С какво ви дразнят свекървите- 17 тема

• 72 776
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
  Той не само затиска вратата, той и е сърдит, задето е участвала в скандал. Значи по тоя начин тя го разочарова, като се замислиш наистина е тъпо да падаш на нивото на някаква простакеса. Следователно казвам - "Съжалявам, бях ужасно предизвикана, ще направя всичко възможно да се владея, но тая жена не ща да я виждам".
 Така ми се струва, че ще е по-разумно и полезно. Саманта много пъти каза, че мъжът и е свестен, работлив, отличава се от тия тъпанари , имат и две деца. Сама няма ли да и е по-трудно, и то за какво, защото майка му е шантава, човек не отговаря за майка си.

# 331
  • Fort Worth, TX
  Той не само затиска вратата, той и е сърдит, задето е участвала в скандал. Значи по тоя начин тя го разочарова, като се замислиш наистина е тъпо да падаш на нивото на някаква простакеса. Следователно казвам - "Съжалявам, бях ужасно предизвикана, ще направя всичко възможно да се владея, но тая жена не ща да я виждам".
 Така ми се струва, че ще е по-разумно и полезно. Саманта много пъти каза, че мъжът и е свестен, работлив, отличава се от тия тъпанари , имат и две деца. Сама няма ли да и е по-трудно, и то за какво, защото майка му е шантава, човек не отговаря за майка си.
Да, де ама на жената и е мъчно, че не я защитил, а е постъпил така.Аз  не го намирам за нормална мъжка реакция да затиска вратата.За мен нищо не го оправдава.Просто е трябвало да си ги вземе и да си тръгнат.И не тя да се извинява, а той и майка му.Никой няма право да се държи с нея все едно е човек втора ръка, щото не знаела какво е инхалация.То и аз не знаех какво е аностомоза-не съм хирург, ама като се наложи разбрах.

# 332
   Саманта много пъти каза, че мъжът и е свестен, работлив, отличава се от тия тъпанари , имат и две деца. Сама няма ли да и е по-трудно, и то за какво, защото майка му е шантава, човек не отговаря за майка си.
Крушата не пада по далеч от дървото.
Колко време ще се различава от тях ?
Ами като ги завърти вихъра и в един момент е окаже в епицентъра на бурята сам сама ?
Или трябва да се игнорират тотално или да мисли за другия вариант.

# 333
Само да се разпиша. Миналата вечер оставям децата на свекървата да ги гледа, при което си легнали гладни (децата не тя) ooooh!, явно "гледането" си е  сомоотглеждане и не включва хранене.

# 334
  • където ми харесва

А пък за мен нормално би било мъжа да застане на страната на жена си и вместо да затиска вратата да си ги вземе и дим да ги няма.Да скръцне на майка си със зъби да спре да обижда жена му и да не и казва , че е луда.Хич никой да не го оправдава тоя мухъл.Кво щели да кажат съседите?Тоя явно живее за хорското мнение.

Нормално, нормално...то за всеки си е различно, нали знаеш.
Не може жената по презумция да е права, и да се отрече от майка си, само и само жена му да е доволна.
Та, в този ред на мисли, не го защитавам, но в крайна сметка, никой не е в неговата глава, за да е сто процента сигурен, че не е защитил жена си, защото смята, че майка му е права.
Аз също бих се разсърдила, ако мъжа ми стигне до бой с баща ми, защото не може да си удържи нервите и не носи на провокации..

# 335
  Той сигурно смята, че и двете са се изложили, но доколкото дъртата си е скандалджийка цял живот, то на Саманта се пада честта да не допуска грозни сцени. Явно участието в такава и се пише в минус, и той не го одобрява, и не е на нейна страна.
  То и тя самата не се гордее особено, както и трябва да бъде.
  Мисля, че тия мъже са ценили у вас точно това, че представлявате остров на здравия разум и културното поведение и не искат да ви виждат във вихъра на скандала с лудата им майка.

Аз също бих се разсърдила, ако мъжа ми стигне до бой с баща ми, защото не може да си удържи нервите и не носи на провокации..

Именно.

# 336
  • Fort Worth, TX
Едно е да провокираш, а друго е системни обиди.Аз останах с впечатлението, че доста негативна енергия е събрана от страна на момичето в резултат от обидите.Е колкото и да си търпелив все някога ще ти гръмнат бушоните.

# 337
  • където ми харесва
Едно е да провокираш, а друго е системни обиди.Аз останах с впечатлението, че доста негативна енергия е събрана от страна на момичето в резултат от обидите.Е колкото и да си търпелив все някога ще ти гръмнат бушоните.
Така е. Знаеш ли на мен колко пъти са ми гръмвали бушоните, ама не съм се сбивала до сега нито със свекърва ми, нито с майка ми, нито с мъжа ми....
Но пък от друга страна, има толкова подходящи възпитани начини, да отбегнеш умишлените провокации, без да падаш на нивото на простака, който те залива с обиди.

Така че, не може да съдите само мъжа на Саманта...

# 338
  • Бургас
Джоджо,шегувам се,момиче! Grinning
Усмихни се,няма да ти се счупи някой зъб.

# 339
Запис, че тук е доста интересно  Mr. Green  Връщам се в началото да чета ....

# 340
А ако жената не е права, как трябва да постъпи мъжът? Или по презумпция, такъв случай няма.

# 341
Джоджо,шегувам се,момиче! Grinning
Усмихни се,няма да ти се счупи някой зъб.

Съжалявам  Embarassedне го разбрах това.

# 342
  • където ми харесва
А ако жената не е права, как трябва да постъпи мъжът? Или по презумпция, такъв случай няма.
И аз това се чудех.
В такива случаи, ползвам мъжа ми за меродавно мнение, защото не винаги сам се усещаш прав ли си, не си ли, докато отстрани се виждат добре грешките и на двете страни...
Не може един мъж да е винаги на страната на жена си, просто не може.

# 343
Не може да е на "страната"на жена си,но може ли да не е критичен? Пази си майчицата и "доброто" й име пред съседите, а неговите деца,кой ще ги предпази?
Не знам какво се чудите,по-добре няколко откъснати косъма,отколкото перманентно тровене.
Каква е разликата, при мен след всяка среща се случва, само че аз си скубя сама косите - пак й позволех, пак ме прецака, и този път си направи представлението.
Да ви разкажа за последното - в парка, пред има няма десетина човека обяви,че ще прави спестовен влог на детето,докато била жива щяла да внася по 10 лева от пенсията.Пробвах се да я разубедя,дори й казах,че ебезсмислено като застраховката,която прави на сина си,но той дава парите.В къщи,казах на мъжа си,че детето има нужда от собствена стая,а не от по -малко от 1000 лева след повече от 10 години.Да поясня-ние сме в гарсониера,а тя в двустаен,но нейсе.Досега не ей предложила да си сменим жилищата.Дори имаше наследствена къща в провинцията и преписа своя дял на внуците на брат си! Тя свое внуче няма! Но къщата е далеч.Нямаше как да се види от 1000 човека,че нещо е дала. Абе,кукувица!!!

# 344
  • където ми харесва
Не може да е на "страната"на жена си,но може ли да не е критичен? Пази си майчицата и "доброто" й име пред съседите, а неговите деца,кой ще ги предпази?

Викаш, по-добре е децата да гледат как мама бие баба, отколкото как лудата баба обижда мама, която приема всичко с достойнство???
Помисли малко. Кой баща би желал децата му да гледат как майка им сваля гарда, че и налита на бой...

Общи условия

Активация на акаунт