Вече съм в 9-ти клас и хич не ми се влиза в час.

• 52 678
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
Крем Карамел, честит празник на голямото ти слънчице! Да е много здрава и съпътствана с безброй успехи!

При нас положението е много лежерно, изобщо не си дава зор за нищо. Съответно и постиженията му са според услилията. Обаче като го ръчкам да учи изобщо не ме отразява. Мислим лятото да поучи малко английски, защото вече 2 години не го е учил и мисля че доста го е позабравил.

# 31
  • Plovdiv
Крем карамелче, честит рожден ден на порасналото момиче! Да е здрава, спокойна и щастлива, както и вие покрай нея.  bouquet

# 32
Летисия вашето седмично класно ме впечатли много.  

Нали Simple Smile И аз съм много впечатлена. Чудя се класната какво толкова ги кара да правят.
Първия ден, когато били четирите учебни часа, ги пуснала за 2 минути само вода малко да пийнат.
Днес още от 7и30 отново продължават. Вече втори час тръгна и не знам до кога пак.
Така, че това ВО ще е просто едно нищо за тях Simple Smile

крем карамелче, жива и здрава да ти е девойката  Hug Сигурно е имало женско парти в Панса  Wink

# 33
  • Варна
Честит рожден ден на девойката на карамелчето! Да е жива и здрава, много радости и успехи й желая!   bouquet  Heart Eyes

Като казахте класно, та да питам. Класното по математика при дъщеря ми щяло да е на целия материал, взет през годината. Не е ли редно да е само на материала от втори срок? Нали първия го оцениха вече.  newsm78

# 34
Ясмина, на дъщеря ми класното по математика е било уж само на задачи от втория срок. Уж, защото според дъщеря ми и съучениците и, последната от трите задачи е била от непредаден материал.

# 35
  • Варна
Ясмина, на дъщеря ми класното по математика е било уж само на задачи от втория срок. Уж, защото според дъщеря ми и съучениците и, последната от трите задачи е била от непредаден материал.

Ох, като чуя за класно от три задачи и изтръпвам. Една задача да объркаш - и ей ти я четворката.

# 36
  • гр.Варна
При нас класното е било на задачи от 2 срок.Сега ще правят изходно ниво и то ще е на целия материал. Peace
Момичета,понеже наближава ВО по езиците,дъщеря ми е направила теста от миналата година и от 80 възможни има 73 точки.Имате ли представа това като оценка колко ще бъде? newsm78

# 37
  • Варна
При нас класното е било на задачи от 2 срок.Сега ще правят изходно ниво и то ще е на целия материал. Peace
Момичета,понеже наближава ВО по езиците,дъщеря ми е направила теста от миналата година и от 80 възможни има 73 точки.Имате ли представа това като оценка колко ще бъде? newsm78

Не видях и аз скала за преобразуване, дори не видях колко точки се дават на съчинението. Тези 80 т. за всички езици ли се отнасят? Ако е така - значи 20т. се дават на съчинението.

# 38
  • София
Включвам се чааак на 3та страница Embarassed Лени,   bouquet

При нас минаха вече всички класни, сега чакаме да ги върнат. По БЕЛ, други класове споделяли масово за ниски резултати. Надявам се утре да ги върнат и да видим...
По математика класното е било 15 задачи върху материал от втория срок. На мойта за една задача не й е стигнало времето, така че не очаквам 6.
По немски - усилена подготовка за изпита в понеделник. Нещо взе та се амбицирА на края Laughing
Така като гледам как върви, май устния ще й е без проблем (ако стигне до там  Rolling Eyes)

Мислим лятото да поучи малко английски, защото вече 2 години не го е учил и мисля че доста го е позабравил.
И ние така. Още се оглеждам за варианти през лятото, за поприпомняне на досега наученото по английски. Вие имате ли вече решение?

Крем карамел, здраве, късмет и сбъднати мечти за порасналото ти момиче! newsm59

# 39
  • с/у ОколоМръсТното
И аз чак на 3та страница, но какво да споделя...
Че наборката хич не се трогва от нищо, зор никакъв по нищо...
Това 20.06 нищо не й говори  Mr. Green

Крем карамелче, ЧРД на детето ти!   bouquet Сбъднати мечти  Hug

# 40
Мислим лятото да поучи малко английски, защото вече 2 години не го е учил и мисля че доста го е позабравил.
И ние така. Още се оглеждам за варианти през лятото, за поприпомняне на досега наученото по английски. Вие имате ли вече решение?

Бих ви предложила АВО - доста добър вариант за лятото, особено курсовете им които са по половин ден  Peace

Контролни и тестове при нас има почт всяка седмица, та да си призная тъна в блажено неведение, кога точно ще е Дъ Дей  Mr. Green Grinning Laughing - то освен, ако не накарам набора да се подреди стаята или да изхвърли боклука - все дейности, при които следват сериозни пледоарии, колко сериозно трябва да се учи  Crazy Flutter Mr. Green няма и как да достигна до заветната дата  hahaha Joy
И понеже си имам други учебни терзания в момента не се задълбочавам толкова честно казано  Mr. Green

# 41
  • гр.Варна
Ясмина,доколкото разбрах е така -60 точки на теста и 20 на съчинението.След това точките се превръщат в оценки така:например 73т. умножаваме по 6 и делим на общия брой точки.т.е.на 80.Получава се, че 73 точки са = на 5.475

# 42
  • Варна
Ясмина,доколкото разбрах е така -60 точки на теста и 20 на съчинението.След това точките се превръщат в оценки така:например 73т. умножаваме по 6 и делим на общия брой точки.т.е.на 80.Получава се, че 73 точки са = на 5.475

Излиза, че за да имаш тройка, трябва да имаш 40т., т.е. 50% . Аз подкрепям такава скала, макар че досега МОМН не е прилагал толкова "хард" оценяване.  Mr. Green Например при седмокласните 18 от 100 т. е 3.

# 43
  • гр.Варна
Да,по принцип и сега като правят контролни  им пишат тройка при 50% верни отговори.

# 44
Понеже нормално темичката ни позаспива в настъпващия вече летен сезон, ми се прииска да ви провокирам с нещо.
Какво мислите за това?
Знаете ли дали вашето дете пуши, употребява алкохол?
Против ли сте?
Говорите ли за това в къщи?
Взимате ли мерки и какви?

И да отговоря и аз все пак

Знаете ли дали вашето дете пуши, употребява алкохол?
Доколкото ми е известно не - той самият е взел решение, че има по-важни неща за него и се е фокусирал в спорта, а определено е наясно, че ще му пречи. Отпивал е от чаша с бира, но дотам.
Против ли сте?
Да, много съм против за тази възраст.
Говорите ли за това в къщи?
Непрекъснато говорим и обяснявам за рисковете от алкохола, цигарите и наркотиците.
Взимате ли мерки и какви?
Не се е налагало, освен разговорите - но ако се наложи бих взела мерки.

Общи условия

Активация на акаунт