Ха! И как точно го прави, че ми стана интересно?

Ами със снимки в повечето случаи, или направо си пишат там, не на лични. Свекърва ми кара оная да отбелязва рожденния ден на мъжа ми и всякакви такива тъпотии. Общо взето обиди по мой адрес, а към нея всеки ден рози и пожелания. Тя историята е много смешна и показва колко зле е свекърва ми, ама това е дълго за разправяне. Ще го обясня накратко. С мъжа ми се познаваме вече 17 години, но имаше период в живота ни , в който се разделихме за 5 години. Тогава той живееше с въпросното момиче, но свекърва ми не я понасяше,и тогава търсеше начини хиляди да ги раздели, раздели ги най накрая и ни събра отново с мъжа ми. Но свекърва ми е свикнала да е център на внимание , и понеже не го получава от мене и от мъжа ми, реши отново да потърси онова момиче и да заформи цяло шоу. И го прави вече 6 месеца ежедневно. Не й пука ни от внуци, ни от нищо. И оная е омъжена и ние, но тя трябва да развали семействата за да стане на нейното. Стигна дотам че не дава на свекър ми да види другите си внуци / на дъщеря й/ изнудвайки го да спре да се вижда с нас. Отврат е и много изобретателна. Познавам я от 17 години и докато не умре, няма да спре с това, просто защото не се отказва.