ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ на ЕВРО 2012 ..::18::..

• 21 956
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • София

Сега... да се смея, ама пък Сарказмова правилно се изказа по-горе... Confused

# 616
  • Ænima/Albuquerque
Еми мъкинка ми е, досаждам вече, ама пичовете имат сърце за тая игра, такива отбори са малко...  Confused

# 617
  • София
Еми мъкинка ми е, досаждам вече, ама пичовете имат сърце за тая игра, такива отбори са малко...  Confused
Мен най-тъжно ми стана като видях феновете как викаха и подкрепяха отбора си след 4:0. Е тогава направо ми се сви сърцето. Confused Confused Confused

# 618
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Агитката на Торес по куриер да прати почерпка, ако обича........
Пращам, пращам beer beer beer
Добре, че Торес ме зарадва, че италианците днес  smile3516... Обаче правилото важи- достатъчното количество алкохол потушава и най-голямата футболна мъка Mr. Green. Поне до понеделник Rolling Eyes

# 619
Днес познах и двата знака, за сефте е от началото на шампионата.

За утре понеже няма да мога да гласувам (освен, ако не пуснат анкетата посред нощ) залагам на равен на Украйна и за победа на Швеция.

# 620
  • София
На мен ми хареса много голът на Фабрегас, обаче... Flutter

Агитката на Торес изпраща веднага... Peace

# 621
Да ама аз не съм фен на Ман от последните няколко години, а не харесвам Челси, само от както ги взе Абрамович, просто винаги съм се кефила на техни мачове. Сега на финала за Шампионска лига бях много щастлива, но пак казвам любовта ми към Ман е нещо съвсем различно и не е от както Бербатов е в него. Просто предпочитам Челси да е шампион, пред Манчестър Сити, ама не е до желание, а до игра. Сити си извоюваха титлата, как да им се сърди човек! Малко последния мач, като че им подариха победата, ама айде Laughing

smile3501

Опа, Торес титуляр. Shocked Shocked Shocked Айде, дано счупи каръка тоя път. hahaha
Пак Мата не е титуляр. Както и го усетих още в началото - Дел Боске не му е особен фен. Wink
Дано счупи каръка, но според мен Дел Боске прави грешка след като не пуска Хуан Мата. Имам преки наблюдения върху този футболист откакто той игра във Валенсия - според мен той чудесно би се вписал в нападението на Испания заедно със Иниеста. Торес е индивидуалист, а това не е много добре за колективната игра каквато се стремят да показват испанците. (дано да ме опровергае)
A?! Яко си се объркАл, пич Simple Smile Торес никога не е бил индивидуалист. Винаги подава, разиграва, усеща я играта. Вижда се разликата, когато е на терена и извън него. Примерно миналия мач... след като влезна играта се раздвижи, почнаха да имат положения (нищо, че пропускаше).
Иначе за Мата и мен ме е яд... Направи страхотен сезон в Челси и заслужено си стана играч на сезона. Много искам да го видя е игра.
Много ще се радвам и на Йоренте.

# 622
Испания - Ирландия    3 (6.5%) (?!)  Grinning
1    19 (41.3%)
х    1 (2.2%)
2    1 (2.2%)
Италия - Хърватия    0 (0%)
1    6 (13%)
х    7 (15.2%)
2    9 (19.6%)

Общ брой гласове: 23

# 623
  • София
Украйна-Франция е хикс за мене.
Швеция-Англия... Хм, хм... Иска ми се да е победа за Англия, ама нещо ме гложди, че Швеция може да направи равен, а че и друго. ooooh!
Тая група ми е много убита нещо... Crossing Arms

# 624
А, пуснали сте новата анкета, гласувах вече:)

-True Blue--Не смей, че колко му е и аз да съм гласувал за мача вместо за резултат  Laughing

# 625
Знам си, че ме няма в прогнозите, затова гласувах за Украйна и Англия, които ще подкрепям.  Simple Smile

# 626
# 627

Не можах да гледам мача, много тежък и важен изпит имам днес и не исках да рискувам да се успя или да съм ненаспала се. Затова, много ви моля, стискайте ми много палци от 9 часа и най- вече да не се падне 7ма или 8ма тема от конспекта  Confused

И както върви лафчето в момента: Робен подава, Роналдо изпуска, Торес вкарва...нещо ужасно предстои да се случи  Joy

# 628
# 629
Стискам палци за blackisback fingerscrossedДнес първия мач 1 Х,вторият 2.Хубав и усмихнат петък   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт