ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ на ЕВРО 2012 ..::18::..

• 21 940
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • Mars Hotel
Блеки, успех!

Стиснати палци от мен и за Украйна и Англия.

# 631
  • Бургас
Да ама аз не съм фен на Ман от последните няколко години, а не харесвам Челси, само от както ги взе Абрамович, просто винаги съм се кефила на техни мачове. Сега на финала за Шампионска лига бях много щастлива, но пак казвам любовта ми към Ман е нещо съвсем различно и не е от както Бербатов е в него. Просто предпочитам Челси да е шампион, пред Манчестър Сити, ама не е до желание, а до игра. Сити си извоюваха титлата, как да им се сърди човек! Малко последния мач, като че им подариха победата, ама айде Laughing

Айде сега подарили, да си бяха взели мачовете със Сити и  Twisted Evil ставаха шампион  Joy
Joy Joy Joy Joy Влизам и знам кой ще е писал за това! Така си е, като не си вземеш това което трябва, не може да чакаш други да ти свършат работата. Както и Черноморец тази година, смешни издънки, а накрая чакаме Цецка да стане шампион, че да играем в евротурнирите, ми не става така.
Вчера ги познах мачовете, а Испанците много добри, умеят я играта тези момчета.
Днес съм за Украйна и Англия, направо не ми се дават прогнози, че точно обратните на моите желания.
Да не викам дявола казвам два Х, пък и да знам, че ще е друго!

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 10:29 от Mira 1919

# 632
Мира-За Черноморец си много права, ама нямаш идея колко ме е яд, че не играят в евротунирите.
Заслужаваха го, дори повече от това, бяха отбора, който след шампиона игра най-красивия футбол, наистина жалко.
За Сити, вчера гледах отново мача с КПР, не знам вярваш ли ми, но сякаш го преживях отново.В 85-тата минута бях толкова разочарован от тях, ама истински разочарован.Беше ми много тежко, защото знам колко съм ги подкрепял и вярвал в тях, а в последния кръг да се излагаме така.

Още  нещо, не е свързано с Евро 2012, но ако има хора, които следят футбола в Испания и са фенове на Валядолид, нека се радват и да стискат палци, след победа на стадиона на Алкоркон Валядолид са само на крачка от промоция в примера, остава само да не загубят мача на техен стадион утре.

# 633
 Grinning Grinning Grinning

Голям мач на еспаньолите снощи, наслада за окото.. Играят най-добрият футбол на това европейско  Heart Eyes
Торес се разписа, да помълчат критиците. Мустака осъзна, че с фалшива деветка трудно ще стане. Много беше важно да си оправят головата разлика в този мач и изобщо никой не съжалявам.

Ирландците като искат да покажат, че не са най-смешният тим на това европейско и заслужават нещо различно от пълна кошница всеки мач, да се натегнат с/у адзурите. И да не се натягат пак има шанс да ги изхвърлим ако извъртим някой равен 2:2 от сорта..

Днес за разнообразие ще дам два хикса, но стискам палци на Украйна и Англия.  Simple Smile

П.П Блеки, как се справи на изпита  Simple Smile

ЧРД, Анели!   bouquet 

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 12:31 от KiА

# 634
Анели честит рожден ден и от тук.От всичко по много,но най много здраве и любимите ти отбори да побеждават.

# 635
  • София
А на това как се смях... Joy Joy Joy
Сладур. Heart Eyes

# 636
Анелко, честит рожден и от мен тук! Здраве и мнооооооого щастие!!!!!!!

Мачовете днес - много ми се иска Украйна да бие, но смятам,че ще е 2 мача.....

Втория - искам да е Англя, 2, но мисля, че ще е Х.....

# 637
  • София
Нещо интересно, което се обсъждаше тези дни в темата:
http://euro2012.sportal.bg/news/feurplej-ili-fars-shte-igrayat-l … spaniya.1428.html

Ето го регламентът на УЕФА при отбори с равни точки:
1. Най-много точки, събрани в директните сблъсъци между отборите с равни точки.
2. Най-добра голова разлика в директните мачове между отборите с равни точки.
3. Най-много отбелязани голове в директните мачове между отборите с равни точки.
4. Ако след трите критерия два отбора остават изравнени по показатели (при повече от два отбора с равни точки), същите критерии (1, 2 и 3) в същия ред се прилагат само в директните сблъсъци между тези два отбора.

