На море в Турция - тема 19

• 158 888
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • София
В Бодрум два пъти сме били в WOW Bodrum Resort, на мен лично доста ми допада, мисля че бях качвала и снимки в албумчето на темата. Втория път бяхме за две седмици, защото бяхме с много положителни впечатления.
Намира се в района на Гюмбет, на около 2.5 км. от центъра на Бодрум. Има тесен пясъчен плаж, няма камъни при влизане във водата, чисто беше. Този сезон не знам как е като цени, но принципно не е от най-евтините.

# 331
  • София
Здравейте и от мен.
Предстои ни тази събота и нашата почивка  - Анталия, хотел Ploma Oceania resort. После ще напиша отзиви за хотела.
Искам да попитам вече пътувалите до Анталия дали наистина полета на върщане е в 8:30 сутринта? Направо не мога да повярвам. В такъв случай трябва да дойдат да ни вземат от хотела в 6 сутринта? Shocked

# 332
Здравейте! Имам въпрос.
Може ли да се носи тенис ракета в личния багаж, защото в общия може да се изкриви или счупи /като знам как се подмятат куфарите по аерогарите/?

# 333
Здравейте и от мен.
Предстои ни тази събота и нашата почивка  - Анталия, хотел Ploma Oceania resort. После ще напиша отзиви за хотела.
Искам да попитам вече пътувалите до Анталия дали наистина полета на върщане е в 8:30 сутринта? Направо не мога да повярвам. В такъв случай трябва да дойдат да ни вземат от хотела в 6 сутринта? Shocked
Рени, според мен много по-рано трябва да ви вземат. Confused
Зависи хотелът на какво разстояние е от летището, но ако трябва да сте там пак два часа преди полета, ужас...

# 334
  • София
Здравейте.Търся помощта ви.Интересуваме хотел в Бодрум със собствен плаж,но не платформа.Естествено добри цени,качество на обслужване и приятна обстановка.Ще съм благодарна някой да сподели преживявания и цени.
В Бодрум трудно ще се намери плаж, който да не е с платформа. Има доста неприятни камъни при влизане в морето, ако не си с подходящи обувки ще си почупиш крата. Иначе по плажовете има насипан пясък. Аз съм била в Палома Ясмин и като изключим плажа, всичко беше без забележки - просто уникално /поне за мен/.
Palm Area Beach Club, но не е точно в Бодрум на 10 мин с маршрутка. инфото ми е от далечната 2003- та Mr. Green , ама супер си изкарахме Simple Smile

# 335
Пиша от мобилно устройство и не мога да копирам линка. Напиши в гугъл "Отель Гранд Эфе вотпуск.ру" и ще ти излезнат мнения за хотела.
милинка,благодаря за този линк,и на мен ми свърши работа!Ето го:
http://www.votpusk.ru/hotels/hcity.asp?CN=TR

# 336
  • София
Момичета започва предстартовото броене за моето семейство Laughing - 3 дни до почивката. Вече нямам търпение! Grinning

# 337
  • ВАРНА
мама МОНИ весело изкарване и само положителни емоции   bouquet

# 338
  • Панагюрище
И ние броим дните,тръгваме на 29 юни.

# 339
  • София
Здравейте, момичета! И ние тръгваме на 29-ти и вече нямам търпение /още повече, че искам час по-бързо да се отърва от ремонта, който кипи у дома/ Ще бъдем в хотел Елеганс Мармарис. Така че ако някой се интересува да чака отзиви след 8-ми юли
Спокойна, слънчева и усмихната почивка на всички  Simple Smile

# 340
Мама Мони, rosi_72, soho_doll, пожелавам ви безпроблемно пътуване и хубава ванкация, изпълнена с много емоции! wavey wavey wavey

# 341
  • Панагюрище
благодаря Hug Hug Hug

# 342
И от мен пожелания за прекрасна почивка и хубави емоции на всички, които тръгват тази седмица!

Мимоза, чакаме снимки Simple Smile

# 343
И ние броим дните,тръгваме на 29 юни.
За къде тръгвате?

# 344
  • София
Благодаря ви момичета. Аз до събота ще ви наглеждам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт