Вече съм в 9-ти клас и хич не ми се влиза в час.

• 52 745
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Без последното упражнение (по НЕ писане на имейл) има 55т. от общо 60 Simple Smile))

# 211
И на нас (НЕ) изпита ни се е видял лесен, чак и съчинението щом си е написала ... Но и темата е готина според мен, има какво да се пише. По испански обаче нещо били гадни текстовете, я испанците споделете .....

# 212
Колко точки се дава на съчинението по АЕ?

# 213
Колко точки се дава на съчинението по АЕ?
20

# 214
  • Варна
Без последното упражнение (по НЕ писане на имейл) има 55т. от общо 60 Simple Smile))

Поздравления!

Моето момиче има 79 т. (60 на теста и 19 на съчинението). Ядосва се, че не е видяла някоя дребна грешчица в текста.

Дали ще публикуват обобщени резултати по училища?

# 215
  • София
И Мони има 19 на съчинението Simple Smile)

# 216
  • София
Доколкото знам, май утре трябва училищата да вкарат в системата резултатите на учениците. Вкарват се персонално за всеки ученик. Така, че ще има после статистика.

# 217
  • София
Доколкото знам, май утре трябва училищата да вкарат в системата резултатите на учениците. Вкарват се персонално за всеки ученик. Така, че ще има после статистика.
И как ще проверяваме после в системата? Моята нищо не знае - нито колко грешки има , нито как е написала съчинение...

# 218
И как ще проверяваме после в системата? Моята нищо не знае - нито колко грешки има , нито как е написала съчинение...

А какво толкова важно има? Това нали е някакъв формален изпит? newsm78

# 219
  • София
Сигурно е формален, ама ще влияе на оценката (поне  при нас е така)

# 220
Мами, а вие как и къде видяхте колко точки имат вашите деца на съчиниенията?

# 221
  • София
Мами, а вие как и къде видяхте колко точки имат вашите деца на съчиниенията?

И аз се интересувам от това. Защото моята нищо не знае и госпожата ни също...

# 222
  • Варна

А какво толкова важно има? Това нали е някакъв формален изпит? newsm78

Интересна е съпоставката по-скоро, защото всички осмокласници са решавали един и същ тест.

Преди време нали обсъждахме нивата на 8-мо класниците в профилираните гимназии, та да попитам по тоя повод майките, които разбират от езици - според вас този тест проверява ли знания за B1?

Nikitali учителката е съобщила резултатите. Иначе теста можете да си сверите от сайта на МОМН.

# 223
  • София
То теста може да се свери, ако госпоИца прекрасна имала желание или възможност да запише някъде своите отговори.... Mr. Green

# 224

Преди време нали обсъждахме нивата на 8-мо класниците в профилираните гимназии, та да попитам по тоя повод майките, които разбират от езици - според вас този тест проверява ли знания за B1?

Много силно се съмнявам. Първо, нашите чиновници обичат да се презастраховат с лесни изпити. Истината не ги интересува, интересува ги как изглеждат нещата за обществото.
Освен това в един тест за ниво няма ли и други компоненти - разговор, слушане и т.н?

Общи условия

Активация на акаунт