Ако все още показателите са равни, се гледат следните критерии:
1. Най-добра голова разлика във всички мачове от групата.
2. Най-много вкарани голове във всички мачове от групата.
3. Най-добра позиция в ранглистата на УЕФА.
4. Най-добра позиция в класацията за "феърплей" на Евро 2012.
5. Жребий.

---
Анелко, честит рожден ден и от мен!
Блеки, зная какво е да имаше 1000 изпита, и искрено стискам палци!
 Hug Hug Hug

# 638
Анелкоооо, честит рожден ден!! Да си жива, много здрава и щастлива!  Hug
Блеки, и аз стисках палци. Остава сега да се похвалиш с взет изпит Simple Smile

# 639
Айдеееееее  Party Party Party Ще гледам и аз вече и втория мач! Мина изпитааа  newsm44 newsm44 До няколко часа ще си знам и оценката. Доволна съм, падна се тема, която знаех, казусът също беше готин. После успях да отида и на втория изпит, че днес имах два  Laughing На него имам 6. Сега и курсова работа ще пиша, но важното е, че социология на социалните общности мина!

Гледам, че си разказвате кой от кой отбор е и защо. Нека и аз кажа моите истории. Сигурно ще излезе дългичко.

ЦСКА: аз съм малка, да кажа в началото. Аз съм на 22 години, родена съм през 90-та, така че не мога да се идентифицирам по необходимост с ЦСКА и червена партия. Затова и определения от типа на "червеноармейци", "галеници на партията" са ми доста чужди и общо взето са ми част само от курсови работи и дипломната.

Защо обичам ЦСКА? Свързвам ЦСКА преди всичко с дядо ми. Дядо ми е много червен фен. Свързвам ЦСКА с времето, в което те с баба ми ме гледаха, с неговите приятели, които идваха у нас, за да гледат заедно мачовете и искрено се ядосваха и радваха. Свързвам ЦСКА с топлината, която ми носят тези спомени. Когато брахме ягоди и дядо ми ми слагаше малинки по пръстите. А аз бях с неговата шапка на ЦСКА. Когато играехме футбол с него и ме учеше да карам колело.

Сега, доста години по- късно си искам тези спомени да бъдат реални и да ми се случват. Пак да идват неговите приятели и да се възмущавам да пушат цигари и пият ракия. Дядо ми, благодаря на Бога, е жив и здрав, все още се радва на победите, ядосва на загубите и преживява скандалите. Не това се отнася за неговите приятели и братя, които се отидоха от този свят. А ми бяха толкова близки.

По- късно, вече като гимназист в Английската гимназия попаднах в изключително червен клас. Същност най- добрата ми приятелка е левскарка, но е по- скоро изключение. Компанията ми, освен, че беше червена, се събираше много често. Близостта ми с тези хора подсили и любовта ми към отбора. Ходили сме заедно на мачове, помагали сме си във всякакви ситуации. За съжаление и това остана само в спомените. Повечето ми съученици, както за съжаление става с повечето млади хора от елитни гимназии, отидоха на учат в чужбина. Само моята приятелка остана тук, но тя учи медицина и много рядко я виждам.

Сега, във връзка с разни курсови и дипломната най- вече, си говоря с хора от противниковата агитка. Просто ми е по- лесно, приятелят ми е ултрас от Левски. И ми е толкова странно, че тези хора не могат и не искат да повярват, че омразните чорбари имат и друго лице. Такова като моето. Че не могат да проумеят, че и тези хора имат по един баща или дядо, който ги е водил по стадионите и ги е възпитавал в любов към отбора. Защото омразата в никакъв случай не се възпитава от семейството. Тя идва на един по- късен етап от агиткаджийството.

С другите отбори е далеч по- тъпа историята.

Юнайтед: имах едно гадже, което ме запали по отбора. Харесвам им играта, но това може да се отнесе и към други английски отбори. Харесвам всички английски отбори без Челси( след Абрамович) и Сити. Да ме извиняват феновете им тука, ама това е положението  Hug  bouquet Към вас нищо лично, освен много уважение.

