно да харесваш едновременно Ман Ю и Челси? Shocked
И защо да не е възможно? Но ако играят Ман и Челси съм твърдо за Ман, това е ясно, друго е да харесвам Ман Ю и Ман. Сити едновременно, но за Челси!?
По принцип харесвам английските отбори, почти всички, с кеф си гледам всеки мач, същото не мога да кажа за нито едно друго първенство, така че мога да изпиша и други отбори на които се кефя, но заклет фен съм само на Манчестър.

# 581
бЛАГОДАРЯ!всяка една подкрепа е победа. И аз милия много като вас.Ето и едно писмо до феновете на другите отбори:

Като фенове на българския спорт и най- вече като фенове на България като цяло, ние привържениците на Мъжкия национален отбор по волейбол за мъже, искаме да виприветстваме и поканим , да ни подкрепите на нашиямирен протест в събота на 12 юни 2012год. Пред Централата на БВФ в гр. София.
Смятаме, че е крайно време в България фенът да бде водеща роля независимо от спорта и нашите мнения да бъдат чувани и подкрепяне. Няма значение спортът и каузата.Преди всичко ние сме личности.

Подпис: Цветелина Тонева, член на „Против уволнението на Радо Стойчев”
14.06.2012г.
П.с. Имаме пдокрепата на няколко спортни медии

# 582
  • Mars Hotel
Мира, странно е, защото Челси и Юнайтед в последните години са преки конкуренти за титлата. И не си представям как вместо да се радваш примерно, че Челси за загубили точки, ти се ядосваш за загубата им.

# 583
  • Ænima/Albuquerque
Саркооооо,  извинявай, че злорадствах снощи. Ох, знам какво е да страдаш така.  Cry

Разтопи се и твоето зло сърце, начи.  Crossing Arms

# 584
  • Бургас
Да ама аз не съм фен на Ман от последните няколко години, а не харесвам Челси, само от както ги взе Абрамович, просто винаги съм се кефила на техни мачове. Сега на финала за Шампионска лига бях много щастлива, но пак казвам любовта ми към Ман е нещо съвсем различно и не е от както Бербатов е в него. Просто предпочитам Челси да е шампион, пред Манчестър Сити, ама не е до желание, а до игра. Сити си извоюваха титлата, как да им се сърди човек! Малко последния мач, като че им подариха победата, ама айде Laughing

Общи условия

Активация на акаунт