ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ на ЕВРО 2012 ..::18::..

• 21 934
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Страшна буря.  Laughing Да му забучат един гръмоотвод и да продължават..
Сега ще видим кой има по-здрави нерви и в чия полза ще е прекъсването.

# 646
  • София
Докато разбера, че мача е почнал, те взеха, че го спряха  ooooh!.

# 647
  • София
Толкова ми е безинтересен мачът, че даже не се насилих да пусна навреме. И те го спрели. hahaha hahaha hahaha

# 648
Баща ми вика: "И к'во щеше да прави Роналдо в тоя дъжд? Сигурно по време на прекъсването щеше да търчи да си суши перчема и пак да го гелосва."  Laughing

# 649
  • София
Баща ми вика: "И к'во щеше да прави Роналдо в тоя дъжд? Сигурно по време на прекъсването щеше да търчи да си суши перчема и пак да го гелосва."  Laughing
Щеше да прави физиономии и да се бърше със специално ушитата за него тениска през 5 секунди. Whistling hahaha hahaha

# 650
  • Mars Hotel
Украинците много напрягат. Дано вкарат скоро!

# 651
Щеше да прави физиономии и да се бърше със специално ушитата за него тениска през 5 секунди. Whistling hahaha hahaha

За тази ли става въпрос?  Laughing Верно е много специална.  Laughing

# 652
Много искам Франция поне да не победи.  Rolling Eyes

За предстоящия мач, според FourFourTwo

#ENG XI v #SWE Hart, Johnson, Terry, Lescott, Cole, Milner, Parker, Gerrard. Young, Carroll, Welbeck

#SWE XI v #ENG Isaksson, Granqvist, Mellberg, J. Olsson, M. Olsson, Larsson, Svensson, Kallstrom, Elm, Ibrahimovic, Elmander

И една смешка: "Англия никога не са губили мач, чието начало е било отложено с 15 минути заради буря на друг мач."   Mr. Green

# 653
  • София
Цеце, може дори да паднат, а дано  Mr. Green!

Баси, тъкмо го написах и тоз човек вкара гол  ooooh!. Аз съм тотален карък  Crazy.

# 654
Има достатъчно време Шева да вкара хеттрик.  smile3506 Не се шегувам, мисля го или май повече се надявам.  Laughing

едит: Е, Кабай не е на същото мнение.  Laughing

# 655
  • София

За тази ли става въпрос?  Laughing Верно е много специална.  Laughing

Е, тази е за мен, като я гледам... Rolling Eyes hahaha hahaha hahaha

# 656
# 657
  • София
И една смешка: "Англия никога не са губили мач, чието начало е било отложено с 15 минути заради буря на друг мач."   Mr. Green
hahaha hahaha
GO GO ENGLAND!!!!!!!  newsm18

И Гооооооооооооооооооооолллллллл  newsm44

Хайде къде са английските фенове  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 22:31 от Ismena

# 658
Лелеее, какво стана тук, всеки е от ЦСКА и Ман. Юнайтед....чак страх ме хвана да пиша newsm43

Да взема да се покрия ли Simple Smile

Абе няма ли никой от Левски тук, от Сити разбрах вече че няма.

# 659
Споко, бе, mancitySunglasses много сме Wink

Айде мезето за бирата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт