ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ на ЕВРО 2012 ..::18::..

• 21 957
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Ясно ми е, че нямат много шанс, но:

# 601
Не знам тези очила ли му помагат да види по-добре очертанията на вратата, но каквото и да е ... има ефект.

Може да обичам да се смея на негов гръб в последно време  Laughing, но всъщност нямам нищо против него, особено сега, когато вече не е в Ливърпул. Радвам се, че се разписа днес ... нищо, че и испанците не харесвам - още един парадокс.  Laughing

# 602
Агитката на Торес по куриер да прати почерпка, ако обича........

Це, подкупи ме, малко ми трябва да бъда с теб на една пейка.......

# 603
  • София
Aaaa писна ми от тея равенства вече Crossing Arms
Аз веднъж да викам за Италия и то..ама там от чисто финансова гледна точка  Mr. Green
Сега обаче от емоционална

# 604
  • София
Като пожелая на Торес нещо, все се сбъдва. Така му бях пожелала гол на един финал, та стана. hahaha Flutter
Ох, Фернандо... Ох, Торес! Whistling Heart Eyes Grinning Grinning

# 605
Агитката на Торес по куриер да прати почерпка, ако обича........

Це, подкупи ме, малко ми трябва да бъда с теб на една пейка.......

Ма готово, Маме  Hug
Любимият ми ирландец  Laughing

Хм, ама може да не обичаш тъмна бира, тогава, другият ми любим ирландец  Mr. Green

# 606
  • Ænima/Albuquerque
Уф... ами оказа се, че викайки за Испания, всъщност крещя за Ирландия...
Ама то е ясно де, но ми е страшно мъчно за леприкончетата.  Tired

# 607
Це, Це.....Ирланците милите.....определено ще им трябва нещо силно след мача.......За да го забравят по-бързо.....

# 608
  • Ænima/Albuquerque
Мъка ми е! Горките леприкони, горкичките! С такова сърце играят... изроди, като италианците заслужават да падат така.  Cry

# 609
  • София
Разбира се, че се радвам безумно за Испания, обаче и на мен ми е кофти така да мачкат сладките зеленички човечета. Confused Айде стига толкова. Confused

# 610
  • Ænima/Albuquerque
Стига им толкова, определено, всичко оттук нататък ще си е гавра с труп.
Не мога да се зарадвам на победата, обаче...

# 611
Мда, изкараха си го на миличките.  Tired
Обаче в тая група може и головата разлика да помогне на испанците, не че си мисля, че ще падат от Хърватия, де.
Отборите от тази група поне не са в позиция да си "изберат" съперник, както би могло да стане в групата на Германия и Холандия и в групата на Англия.  Tired

# 612
  • Ænima/Albuquerque
Нда... горкинките.  Tired

# 613
  • София
Пф... ooooh! Много беше това, ама... тъй то. Не трябва много, много състрадание, принципно. Всеки гол е важен. Confused
Торееееес... Heart Eyes Обаче тупалката на Фабрегас ме остави ей така Shocked Shocked Shocked - евала! Flutter И Силва, разбира се. Ехххх, ако така смачкате и Хърватска, ще умра от кефче. Flutter Flutter Flutter

# 614
  • Ænima/Albuquerque
Състрадание нямам, когато отбора отсреща не заслужава такова, но ирландците миличките...  Cry

Общи условия

Активация на акаунт