С какво ви дразнят свекървите- 17 тема

• 72 914
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
По нашия край има една приказка-глухият като не чува, че си ги насосва...

Както и предполагах, мъжът ми пак яко го прецакаха...Гледам го цял следобед, един такъв омърлушен, нервен.Най-накрая сподели.Като му говорих-не можело да постъпят така, настройвала съм се...Толкова са предсказуеми.Сега си ближе раните.Не мога да му помогна...Не е луд този, който яде баницата....

# 256
..."Индивидът"... ми хареса....

Използвах думата ИНДИВИД, защото имам предвид, който и да е човек, с когото някой има разногласия, а не за заместване и иронизиране на думата СВЕКЪРВА.

# 257
  • София
  bouquet  bouquet Май изпуснах представлението!

# 258
Днес свекърва ми ме подразни с това, че ме нарече няколко пъти "психически ненормална" пред двете ми деца, съпруга ми и брат му.
И на мене ми падна пердето, понеже не й е за първи път, първия път запазих самообладание, но сега не съм добре и без това, и я хванах за косата.
Сега разправя, че ми била казала, че съм ненормална, защото съм я нападнала да я бия.
Приемам всякакви идеи как да й видя сметката.

А да, забравих, най-смешното е, че мъжът ми и брат му бяха загрижени най-вече за това да не чуят съседите.

# 259
Днес свекърва ми ме подразни с това, че ме нарече няколко пъти "психически ненормална" пред двете ми деца, съпруга ми и брат му.
И на мене ми падна пердето, понеже не й е за първи път, първия път запазих самообладание, но сега не съм добре и без това, и я хванах за косата.
Сега разправя, че ми била казала, че съм ненормална, защото съм я нападнала да я бия.
Приемам всякакви идеи как да й видя сметката.

А да, забравих, най-смешното е, че мъжът ми и брат му бяха загрижени най-вече за това да не чуят съседите.

хахахах, ти сериозна ли си?

# 260
Еми малко преувеличих като казах да й видя сметката, ама то се подразбира какво имам предвид.

И не си пиша защото нямам работа. То е ясно, че все някой ще пробва да си избие комплексите, ама може пък и да си споделим малко опит.

...

Всъщност наистина хубаво е да се види комичното в цялата работа.
Понеже тя крещеше по мене - луда, не искам да те виждам, ненормална, ти не заслужаваш да имаш деца и други такива и аз понеже знам, че малко ми трябва да й скоча, искам да си ходя и отварям вратата, обаче не мога, защото мъжът ми и брат му познайте какво правеха - неее не ни разтърваваха, подпираха вратата, за да не мога да изляза, за да не чуят съседите. Значи няма значение какво става - колиш ли се, трепеш ли се, важното е да не чуят съседите - това било то моралът. Всичко трябва да става тихо и безшумно. Странното е и че за тези съседи говорят какви били прошляци, пияници, ненормални, боклуци... а пък толкова се кахърят какво ще си помислят за тях. Аз ако имах такова мнение за съседите ми, хич нямаше да ми пука какво си мислят.

Последна редакция: нд, 24 юни 2012, 23:33 от Саманта Упс

# 261
  • София
Еми малко преувеличих като казах да й видя сметката, ама то се подразбира какво имам предвид.

И не си пиша защото нямам работа. То е ясно, че все някой ще пробва да си избие комплексите, ама може пък и да си споделим малко опит.

С каква презумпция е казала тая смехория- "психически ненормална"?
Иначе хубаво си направила Wink Сега не разбрах, ненормална ли си или психо според нея ?
Кажи й, че при така стоящото заключение от нея е мнооого трудно човек да се контролира. Щом е категорична в мнението си, се предполага че си опасна Hug

# 262
  • София
Тези мъже не са нормални! Tired

# 263
Ами да, Ms.Gorgeous, ако смяташе, че наистина съм психо, нямаше да смее да ми го каже, нали!

"психически ненормална" го каза в отговор на това, че й казах, че е хубаво да се уважаваме взаимно (със съвсем вежлив тон, след като тя ми се подиграваше нещо, че не съм знаела какво е инхалация, защото не съм медицинска сестра като нея, та понеже тя е мед.сестра, си позволява да изписва лекарства и лечения на децата ми, каквито тя прецени и да ги прилага зад гърба ни)

# 264
Аз в цялата тази работа не виждам нищо нормално, но вие си знаете.

# 265
EliMery, извинявай ако съм те обидила, не бях чела назад и реших, че просто минаваш да се посмееш.

Ами работата не е нормална и не е от вчера.
Ако преди 5 години ми бяха казали, че ще се бия с друга жена, нямаше да го повярвам.
Винаги успявах да се разбера с хората каквото и да става, можеше и да направя компромис и да замълча, но никога не съм обиждала, да не говорим за физическо нападение.
Когато се омъжих, се оказа, че за семейството на мъжа ми това е ежедневие.
Моята свекърва и нейната свекърва когато са живяли заедно са имали непрекъснато скандали и дори бой. Сега са отделно, но като се видят пак се гледат накриво и се зъбят.
Мене лично са ме нападали и двете с обиди, като свекърва ми малко повече от другата. При всичко това мъжът ми е седял и е гледал сеир.

Май си казах всичко, няма да досаждам повече, благодаря че ме изслушахте   bouquet

# 266
Виж, сега в тази тема всички по някакъв начин са разочаровани, недоволни или не се разбират със свекървите си. Е, има и някой друг, дето минава да се посмее, но то във всяка тема има случайно минаващи.

Все съм чувала да имаш неразбирателства със свекърва, но чак до бой да се стига, че и мъжа ти да не ви помирява, ами и да затиска врата мн крайно ми се вижда.

А, какви й са доводите да те нарича "психически нестабилна", та дори и такива тежки думи, че не заслужаваш деца?

Аз ако имах мъж, който стои и гледа сеир как ме бият или обиждат това ще му се случи точно веднъж, защото след това повече няма да ми е мъж.

# 267
  • София
О, Саманта, хич не си го слагай на сърце боя. И аз не съм мислила, че ще се саморазправям, ама...
Знам сега какво ти е, връщаш момента 200 пъти, въртят ти се диалози, монолози, тиради и т.н. Много е кофти, но трябва да си го преживееш. Нещата след време ще отшумят.
 Предприемането на лечение ми е до болка познато, само където твоята е мед. сестра. Е, това не я прави лекар! Още по-малко на децата ти. Не знам какво се очаква в такава ситуация- да те обиждат, унижават, натякват каква си и каква не си и да се очаква ти да си траеш. Явно не е уцелила момента, както сама каза Hug

Скоро пак разбрах за бой свекърва/снаха. С право си е боя Naughty Тоест, с право е "набита" свекървата

# 268
Заспаха дребните и попрегледах назад и ми се стори, че доста мъдри неща сте казали. Не се надявах наистина да срещна такива хора  Hug

Човек (аз) обича да се заблуждава, че всичко е наред и нещата са се оправили. Затова е така. Още миналата година си мислех да се обадя в Анимус или каквото беше там, но сега нападателят съм аз всъщност. Все пак се каня да проверя...

За протокола, живеем отделно в жилището на моите родители, които не са живи.

Понеже ще затварям, ви казвам лека нощ и ви целувам и ви пожелавам вие да нямате никакви проблеми!
И благодаря EliMery и Ms.Gorgeous!!!

# 269
Спрете да ходите и да се срещате с нея. Само това решава проблема, след като мъжа ти не взема отношение.

Общи условия

Активация на акаунт