С какво ви дразнят свекървите- 17 тема

• 72 202
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
  • Fort Worth, TX
Някои майки се едно по калъп са ги правили.Мойта ако я питате ще ви каже, че от мен по неподреден и мързелив човек няма.И на мен понякога се опитва да ми прилага психо атаки, ама никой не я слуша.Все мрънка за нещо.Аз обаче я сека с голямата секира и изобщо не си троша нервите с нейните глупости.Иначе не е лош човек, ама като влезне във фаза и не се търпи.

# 466
Някои майки се едно по калъп са ги правили.Мойта ако я питате ще ви каже, че от мен по неподреден и мързелив човек няма.И на мен понякога се опитва да ми прилага психо атаки, ама никой не я слуша.Все мрънка за нещо.Аз обаче я сека с голямата секира и изобщо не си троша нервите с нейните глупости.Иначе не е лош човек, ама като влезне във фаза и не се търпи.

Хахаха, моята пък понякога мн обича едва ли не да ми се подиграва, че съм се метнала на баба си (нейната свекърва), че съм била  мн подредена и скопосана в ръцете. Понякога даже и за неща, които никак не са ми се получили. И това го прави, защото по-скоро и тя като повечето на времето не се е спогаждала особено със свекърва си. Ама хич не си ги слагам. Не помня вече от колко години не са попитали как сме- здрави ли сме, добре ли сме, нещо да ни трвожи....За тях просто е даденост, че се оправяме и сме ок.

Имаше случай, в който влязох в болницата и тя звъня за някакви глупости и без да попита как сме, та после разбра по-късно от сестра ми.

# 467
А това оправдава ли я?
Не. Разсъждавах върху възможна причина за толкова драстична промяна, не търсех оправдания.

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 11:37 от Хърмаяни

# 468
Хайде и аз да се опооплача ,че скоро не съм се разписвала тука Rolling Eyes
Започнахме собствен бизнес,трудно е всяко начало,знаете....имаше 2 критични седмици,в които трябваше да съм по цял ден ангажирана с отварянето на магазина и в които ми беше сложна организацията по гледането на малкия ми син ( на 2 год.4 месеца).През тези 2 седмици се обади веднъж само на мен ,за да ми заповяда да водя детето на село за няколко дни и после пак да си го вземем.Аз отказах ,защото исках вечер да съм с детето си,макар и през деня да г огледаше мъжа ми ,майка ми ,дори и брат ми.Оттогава обиди ли се нещо ,засегна ли се не знам ,но не ми се обажда  CrazyНе че е лошо де Crazy Звъни на мъжа ми обаче всеки ден и го разпитва кой гледа детето ,да не би случайно да го гледа моята майка #Crazy Каква е тази ревност между бабите не знам #CrazyДва пъти ги пращах на село без мен ,за да могат да се порадват на детето в действителност ,защото когато аз съм там ,той предпочита да е  с мен.Уж нямало проблеми ,щяха да спят дори там ,а вечерта още се върнаха Laughing Явно бабетката е видяла зор  Rolling Eyes
От десетина дни работим здраво ,магазин отворихме ,а свекърите още не са дошли да го видят Rolling Eyes Нищо нямало да направим ,млади сме били ,то трябвало да разбираме от тази материя и т.н.С две думи не ни подкрепиха ,не знам защо...Не ,че ми дреме де ,но на мъжа ми му е болно.Защото видя как моите родители посветиха почти цялото си време за да помогнат ,всяка вечер по 3 ,4 часа гледат малкия,а от другата страна го няма това разбиране Rolling Eyes

# 469
Данче, хич да не ти пука.Ние като почвахме и я помоли сина и да му изтегли кредит който ние щяхме да си внасяме, защото лихвата на която тя можеше да изтегли беше на половината на тази на която на нас ни даваха, обаче тя явно реши, че ще я оставим тя да ни плаща кредита и почна да увърта и шикалкави и мъжа ми много и се ядоса тогава и и каза да спре да си смуче обяснения и да говори глупости, както и да е ние двамата изтеглихме моята майка също, като и трите кредита внасяхме ние, и като видя нашата че бизнеса тръгна, да сме включили и брат му, тогава какво и чуха ушите бедна ти е фантазията, не че и сега не измисля разни дяволии с които се опитва да ни дои, но нито аз нито мъжа ми им даваме гръб.На моменти се чудя къде си слагат очите тия хора ooooh!, как може да си толкова безочлив.

# 470
Честно казано, кредит не бих теглила ни за майка, ни за брат, ни за син.
За другото си права.

# 471
В знак на примирие я поканих с нас на море.Платихме й нощувките, платихме й пътя. Единствено трябваше да си вземе джобни. Взела си е - толкова ,колкото ние за цялото семейство. Дали си ги харчи - НЕ. Плащаме входа за плажа,закуските, обедите,вечерите. Не чука като влиза в стаята - направи го и докато пиша. Купя си вода - изпие я, купя си пепси - изпие го - и това без да пита. Рови ми в чантата на плажа, като си мисли че не я виждам. Разхожда се по сутиен и гащи пред всички,което ние не правим. Купих чипс на детето - и като влязох във водата я гледам как си го хапва на плажа.... За капак докато купувах обяд за всички ни тя купи два сладоледа - за себе си и за детето....  ooooh!
Оплаках се

# 472
На криско мамата  - не бих отишла със свекърва на море за НИЩО на света !

# 473
  • I want it all and I want it now.
На почивка само с хора с който ми е приятно и не натоварващо.  Peace Иначе не е почивка а мъчение.
Дано въпреки всичко да си прекарате приятно.  Peace

# 474
Ние я взехме,защото детето ни е малко и с него не може да се седне в заведение на спокойствие. Та идеята беше тя да се разхожда с него. Е да ама не. Като гербова марка е за нас. А да вземе детето - абсурд. И то милото не я иска,защото все му се подиграва,че бил бебе...

# 475
Честно казано, кредит не бих теглила ни за майка, ни за брат, ни за син.
За другото си права.
Вярно е има право да откаже услугата, която е поискана от детето и както и то да откаже евентуална грижа в бъдеще Wink.

# 476
  • Fort Worth, TX
В знак на примирие я поканих с нас на море.Платихме й нощувките, платихме й пътя. Единствено трябваше да си вземе джобни. Взела си е - толкова ,колкото ние за цялото семейство. Дали си ги харчи - НЕ. Плащаме входа за плажа,закуските, обедите,вечерите. Не чука като влиза в стаята - направи го и докато пиша. Купя си вода - изпие я, купя си пепси - изпие го - и това без да пита. Рови ми в чантата на плажа, като си мисли че не я виждам. Разхожда се по сутиен и гащи пред всички,което ние не правим. Купих чипс на детето - и като влязох във водата я гледам как си го хапва на плажа.... За капак докато купувах обяд за всички ни тя купи два сладоледа - за себе си и за детето....  ooooh!
Оплаках се
Да ти имам и почивката на теб.На море няма да ида, ама такова нещо не мога да си причниня.

# 477
  • Mediterraneo
Мен пък направо на смях ме изби! Никакви, ама наистина никакви причини не бих имала, за да взема някоя от бабите с нас на море! В пъти по- добре ще ми е да не ходя никъде, отколкото да се товаря с нечие чуждо присъствие! Отново стигаме до "който каквото сам си направи..."

# 478
  • София
Е, какво канене в знак на примирие, като ти си я поканила с ясната цел тя да е бавачка на детето, а вие с мъжа ти да си щъкате където и когато поискате! И сега си недоволна. А вие казахте ли на бабата "така и така, каним те на море, обаче очаквам от теб да гледаш детето, за да може ние да сме свободни"? Ако сте й казали в прав текст и тя се е съгласила, има за какво да се сърдиш, ама ако сте я поканили да почива с вас, без задължение за нещо, то жената сии е в правото си да се чувства като на почивка, а не като на работа.

# 479
Ами като сте я взели да гледа детето, оставяйте й го и изчезвайте на някъде.

Общи условия

Активация на акаунт