Барселона: преди всичко магията на града, изкуството, архитектурата, музеите, духа.

Дълго стана, знаех си аз  Mr. Green

# 640
  • София
Браво, Блеки! Hug Hug Hug
И... чудна история. Flutter Peace Само с един отбор се покриваме, но не е като без нищо, де. hahaha
Аз май съм от малкото, които не харесват Барселона като град чаааак толкова много. Но пък обожавам Мадрид. То така става - влюбените в Барселона не обичат Мадрид, и обратно. hahaha Просто Барселона е с модерен тип архитектура (но пък много харесвам Гауди, разбира се - особено La Sagrada Familia), докато Мадрид е с по-... бароков, да го наречем, тип постройки, към каквито аз имам слабост. Heart Eyes

И, за да не е пълен спам, още немски бисери: hahaha hahaha

# 641
Блеки, у вас е било като у нас......

Че не могат да проумеят, че и тези хора имат по един баща или дядо, който ги е водил по стадионите и ги е възпитавал в любов към отбора. Защото омразата в никакъв случай не се възпитава от семейството. Тя идва на един по- късен етап от агиткаджийството.

Само с това не мога да се съглася...Да, и така е, и не е така.....Всичко е до човека и не бива да се обобщава!

Най-добрия приятел, едва ли не като баща, за баща ми бе един заклет....цесекар.......Много мач са изгледали заедно, много са се яли, но.......всичко е имало чар, не е било каруцарско, много са си уважавали достойнството един на друг........

В същата компания имаше един друг мъж - цесекар.....Вярвай ми, този човек трудно го понасях....С псувните, с някаква омраза в очите, с някакво озлобление.......А бяха все приятели, този втория имаше и тежък семеен живот, знам ли, може би си избиваше негативите на футбола, но каквото и да е било - така и не ми стана приятен. И все го избягвах.......Докато дядо Петър бе просто друга бира.......С неговата внучка - цесекарка - бяхме дълги години на един чин и заедно бяхме по стадионите......Сега децата ни играят заедно.........Когато дядо Петър почина, баща ми го преживя тежко........И до ден днешен като има по-завързан мач винаги го споменава, винаги.........Та като се замисля - около мен е имало май повече цесекари, отколкото левскари........

И до ден днешен ми е чуждо съперничеството до кръв едва ли не, псувните, грозотията....независимо от къде идва....

# 642
Анели, Честит Рожден Ден!  Hug

Май само аз не съм си предала футболното досие.  Laughing
Може би ще е странно, но аз не знам кога и как точно станах фен на Манчестър Юнайтед. Може би се започна около '98г, но истинското вълнение което за първи път изпитах и когато със сълзи на очи съм се радвала за този отбор ... това беше финала на ШЛ през 1999г. От този момент започнах да се интересувам още повече - да чета всичко свързано с клуба и т.н. И неусетно тази любов взе да разсте и се стигна дотам, че не мога да пропусна и един мач на отбора ... дори и от предсезонната подготовка.  Laughing Трябва да е имам неотложен ангажимент, за да се случи.  Laughing
Симпатизирам на Милан /също от много години/, Астън Вила, Съндърланд и Ботев Пловдив  Simple Smile, но Юнайтед ... там нещата са много сериозни.  Blush

# 643
  • Бургас
Louren, не се забравя този мач, бях се отчаяла, вече бях голям фен на отбора.когато Теди Шерингъм  вкара полудях още повече, но златната резерва Солскяер, ме разплака, нещо подобно изпитах 1993, невероятна радост, винаги ще съм за дяволите, това е!

Анели, Честит Рожден Ден!  Здраве и много успехи в живота ти желая!

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 16:00 от Mira 1919

# 644
Ето и моето футболно досие.Когато бях на три години баща ми ме заведе за първи път на мач на ЦСКА .Така вече 49 години съм фен заедно с него на този отбор.По късно към нас се присъедини моят мъж,после и двамата ми сина и така.Втората ми голяма любов е Манчестър Юнайтед,а третата Рома.

Общи условия

Активация на акаунт