С какво ви дразнят свекървите- 17 тема

• 72 218
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Натрапването става чрез фейсбук на стената на свекърва ми.

Ха! И как точно го прави, че ми стана интересно?  Simple Smile

Ами със снимки в повечето случаи, или направо си пишат там, не на лични. Свекърва ми кара оная да отбелязва рожденния ден на мъжа ми и всякакви такива тъпотии. Общо взето обиди по мой адрес, а към нея всеки ден рози и пожелания. Тя историята е много смешна и показва колко зле е свекърва ми, ама това е дълго за разправяне. Ще го обясня накратко. С мъжа ми се познаваме вече 17 години, но имаше период в живота ни , в който се разделихме за 5 години.  Тогава той живееше с въпросното момиче, но свекърва ми не я понасяше,и тогава търсеше начини хиляди да ги раздели, раздели ги най накрая  и ни събра отново с мъжа ми. Но свекърва ми е свикнала да е център на внимание , и понеже не го получава от мене и от мъжа ми, реши отново да потърси онова момиче и да заформи цяло шоу. И го прави вече 6 месеца ежедневно. Не й пука ни от внуци, ни от нищо. И оная е омъжена и ние, но тя трябва да развали семействата за да стане на нейното. Стигна дотам че не дава на свекър ми да види другите си внуци / на дъщеря й/ изнудвайки го да спре да се вижда с нас. Отврат е и много изобретателна. Познавам я от 17 години и докато не умре, няма да спре с това, просто защото не се отказва.  

# 421
Детето така се радваше ... събра си багажа и доволен . В последния момента с едно мънкане и увъртане си измислиха причина да не го вземат .
детето плака и беше обидено цял следобед .

... Майка ми каза , че ако дойдели щели и те да се заразят ... Sick

Това вече е гадно.  Tired
Съчувствам ти.                                                                                                                                                               

*Pukanka* , имаш свекър? И още не си му намерила любовница??? Засрами се!  Naughty                                                                                                     

# 422
  • Варна
Цитат
*Pukanka* , имаш свекър? И още не си му намерила любовница??? Засрами се! 

Хахаха. Това е много яко, но няма да мога да измисля как. Ще му е неудобно пред мене да покаже нещо такова дори да хареса някоя. А и как се намира любовница ей така?  newsm78 Иначе е яко, още повече че свекърва ми от 4 години живее в Исландия, от там ме трови, а свекър ми си стои сам в България.

# 423
А и как се намира любовница ей така?  newsm78

Във Фейсбук, бе, ей, все да ви уча, значи. Прави като нея. Намери снимки на някоя по-засукана дама и действай.  Mr. Green

А иначе свекър си не го мисли, бас държа, че отдавна си е намерил.   Laughing

# 424
А случайно някоя от вашите свекърви да опитва от яденето на детето с топенето на пръст вътре? Или от адаптираното мляко и да вика ауууууу, колко е вкусно, само от него ще купуваш!

Елия, съчувствам ти и  аз! Това, което прави свекърва ти е ужасно. И аз вече се убеждавам, че наистина не искат да си развалят спокойствието като гледат детето.

# 425
Млякото от биберона ли си смуква? Яденето опитвам с пръст дали е топло, студено.

# 426
Млякото от биберона ли си смуква? Яденето опитвам с пръст дали е топло, студено.

Ами почти:) Топи си пръста да види за какво става въпрос, преди да съм сложила биберона, но с явното желание да види дали е вкусно, защото ми е казвала, че за това го прави. Е и аз опитвам да ли е топло или студено яденето, ама използвам лъжица за целта. И след това понякога използвам друга за детето.

# 427
 и аз съм много гнуслива в това отношение.
нито аз, нито който и да е опитва с пръст или яде от лъжицата на детето

# 428
А случайно някоя от вашите свекърви да опитва от яденето на детето с топенето на пръст вътре?...
Не.Никога няма да го направи.В това отношение е по-стриктна и от мен.Всеки си пие от собствена чаша и яде от собствена лъжица.Детето има отделно шише.
Чистница е и готви добре.Това май трябваше да го напиша в другата тема, в която свекървите се хвалят...

# 429
     Знам, че темата не е "С какво ви дразнят тъщите!" но не мога да не споделя тук. Днес имах "честта" да се "запозная" с мъж, забранил на бременната си жена да кани родителите си на гости. Не искал да ги вижда. Причината - неговите родители им помогнали с пари, нейните - не, но си купили малко по-скъпа вещ и отишли на почивка за няколко дни.
     Изводите оставям на вас.

# 430
  • София
Боже, боже, всякакъв коментар е излишен. Съчувствам искрено на тази жена.
Моят мъж от сега ми е заявил, че когато майка ми остане сама - разбирайте когато баба ми почине, ще си я вземем да живее у нас.

# 431
  • София
     Знам, че темата не е "С какво ви дразнят тъщите!" но не мога да не споделя тук. Днес имах "честта" да се "запозная" с мъж, забранил на бременната си жена да кани родителите си на гости. Не искал да ги вижда. Причината - неговите родители им помогнали с пари, нейните - не, но си купили малко по-скъпа вещ и отишли на почивка за няколко дни.
     Изводите оставям на вас.

А какви трябва да са изводите?  newsm78 newsm78

# 432
  • София
Naddya, мисля, че е от ясно, по ясно - изводът е само един.  Peace

# 433
  • София
Naddya, мисля, че е от ясно, по ясно - изводът е само един.  Peace

Е явно на мен не ми е толкова ясно. Явно нямам голяма практика със свекърви. Но за да отсечеш, че нещо е черно или бяло не трябва ли малко повече инфо. 

# 434
1- С това че тя е най-важната... тоест винаги мисли първо за себе си
2- Има една внучка само и и подарява за РД винаги някъв парцал за 3лв( да отбележа, че има големи възможности), но трябва да си ги харчи за нея си явно.
3- Когато я вземе от градина сяда на компа , а детето да прави квот си ще.
4- Иска всички да са и под ръка когато има нещо да се поравя, мести, подрежда, а нея все я няма когато ти трябва.
ох колко много има ощеее  ooooh!
5- сега заминава на море 1 месец въпреки, че градината на детето няма да работи и ние се чудим как ще се въртим със баща й, а тя "а ми някак ще се оправяте"
6- няма да присъства на кръщенето на детето, а пак ще е на почивка.
7- винаги ама абсолютно винаги закъснява за където и да е .
8- Веднъж се наложи да гледа детето болно с 39гр. температура и взела, че я повела с нея на доктор да и горят някви брадавици( на свеки да и горят де) ... ей побеснях  #Cussing out
9- Винаги мръка, че е изморена, а не ходи на работа
10- 3години живяхме заедно преди да се роди детето, а все аз чистех и пазарувах и подреждах и перях... въобще всичко, а един ден аз бременна в 8-мия месец тя се прибира от поредната почивка се изцепва" само аз ли ще чистя в тази къща" малееееее нали се сещате, че не пипнах нищо повече и се пренесохме за един ден в друг апартамент.

ех живот ли бе да го опишеш  Joy

Хахаха, с малки изключения и моята и тя така.

Сутрин ходи по хладното на плаж, но за 10 години не е казала нито веднъж, чакай да взема единственото внуче, което има на дъщеря си да го заведа, че детето е цял ден само.

И като чета вашите са по-грамотни, работят с компютри, имат фейсбук. Моята преди 10 години разправяше на ляво и на дясно, че работи с компютър. Един ден пожела да я уча и това трая точно 3 мин. След което обяви, че това е мн сложна работа и до там беше. Просто е толкова мързелива, че нито готви, нито се занимава с нещо, дори боклука свекъра изхвърля.

Общи условия

Активация на акаунт