CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 21

• 58 168
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
  • русе
http://www.az.government.bg/OPHR/?lang=0& виж тук има някакви списъци от 19.06

# 256
  • Варна
моят град го няма още

# 257
Момичета, благодаря ви за отговорите относно курсовете в Coursera.   bouquet Разгледах още няколко подобни сайта и мисля да запиша някой курс. Все ще е от полза.  Hug

# 258
  • София

з а младши експерт към Агенцията по заетостта

има вероятност да те накарат да напишеш официално писмо, становище или да попълниш някакъв техен документ за определено време.

# 259
# 260
  • Варна
Аз пък съм срещала обява за "камарерки" - и в заглавието и в самата обява повторено няколко пъти Mr. Green

# 261
Аз пък съм срещала обява за "камарерки" - и в заглавието и в самата обява повторено няколко пъти Mr. Green
А какво означава? Аз не мога да дешифрирам

Аз ще търся отново догодина, защото ползвам отпуск след майчинство, след което ще съм на борсата, а хлапето ми е на две и го спрях от ясла, защото изкара тежък бронхит.

Искам да кажа, че ситуацията според мен е много променена - когато преди 5 години търсех работа по обяви, пуснах много си ви-та, за месец и половина се явих на 20 интервюта, като 19-тото беше попадението. Имах по-малко опит и не бях завършила магистратура, а и си ви-то ми беше доста по-калпаво, написано джаста-праста. Сега автобиографията ми е по-добра и като форма, и като съдържание, но дори не ме потърсиха за интервю в периода, когато търсех.

# 262
А какво означава? Аз не мога да дешифрирам

Според мен е камериерки  Peace

# 263
А какво мислите за работа в НАП , НОИ, здравната каса...наистина ли трябват връзки, за да започне човек там  Thinking
Винаги много съм искала да работя в здравната каса, но никога не съм виждала обявени свободни места

# 264
Поне за Здравната каса е с връзки!  Peace Обявяват конкурси за които само те си знаят!

# 265
А какво мислите за работа в НАП , НОИ, здравната каса...

Само с връзки.  Peace

# 266
  • Варна
Ето тук НАП обябява http://www.nap.bg/page?id=172

# 267
Благодаря, следя там, да

# 268
  • Перник
Сигурно е обсъждано в темите, но аз пак да попитам. В полето Наименование на придобитата квалификация в CV какво е правилно да запиша- магистър по икономика, специалността ми? А в полето Ниво по националната класификация ? Нещо се омотах.  Crazy Blush
Нивото е магистър, а наименованието- името на специалността, например "Финанси"
( или поне аз така съм попълнила)

И аз  Peace
Аз не знам да се похваля ли...След като вчера ни връчиха нови заповеди, както мъжът ми каза "ще работиш там още 30 години". Накратко, вдигнаха ни заплатите  Rolling Eyes Което ми усложнява още повече търсенето на нова работа - преди интервюиращите се потяха като кажех очакваната от мен сума, сега сигурно ще почнат да припадат  Laughing

# 269
В момента и моята заплата е сравнително висока, но затова пък нервите ми заминаха  Sad

Общи условия

Активация на акаунт