На море в Турция - тема 19

• 158 646
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Мaрги, да, има голяма промяна от миналата година, аз следях в трип адвайзъра снимките и отзивите, а и една приятелка беше в хотела в края на май и от нея получих чудесни отзиви.
За по-малката територия - има си предимство-детето се оправяше перфектно само и биваше редовно изпращано да донесе нещо от стаята, вода от бара, или като лягаше за следобеден сън го инструктирахме като се събуди да дойде във фитнеса при нас Simple Smile
Гледах цените на Шерууд на западноевропейски оператори - ами доста по-ниски са, а полетите са по-дълги. Не е честно пък Naughty

Много хотели бях харесала, но или агентката ми казваше за някой недостатък и аз се отказвах, или цената беше твърде висока. Бях хвърлила око на IC Green след разказите на мама Мони, но и неговата цена беше по-висока от миналата година.
Иначе много харесвам Calista и Gural Premier Tekirova, но тяхната цена още не мога да я преглътна Laughing.

Мимозата сега много ме изкушава с нейния хотел, гледах го, но и той надхвърляше строго определения от мен бюджет.

# 316
mandy2 smile3525 -Благодаря.

# 317
zigizagi,поздравления за страхотната Ви почивка. Такива разкази пълнят душата ми. Само да попитам,Вие чрез коя агенция резервирахте/може и на лични/ ? Къде може човек да се ориентира за цените на Вашия хотел? Peace

# 318
Защо на лични,ако може тук, има и други които се интересуват от Sherwood dreams resort
Зимата още го гледах и ми хареса,цените за новогодишите пакети не бяха много високи сравнени с други хотели за които знам че лятото са скъпи,та си мислех за лятото също да са добри,но май не са много ниски.

# 319
Не е тайна, резервирахме чрез http://www.divaholidays-bg.com/, и по-точно чрез Елена. Можете да й пишете на divaholidays@abv.bg.
И други хора в темата са ползвали техните услуги без забележки.

Цените са едни от най-ниските за подобен хотел - като отворите сайта на Аква тур в секцията Белек ще видите, че този е на 3 място с 380 евро най-ниска цена за сезона.
http://www.aquatour.bg/ANTALYA/view.html?oid=524931
Иначе те са верига и имат и други хотели- Sherwood breeze в Лара също изглежда добре и цената му беше около 1300 евро на ранни записвания за 2 възрастни и дете на 6 години.

# 320
  bouquet

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 16:10 от zigizagi

# 321
Здравейте всички,
Наистина не е за вярване, че всички са доволни от почивката си в Турция. За България няма хотел, от който да има дори 80% доволни клиенти все нещо куца, затова чета и леко не вярвам, но съм сигурна че ме разбирате.
Имам няколко въпроса и ще съм благодарна ако се отзовете.
До сега не сме ходили на почивка в чужбина, и предпочитам поне първият път да разчитам на агенция.
Първият ми въпрос е към коя бихте ме насочили?
Синът ми е на 2г. и 7 месеца (в момента) и предполагам повечето биха препоръчали самолета като по-удобен транспорт, в този ред на мисли в повече ли би ни дошъл пътят с автобус имайки предвид неговата възраст?
Като за последно - искам да почиваме в началото на септември, бихме ли случили на добро време според вас?

Предварително благодаря!

Привет!
Сигурно наистина изглежда малко странно, че всички сме супер доволни от почивките си и още незавърнали се в България, мечтаем за следваща ваканция в Турция.Mr. Green Наистина почивката и на Егейското крайбрежие, и на Спедиземноморското е чудесна и предлага такива условия и обслужване, че трудно можеш да останеш радушен към тях. НО искам дебело да подчертая, че както навсякъде има и много добри хотели, а също и не дотам читави, така че хубавата почивка е плод на много проучвания и четене. Без да преувеличавам ще ти напиша, че всички позитивни и чудесни отзиви за почивки и хотели са следствие на 1-2 месеца ровене, четене, питане докато всеки си избере "неговия" хотел.

За пътуването с автобус с малко дете, вие трябва да прецените. Пътя не е никак малко, но почивки се правят доста често. Ако детето е спокойно, може би няма да е кошмар пътуването.

За времето вече са ти отговорили - в началото на септември е идеално във всички турски курорти.

# 322
  • Beyond the Frontiers
Здравейте всички,
Предварително благодаря!

И не на последно място, дамите тук избират не най-икономичните хотели, а малко по-скъпи, но пък добри. Peace

# 323
miraluba, в подкрепа на Марги, ще кажа, че пътуването с автобус е доста тежко, но всичко зависи от детето, автобуса и разстоянието. Затова пък е по-евтино. Ако пътувате по-наблизо, по-добре с автобус, иначе - самолет. Има вариант и с личен транспорт при по-близки дестинации, тогава се прави отстъпка от цената.

# 324
Здравейте,miraluba. И аз искам да подкрепя с две ръце постовете на Марги и ndimitrova. Тук в този форум има много опитни хора,които никога няма да Ви подведат с мнение.Съвета ми е да ги послушате и да четете....много. А ако мога да споделя скромно мнение,решаващо за избора Ви ще бъде какво точно искате от почивката .Много важен елемент е да бъдете и с правилния човек/хора.Защото така дори и евентуално леките неприятности/дано да нямате никога/,няма да Ви развалят удоволствието от първия досег с тази прекрасна страна и хора.  bouquet

# 325
Оф, чак сега видях каква глупост съм написала. Embarassed

Наистина почивката и на Егейското крайбрежие, и на Средиземноморското е чудесна и предлага такива условия и обслужване, че трудно можеш да останеш радушен към тях.

Естествено имам предвид равнодушен, а не радушен Laughing

# 326
Здравейте.Търся помощта ви.Интересуваме хотел в Бодрум със собствен плаж,но не платформа.Естествено добри цени,качество на обслужване и приятна обстановка.Ще съм благодарна някой да сподели преживявания и цени.

# 327
Чакам някой да сподели отзиви за ГРАНД ЕФЕ,Кушадасъ?
Дано да има някой който скоро е почивал там.
Не мога да намеря и отзиви някъде на руски сайт,там дават винаги добра информация.

# 328
  • София
Пиша от мобилно устройство и не мога да копирам линка. Напиши в гугъл "Отель Гранд Эфе вотпуск.ру" и ще ти излезнат мнения за хотела.

# 329
Здравейте.Търся помощта ви.Интересуваме хотел в Бодрум със собствен плаж,но не платформа.Естествено добри цени,качество на обслужване и приятна обстановка.Ще съм благодарна някой да сподели преживявания и цени.
В Бодрум трудно ще се намери плаж, който да не е с платформа. Има доста неприятни камъни при влизане в морето, ако не си с подходящи обувки ще си почупиш крата. Иначе по плажовете има насипан пясък. Аз съм била в Палома Ясмин и като изключим плажа, всичко беше без забележки - просто уникално /поне за мен/.

Общи условия

Активация на акаунт